Bozhidar1978 Публикувано: 23 август, 2025 Публикувано: 23 август, 2025 И аз си взех билети за началото на юли 2026. Сега остава да следя за евтини нощувки в Копенхаген. За сега съм избрал A&O Hostel Sydhavn. В Hostelworld има 2 хостела, които са по-близо до центъра. 2
DGTG Публикувано: 23 август, 2025 Публикувано: 23 август, 2025 При закупуване на мултисити билети през Трип мога ли да си ги добавя в акаунта на AirBaltic?
ДиянаВ Публикувано: 23 август, 2025 Публикувано: 23 август, 2025 преди 31 минути , DGTG каза: При закупуване на мултисити билети през Трип мога ли да си ги добавя в акаунта на AirBaltic? Да. На мен по едно време дори ми сляха двата полета в една резервация. 1
phasma Публикувано: 24 август, 2025 Публикувано: 24 август, 2025 Вчера пуснаха промо, ако някой изка чекиран багаж да добави -30%. Но става само за добавяне в вече направени резервации, при нова резервация не дава 😞 Та положението за София-Рига например: когато взимате чекиран заедно с билета, той е 30 евро, преди промоцията, за да добавите бажаш в вече налична резервация беше 35 евро, в момента с -30% струва само 25 евро . Та който изка, може да се възползва. Промото е до 26.08 ( вторник). Дерзайте 🙂 3 1
DGTG Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 От последната промоция на Air Baltic си купих билети за Рига и Талин - края на април - началото на май 2026, но днес започнах да получавам известия за ръчкане в часовете на полетите, а единия ми полет на 30.04. от София до Рига направо ми предлагат да го изместят на 02.05.26г., нещо което изобщо не ме устройва. Виждам, че на 30.04.26 изобщо вече няма директен София - Рига. Трябва ли веднага да се съгласявам/отказвам с направените предложения за промени или колко да изчакам да видя кое кога наместват, за да решавам какво да правя?
jorocontrola Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 преди 35 минути , DGTG каза: От последната промоция на Air Baltic си купих билети за Рига и Талин - края на април - началото на май 2026, но днес започнах да получавам известия за ръчкане в часовете на полетите, а единия ми полет на 30.04. от София до Рига направо ми предлагат да го изместят на 02.05.26г., нещо което изобщо не ме устройва. Виждам, че на 30.04.26 изобщо вече няма директен София - Рига. Трябва ли веднага да се съгласявам/отказвам с направените предложения за промени или колко да изчакам да видя кое кога наместват, за да решавам какво да правя? И аз съм с това положение. Явно наднаха четвъртъците. Аз ще искам полет за същият ден през Виена. Има прекачване, ама пък и се стига по-рано. Няма да бързам с исканията за сега де, че кой знае колко промени още ни чакат. Пък да видим какво ще стане... 1
Loverboy Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 Канселираха четвъртъците, но така остава само сряда и не може да се направи смислен уикенд…
jorocontrola Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 преди 1 минута , Loverboy каза: Канселираха четвъртъците, но така остава само сряда и не може да се направи смислен уикенд… На кое викаш сряда? Полетите така или иначе са събота. Но опцията събота -> вторник си е добра за кратка забежка 😉
Loverboy Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 На мен ми беше четвъртък до събота, сега махат четвъртъка и ми предлагат предния ден - сряда, което вече не ми е много ОК.
master_of_germs Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 Те четвъртъците им всяка година по традиция си падат...
jorocontrola Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 преди 12 минути , Loverboy каза: На мен ми беше четвъртък до събота, сега махат четвъртъка и ми предлагат предния ден - сряда, което вече не ми е много ОК. Но реално сряда е с прекачване, нали така? Това са някакви автоматични предложения от системата, дето може и да не са много мърди. Предполагам, ако се обадиш на човек по телефона, ще може да има лек пазарлък. Все пак премахват полет 2-3 дни след края на промото, в което са ти го продали. Малко грубо идва. Или просто мести програмата за събота-вторник, ако са навити. Без проблем ще си запълните графика...
Lindt Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 Аз съм доста изненадана от промените, защото взехме в четвъртък София-Талин и София-Рига е преместен за всички ни в сряда, но бебето е трансфер и тръгва към Талин, а ние с таткото се предполага да останем до четвъртък в Рига и тогава да я настигнем 😆 5 3 1
Loverboy Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 На мен даже сега ми пише, че има maintenance и не работи да си видиш през апа резервацията. Тоест остават само полетите през събота и сряда? Или и вторник има? Не мога да проверя през приложението, не работи. 1
jorocontrola Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 преди 4 минути , Loverboy каза: На мен даже сега ми пише, че има maintenance и не работи да си видиш през апа резервацията. Тоест остават само полетите през събота и сряда? Или и вторник има? Не мога да проверя през приложението, не работи. Събота и вторник. Директни полети сряда никога не е имало. Може би имат прекчаване в четвъртък и тъпата система гледа да ги насласи и предлага прекачване в сряда. Но както написах, аз ще искам прекачване в четвъртък сутрин. 1
Argentique Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 преди 3 минути , jorocontrola каза: Събота и вторник. Директни полети сряда никога не е имало. Може би имат прекчаване в четвъртък и тъпата система гледа да ги насласи и предлага прекачване в сряда. Но както написах, аз ще искам прекачване в четвъртък сутрин. Вече има в сряда 😄 2 1
Lindt Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 преди 2 минути , jorocontrola каза: Събота и вторник. Директни полети сряда никога не е имало. Може би имат прекачване в четвъртък и тъпата система гледа да ги нагласи и предлага прекачване в сряда. Но както написах, аз ще искам прекачване в четвъртък сутрин. Има в сряда според сайта им директна София-Рига:
DGTG Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 Явно зависи от месеца в кои дни са директните полети.
Argentique Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 преди 9 минути , DGTG каза: Явно зависи от месеца в кои дни са директните полети. Да, в летните месеци за догодина уж са три пъти седмично. Тази година бяха два – вторник и събота (четвъртъците отпаднаха), като в събота няколко пъти пускаха по-голям самолет А320. Ние летяхме във вторници и почти нямаше празни места през юни. Възможно е и догодина да останат два полета седмично, те ще си преценят, имат цяла зима за мислене, пък парите ги събраха... 2
Bozhidar1978 Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 И при мен отпадна четвъртък. Предложи ни автоматично Копенхаген - Рига в петък и Рига - София в събота. Приех промените.
jorocontrola Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 преди 50 минути , Lindt каза: Има в сряда според сайта им директна София-Рига: Аз гледах календара по месеци: И там е маркиран четвъртък. Но после няма полет като се избере. Явно мажат графика, защото ми излизат полети вторник и сряда сега, което не ми се вярва да се задържи…
Loverboy Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 При мен е полет София-Рига-Вилнюс, който беше четвъртък, сега е станал: София-Рига 15.00-17.30 сряда Рига-Вилнюс 20.00 четвъртък тоест да стоя цял ден в Рига. Лошото е, че билетите са взимани през Румбо и сега там трябва да се разправям… и като цъкна manage flight казва something went wrong…
DGTG Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 Аз моите ги купувах през Трип и те днес ме уведомиха за промените, но като си вляза в акаунта в Еър Балтик полетите ми стоят там, показва ми какви промени правят и аз мислех директно от там да отхвърлям, и приемам, но все още не съм го направила и не знам дали ще ми го позволи....
nestinarka Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 На нас през Трипа само ни смениха часовете от Талин до Рига (17.07.2026), старите бяха: 13:55 - 15:45, а новите са 15:30 - 16:20, но още дори не съм регистрирала билетите в AirBaltic...
Иван Попов Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 Оф много сложно стана и при мен, аз имам 7 отсечки и логично 7 имейла получих днес за всички полети имам промени, а един е канселиран.... Също така видях, че имат и те някакви визи https://www.airbaltic.com/en/before-you-fly/travel-documents-and-regulations 1 1
Otnesen Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 преди 20 минути , Иван Попов каза: Оф много сложно стана и при мен, аз имам 7 отсечки и логично 7 имейла получих днес за всички полети имам промени, а един е канселиран.... Също така видях, че имат и те някакви визи https://www.airbaltic.com/en/before-you-fly/travel-documents-and-regulations Ако визираш Латвия няма повод за безпокойство - Who is exempt from registration? Citizens of the EU, EEA, Switzerland, NATO, OECD, and Brazil. Persons holding a Latvian visa or residence permit. Diplomats, participants of official visits, and non-citizens of Estonia. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега