chandni Публикувано: 9 август, 2025 Публикувано: 9 август, 2025 преди 54 минути , ДиянаВ каза: Виж на Юрмала при Майори плажуването течеше с пълна сила. В свободната зона не ползваха чадъри, явно не изгарят, а са бели хора. Водата на плиткото беше чай - не само на усет, но и на цвят В деня, в който бяхме в Юрмала, температурата беше не повече от 15°С, с вятър и плажуващите смелчаци се брояха на едната ми ръка. За плацикане във водата май нямаше желаещи. 3 1
ДиянаВ Публикувано: 9 август, 2025 Публикувано: 9 август, 2025 преди 33 минути , chandni каза: В деня, в който бяхме в Юрмала, температурата беше не повече от 15°С, с вятър и плажуващите смелчаци се брояха на едната ми ръка. За плацикане във водата май нямаше желаещи. При нас беше 25 градуса и общо взето през цялата седмица в 4-те държави това беше температурата - 24-26. Най-щастлива съм, че тук е било 40+😁 Иначе, наплашена от теб за усещането на изписаните температури, носех и едно палтенце на щерката, ако й замръзнат липсващите ръкави🙃. За щастие не го ползва, ама точно нейният багаж беше 9 кг и слава богу, че не се наложи да го облича на гейта😀 А, и един чадър сложих в нейния багаж, който също се оказа ненужно тежащ. На място и в 3-те града хората се бяха погрижили за чадъри, досущ като в Япония, а мястото ни в Рига беше не хотел, а Airbnb апартамент. Много съм доволна от това пътуване и тия дни, като ви чета ентусиазма за новата линия на Уиз до Прага, знаете ли какво си мисля? В прибалтийските столици е 3 пъти по-хубаво…, защото са 3 😂 6 1
neuromancer Публикувано: 9 август, 2025 Публикувано: 9 август, 2025 преди 2 часа, ДиянаВ каза: В Хелзинки имахме и следната случка, която не знаех, че ще се случи😉 До потеглянето ни наобратно към пристанищния терминал оставаше около час. Решаваме вместо да обикаляме още, да поседнем на сянка и на бира в абсолютно объркващо заведение с името Прага🍺 Praha На снимки уж има добри отзиви и разумни цени като за там за по една бира - м/у 7.50 до 10€ наливна, сядаме навън, където може да се пуши по наличието на пепелници, а на масата има някакъв qr код за менюто. Първо учудване - всички питиета са безалкохолни. Със съпруга влизаме вътре да поръчаме - обратно, оказва се, че всичко е алкохолно. Вземаме си 2 бири, а щерката я оставяме на сухо. Стоим, идва някакъв до мен, иска ми цигара, давам му на завалията. Идва време да си ходим и дъщерята отива до тоалетната. Минавайки покрай бара, мъжът там я е видял и идва на нашата маса. Поиска да види паспорта й и щом се доубеди, че е непълнолетна, каза, че това е бар зона и трябва да си ходим, ама веднага. Добре, че се случи, когато и без това щяхме да си ходим, иначе трябваше да я изгоним на другия тротоар, докато си изпием скъпата бира. Сбъркана работа, яко им се пие и пуши и го правят, съдейки по гледката с количките със стекове алкохол на пристигащите от Талин. Отделно на обяд в трамвая и ние имахме ръмжаща жена с бира, ама не повърна, може би защото беше с кенче, а не с галон😆. Значи в трамвая няма кой да контролира, че пие пред непълнолетни, ама на барчето най-лесно могат да му натресат глоба. то и в Англия малко така... веднъж кацаме след дълъг полет и сме гладни, отиваме в един типичен селски пъб стара къща със сламен покрив, въобще приказка, обаче ни казаха, че не може да останем заради децата. Ми ние искахме да ядем, ама било след 5 и тогава се пие... А ние идваме от друга часова зона и се принудихме да ядем в някакъв Бургер Кинг, мъка 4 1
Аzia Публикувано: 9 август, 2025 Публикувано: 9 август, 2025 В Хелзинки трябва да забранят употребата на трамвай от деца. Явно е бар на релси за жени. В моя случай се впечатлих как никой не реагира на фонтана. Никой не се премести. Особена страна, особени хора. Аз имах неприятна случка при едното ни возене в градския транспорт. Някаква дърта нацистка като превъртя, и започна да ме навиква и храни на нейния си език. Нито разбрах какво кряка, нито защо. За руснаци ли ни взе, не знам. Накрая ми писна и й занареждах културни благословий на български. 4 4
Дани Магелани Публикувано: 10 август, 2025 Публикувано: 10 август, 2025 преди 1 час, Аzia каза: Накрая ми писна и й занареждах културни благословий на български. Това е решението. Често ме вземат за рускиня. В подобна ситуация включвам на бг и със спокоен тон питам какъв е проблема. Като разберат, че не съм рускиня, омекват. Явно доста са им набрали, за да са груби безпричинно. 4
Роми Публикувано: 10 август, 2025 Публикувано: 10 август, 2025 преди 6 часа, Дани Магелани каза: Това е решението. Често ме вземат за рускиня. В подобна ситуация включвам на бг и със спокоен тон питам какъв е проблема. Като разберат, че не съм рускиня, омекват. Явно доста са им набрали, за да са груби безпричинно. Не, не е това причината. Има много сериозно настроение там срещу чуждестранните работници. И наши финландски партньори ни обясниха, че тъй като полиция и разни левичари не разрешават протести или викове срещу други раси или араби, някои лумпени си го изкарват върху европейските или изобщо белите мигранти. Както се казва-каквото дадат... В Хелзинки е най-силно и почти е непознато явление в Тампере. 5
Аzia Публикувано: 10 август, 2025 Публикувано: 10 август, 2025 Ясно, значи, за един ден видях най-хубавите черти на хелзинските жени.
ДиянаВ Публикувано: 18 август, 2025 Публикувано: 18 август, 2025 На 28.06.2025 г. в 18:39, neuromancer каза: такива сме се събрали тука дето все някъде другаде ни е по-добре аз пък не виждам какво чаровно има в едни трамваи, в София е пълно с тях, като гларуси са 😀 Гларусите там са по-гадни от тукашните, категорично - едри, охранени, нахални, нападат и се бият в името на кренвирша🙉. Този направо ме фрасна по главата, за да пикира и измъкне най-хубавото от хот-догчето ми😆 3 6 1 5
Kristiyan Desev Публикувано: 19 август, 2025 Публикувано: 19 август, 2025 Ето още един вариант за тези, които не държат да летят между столиците, а да пътуват по земя Пътувах Рига - Вилнюс с Lux express, 4 часа пътуване, много комфортно и лесно. Автогарите са близо до старите части и на двете столици. Не съм ходил в Талин, но Вилнюс е страхотен и аз лично бих ги подредил Вилнюс - Рига - Талин, за да има хубава градация на видяното. Една седмица е идеална за трите столици плюс Тракай в Литва и Юрмала/Сигулда/Цесис в Латвия, евентуално може и Хелзинки да се включи, но нямам опит. Не се ограничавайте само със столиците, ако сте с повече време. Литва и Латвия са прекрасни! 7 1
Zdravko Nestorov Публикувано: 19 август, 2025 Публикувано: 19 август, 2025 преди 3 часа, Kristiyan Desev каза: Ето още един вариант за тези, които не държат да летят между столиците, а да пътуват по земя Пътувах Рига - Вилнюс с Lux express, 4 часа пътуване, много комфортно и лесно. Автогарите са близо до старите части и на двете столици. Не съм ходил в Талин, но Вилнюс е страхотен и аз лично бих ги подредил Вилнюс - Рига - Талин, за да има хубава градация на видяното. Една седмица е идеална за трите столици плюс Тракай в Литва и Юрмала/Сигулда/Цесис в Латвия, евентуално може и Хелзинки да се включи, но нямам опит. Не се ограничавайте само със столиците, ако сте с повече време. Литва и Латвия са прекрасни! Подкрепям това мнение с две ръце. Края на Юли, за 10 дена направихме пътуване от Вилнюс през Рига до Талин (с автобуси) и от там ферибот до Хелзинки (кацнахме в Рига с AirBaltic и след това се върнахме от Хелзинки с NorwegianAir и то за около 350 лева (давам го за референция само) за всички билети за 2-ма човека от официалните сайтове на авиокомпаниите). Определено Литва и Латвия могат да предложат адски много. LuxExpress и FlixBus са страхотна опция за пътуване между столиците, като билетите могат да се хванат на много добри цени (особено и с някой допълнителен код за отстъпка). Пътуването между всяка столица е около 4 часа и не се усеща особено с доста хубавите автобуси на LuxExpress (гледаш си филмчета, играеш си игрички, просто гледаш навън - опции много). Според мен всяка столица може да се види за по 1 ден, а останалото време да се прекара извън тях. Вилнюс Задължително е посещението на Тракай, което е супер лесно достъпно с влак и то на символична цена. Рига Задължително трябва да се посети Юрмала и аз бих добави и националния парк Кемери. Уникални местенца, които си заслужават. Със сигурност Сиулда и Цесис са също много интересни, но нас не ни стигна времето и за тях. Отново пътуването с влак е супер лесно и удобно и отново... доста евтино. Хълмът с кръстовете (който се намира в Литва) е също доста леснодостъпен с организирана екскурзия, но тук трябва да се отдели един ден само за това. Талин Ако има време за Парну, би било страхотно попадение към едно такова приключение. Отново до там се стига с международния автобус, като това му е първата спирка в Естония. Водопадите Ягала и Кейла (за жалост не успяхме да стигнем и до него) са страхотни. Но тук идва проблемът с транспорта... Не е особено лесно да ги достигнеш и може би кола под наем е много по-добрият вариант. Хелзинки Дори и тук има много места извън града, като едно от тях е островът Суоменлина, който успяхме да посетим. Леснодостъпен с малко фериботче и определено е много приятен за разходка. И това са само много малка част от всички местенца, които могат да се посетят. За жалост нямахме още няколко дена, за да видим още и още места. Определено нямахме големи очаквания към Прибалтика, но останахме супер щастливи, че я посетихме и определено бихме се върнали, за да видим още повече от местата извън столиците. Красиво е, все още не е толкова туристическо и е страшно приятно да обикаляш и разглеждаш. Лично за мен Литва и Латвия ми харесаха най-много! Силно препоръчвам!!! 6
ДиянаВ Публикувано: 19 август, 2025 Публикувано: 19 август, 2025 преди 7 минути , Zdravko Nestorov каза: все още не е толкова туристическо При вас в Рига нямаше ли англичани? Ние бяхме петък и събота в тази столица и сварихме всичко типично за английския турист - от бира по време, когато на мен ми става неудобно защо пия кафе, през наливане с алкохол на онези колички, където въртиш педали, докато пиеш и пееш, до лазене по тротоарите пред дискотека. Но пък на мен ми въздействаха забавно пияните англичани в Рига, създаваха оживление. Може би на хората им е все тая дали ще пият на Слънчака или в Рига. Сетих се за онази шега с пияните англичани в Слънчев бряг. А, то тук и море ли имало😂 Още тогава си помислих, че наличието на толкова англичани е в резултат на някоя по-евтина линия, а то може и нашите ЕърБалтик да са виновниците. 2 1
jorocontrola Публикувано: 19 август, 2025 Публикувано: 19 август, 2025 преди 13 минути , ДиянаВ каза: При вас в Рига нямаше ли англичани? В събота преди полета бях седнал да закуся. Този пич влезе и просто си седна до мен. Определено не беше в състояние да говори, но със сигурност беше изкарал доста тежка нощ: А по-тренираните бяха взели бири и си поркаха навън вече: И после не ми говорете, че жените не могат да пият... 😉 2 8
stanimir Публикувано: 19 август, 2025 Публикувано: 19 август, 2025 Слаба работа , в Полша две полякинчета направо грабнаха цялата бутилка водка в бизнес салона да си пият на масата.Дори не беше вечер 🙂А иначе и там тълпи пияни англичани се надвикваха в кръчмите на площада ...на тях наистина не им трябва море за да се нашият. 1 1 4
Zdravko Nestorov Публикувано: 19 август, 2025 Публикувано: 19 август, 2025 преди 21 минути , ДиянаВ каза: При вас в Рига нямаше ли англичани? Ние бяхме петък и събота в тази столица и сварихме всичко типично за английския турист - от бира по време, когато на мен ми става неудобно защо пия кафе, през наливане с алкохол на онези колички, където въртиш педали, докато пиеш и пееш, до лазене по тротоарите пред дискотека. Но пък на мен ми въздействаха забавно пияните англичани в Рига, създаваха оживление. Може би на хората им е все тая дали ще пият на Слънчака или в Рига. Сетих се за онази шега с пияните англичани в Слънчев бряг. А, то тук и море ли имало😂 Още тогава си помислих, че наличието на толкова англичани е в резултат на някоя по-евтина линия, а то може и нашите ЕърБалтик да са виновниците. Имаше, разбира се 😄 И то точно, както ги описваш, тъй като и ние хванахме уикенд. След това пък хванахме денят, в който се играеше мача от ШЛ и имаше доста хора от Малмьо. Но в крайна сметка... някак си не беше супер претъпкано, и по-скоро това правеше обстановката по-забавна 😄 3
Hakkâri Spor Публикувано: 19 август, 2025 Публикувано: 19 август, 2025 Преди 1 час, Zdravko Nestorov каза: Със сигурност Сиулда и Цесис са също много интересни, но нас не ни стигна времето и за тях. Отново пътуването с влак е супер лесно и удобно и отново... доста евтино. Талин Ако има време за Парну, би било страхотно попадение към едно такова приключение. Отново до там се стига с международния автобус, като това му е първата спирка в Естония. Сигулда е супер, оттам има лифт горе до Кримулда. Цеесис е по същата линия на влака, така че може да се комбинират трите с едно ходене. Хубави замъци. Йелгава и Рундале са в южна посока и си струват и двете, също се съчетават с едно ходене. За Юрмала е ясно, не трябва да се изпуска. Но това е ако се посвети цялата седмица на Латвия. Ако са трите държави в едно.. трудна работа. В Естония: Пярну и Тарту си струват (освен столицата, разбира се) От Литва съм посетил Вилнюс, Тракай и Каунас... последното не е лошо, но ако нямате време, може и да се прескочи. При мен полетът беше дотам. Старият град е супер. 4
Jenbel Публикувано: 19 август, 2025 Публикувано: 19 август, 2025 На 18.08.2025 г. в 15:11, Argentique каза: Аз най-вероятно ще пропусна промото. Рига да не видя вече след всичките ходения дотам. 😄 Лятото смятам да гоня хлад в Полша или Словакия и Гданск е в списъка. Преди 10 дни бяхме в Полша, аз за първи път и много ми хареса дестинацията. За другото лято смятаме същото, на хлад в Гданск и може би Сопот, но и прибалтийските, защото не сме ходили там. Дайте ми идеи за комбинации на маршрути с Рига, Талин, Вилнюс и Гданск, така че да използвам текущото промо поне частично. Ние сме едва на етап идеен проект 😀. Държа на Гданск и не държа да посетя и трите балтийски столици, една от тях може да отпадне (може би Талин, като ви чета градацията Рига-Вилнюс-Талин ?). @Argentique @ДиянаВ разчитам на вас . 2
Kristiyan Desev Публикувано: 19 август, 2025 Публикувано: 19 август, 2025 Има полет Гданск - Рига с Ryanair, така че това е добър вариант за комбинация. 3
ДиянаВ Публикувано: 19 август, 2025 Публикувано: 19 август, 2025 преди 9 минути , Jenbel каза: Преди 10 дни бяхме в Полша, аз за първи път и много ми хареса дестинацията. За другото лято смятаме същото, на хлад в Гданск и може би Сопот, но и прибалтийските, защото не сме ходили там. Дайте ми идеи за комбинации на маршрути с Рига, Талин, Вилнюс и Гданск, така че да използвам текущото промо поне частично. Ние сме едва на етап идеен проект 😀. Държа на Гданск и не държа да посетя и трите балтийски столици, една от тях може да отпадне (може би Талин, като ви чета градацията Рига-Вилнюс-Талин ?). @Argentique @ДиянаВ разчитам на вас . Ми те до Полша въобще не летят до Гданск, а до Краков. Моя план за прибалтийските гледах да е изчистен с 3-те столици: 3 нощувки в Талин, 1 във Вилнюс и 3 в Рига. “Изнудиха” ме да включа и Хелзинки и аз нали съм мека Мария послушах🤪😄 Не съм съгласна с горното подреждане на столиците. За мен може би Талин е най-хубав. Също не съм съгласна на Тракай да се слага епитет “задължителен”. Аз не го включих в програмата, защото с нищо не ме вдъхнови и след видените снимки положението е същото - много ми е провинциална картинката за замък - по-скоро да се радваш на езеро и патки😂🫢 3 1
crazyhorse Публикувано: 19 август, 2025 Публикувано: 19 август, 2025 Еколайнс имат някаква промоция:https://ecolines.net/lv-LV Има билети от 5 евро! 2
Zdravko Nestorov Публикувано: 19 август, 2025 Публикувано: 19 август, 2025 преди 4 часа, ДиянаВ каза: Не съм съгласна с горното подреждане на столиците. За мен може би Талин е най-хубав. Също не съм съгласна на Тракай да се слага епитет “задължителен”. Аз не го включих в програмата, защото с нищо не ме вдъхнови и след видените снимки положението е същото - много ми е провинциална картинката за замък - по-скоро да се радваш на езеро и патки😂🫢 @ДиянаВ едно от най-хубавите неща е как всеки е открил нещо различно за себе си, което го е впечатлило. Винаги съм се чудил дали това е само въпрос на личен вкус, или пък на факта, че с това е започнало приключението ти, или просто на начина, по който си го почувствал в дадения момент. Може би е и смесица от всичко това взето заедно. За мен Талин някак си остава след Рига и Вилнюс – там останах с по-силни впечатления, може би заради страхотните моменти прекарани там, както и защото от тези градове започна цялото ни пътешествие. Талин също е невероятен и в това няма спор. За мен и Тракай си остава много, ама много приятно място, като дори бих се върнал пак 😄 Иначе нашия план беше - 1 нощувка в Рига (след късния полет), 2 нощувки във Вилнюс, 3 нощувки отново в Рига, 2 нощувки в Талин, 1 нощувка в Хелзинки. Определено бих отделил още време да обиколя около Рига, защото страшно много ми хареса и местата, за които споменава @Hakkâri Spor си изискват още време 😄 И не бих отказал и една кола, с която лесно да си обикалям наоколо (под наоколо бих включил и Полша) 😄 9
Kristiyan Desev Публикувано: 21 август, 2025 Публикувано: 21 август, 2025 Здравейте, минавам да оставя моите впечатления от Латвия и Литва с надеждата да съм полезен на следващите. Пътуването беше с цел обучение по Еразъм в Латвия с включено настаняване и самолетни билети и за това маршрутът ми беше малко по-различен от стандартния маршрут на инвазията с полетите на AirBaltic 🙂. Маршрут: София - Варшава - Рига (LOT) Вилнюс - Виена - София (Austrian Airlines) Полша: Имах 8 часа във Варшава преди полета за Рига и ги използвах за разходка. Хванах си влак от летище Шопен за 4 злоти до централна гара във Варшава, която се намира до двореца на културата и науката, която е най-емблематичната сграда в града. След това се пуснах по главната пешеходна улица до Замковия площад с кралския площад, разходих се там и се качих на кулата на църквата ,,Свети Анна”, откъдето има невероятна гледка към целия град. За финал видях пазарния площад и осветените небостъргачи вечер преди да тръгна за летището. В самолета за Рига написах това за Варшава 🙂: Варшава - градът феникс, сринат със земята и възродил се от прахта на Втората Световна Война. Космополитен, но и старинен. Забързан и лежерен. Приютяващ, но и на моменти студен. Невероятно съчетание между Прага, Берлин и щипка Ню Йорк. Град на надеждата, град, който те развълнува. Град, който възвръща надеждата към доброто за едно по-ведро утре. Определено ще повторя! Латвия: Очарован съм от една от най-красивите европейски страни, които съм посещавал! Всичко ми хареса - хората, природата, местата, атмосферата и храната. Бях настанен в малко селце на 40 минути от Рига, близо до Сигулда. Обучението беше свързано със запознаване с Еразъм и естеството на проектите и изключително много ми допаднаха както лекциите, така и срещите с връстници от други държави. Ще се опитам да дам максимално полезна информация от местните за страната. Лично мнение, но според мен от трите прибалтийски държави, Латвия е най-интересната и разнообразната. Сигулда е чудесна, центърът е симпатичен със стария и новия замък. Има страхотен атракционен парк, който се казва Tarzan 😅, цените там са доста ниски в сравнение с аквапарковете в България. В района са също замъкът Турайда и санаториума в Кримулда, до който се стига с лифт. Има неща за всеки вкус и спокойно може да си отделите 1 ден за този район на Латвия, разположен в национален парк Gauja. Има влакове и автобуси от Рига, използвайте този сайт: https://www.1188.lv/en/transport. Билети се купуват от сайта или от шофьора, разписанията се спазват. Рига е бонбон ама от тези най-сладките бонбони 🙂. Страшно много си заслужава да се види и градът е невероятен. Основните забележителности са ясни, не пропускайте да се качите на църквата ,,Свети Петър”, гледките са страхотни, както и да видите латвийската академия на науките, която е далечен братовчед на емблематичната сграда във Варшава 🙂. За Рига отделих 3-часова вечерна разходка и 4-часова дневна разходка, беше ми достатъчно и видях всичко, което исках. За обяд - Lido. Много исках да посетя Юрмала, но времето беше променливо - ту печеше, ту валеше, и щеше да ми намалее времето за Рига, което не беше оправдано и заради това не отидох, и не съжалявам. Ако сте с няколко нощувки в Рига, задължително я посетете! В заключение - възхитен съм от Латвия и бих се върнал отново! За следващ път не бих пропуснал Цесис и Вентспилс, които ми бяха похвалени от организаторите, както и дворецът Рундале, Йелгава и Кулдига. Местни препоръки за Рига. For free time: - Best ice cream (although a bit expensive) is here: https://maps.app.goo.gl/ufxgNaksVa2Z2mT59 - Best muffins are here: https://maps.app.goo.gl/7kgFLmEC7gBk8RSw6 - Best quiet place to do nothing is here, but also any other park will do: https://maps.app.goo.gl/xT9369x1MMpKGPDbA - If you want thrift shops (I heard some did), best thing to put in google maps is Humana Vintage, or Otra Elpa. There are also RDA or Kilomax. - You can see the city from above if you go to Raddison Blu Conference centre, and take the elevator to the top cafe. It is okay to sneak in and look at the windows, unless there is a doorman (sometimes they do that in busy hours). Селцата Indrāni и Gauja Сигулда Автогарата Покритият пазар Новият замък Старият замък Атракционният парк Рига сте виждали и посещавали, но да покажа и аз 😀. Православната църква Братството на черноглавите Котешката къща Латвийската академия на науките Библиотеката Литва: Литва беше допълнение към обучението и пътуването ми и също много ми хареса, а имах високи очаквания. Имах една нощувка и малко над 20 часа във Вилнюс, докъдето стигнах с автобус на Lux Express за 4 часа. Избрах хотел Panorama - перфектна локация, добра цена и обслужване, препоръчвам с 2 ръце. Вилнюс беше прекрасен завършек на пътуването, много ми хареса, напомня на някой централноевропейски град, но самият град е изключително чаровен, жив и с приятна атмосфера, определено са различни с Рига. Има много класа и в двата града. Бих казал, че Рига има по-красив исторически център, но Вилнюс изглежда по-добре извън централните части. Ходих и до Тракай, красиво място, има автобуси и влакове от Вилнюс, 4€ на посока беше автобусът, пътува 40 минути. До летището във Вилнюс има автобус на всеки 20 минути от автогарата за 2€. Автобуси и влакове в Литва: https://www.autobusubilietai.lt https://ltglink.lt/en Литва е чудесна, бих се върнал за още малко време във Вилнюс и за посещение на Куршската коса, Клайпеда и Паланга. Тракай Вилнюс Гледки от кулата Гедимин Улица, която е била част от еврейското гето Австрия: Имах близо 5 часа прекачване във Виена и не ми се седеше на летището, за това си хванах влака до центъра и направих хубава двучасова разходка. Това ми беше трето посещение на Виена и осъзнах, че трябва да си пораснал за този град 🙂. Първият път, когато го посетих, бях много малък, и не останах особено впечатлен, вторият път ми хареса повече, но този път беше уау! Даже като се прибирах в България, имах лек културен шок след цялата красота на Виена, но се освестих бързо 😀. Беше прекрасна екскурзия, която ме зареди с много положителни емоции, безброй нови приятелства и чувства на благодарност. 20 7
phasma Публикувано: 21 август, 2025 Публикувано: 21 август, 2025 От тарикатските изживявания бих добавил: * В Сигулда - трасата за бобслей - стоили са братята от югославия. за 30 евро може да ви спуснат с летен боб, навремето го пилотираше една жена, изживяването си заслужава. https://www.lnsc.lv/sporta-nodarbibas/atputa-sigulda/vasaras-bobs/ * По пьтя за Сигулда има Аеродиум - https://www.aerodium.lv/en , също интересно изживяване, ама след 2 полета, се чуствах все едно моето тяло е прекопало 2 ниви с картофи 🙂 6
Иван Попов Публикувано: 22 август, 2025 Публикувано: 22 август, 2025 И аз напазарувах снощи за юли 2026, а днес гледам цените не на всички дати са еднакви (по - високи са станали на повечето дати) 😊 Дали ще ходя само времето ще покаже, има много време до юли 2026 год. Но все още има добри цени до столиците и стават добри комбинации, има директни полети между Талин и Вилнюс. 1 1
jorocontrola Публикувано: 22 август, 2025 Публикувано: 22 август, 2025 Малко е странно промото тази година. Цените до Рига са като до другите столици с прекачване. С оглед опциите за големи дупки м/у полетите си е светотатство да се ходи само до Рига… 4
ДиянаВ Публикувано: 22 август, 2025 Публикувано: 22 август, 2025 преди 35 минути , jorocontrola каза: Малко е странно промото тази година. Цените до Рига са като до другите столици с прекачване. С оглед опциите за големи дупки м/у полетите си е светотатство да се ходи само до Рига… И миналата година цената примерно до Талин с прекачване през Рига беше същата като тази директно до Рига. 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега