D_Ivanova Публикувано: 12 ноември Публикувано: 12 ноември преди 6 часа, ДиянаВ каза: Охооо, най-сериозните и сръчни джуджета се записали😍 Аз се чудя дали ще мога да се разделя с единия … 🙈 Ще разберем, като се запиша 😉😄 Ама ти сега записа ли се или не? Само мяташ тука някакви загадки и турони 😁😊 хайде, не си за един турон, идвай в дружинката 😝 8
ДиянаВ Публикувано: 12 ноември Публикувано: 12 ноември Това мнение е отбелязано от Mary! ДиянаВ получи значката 'Участник в коледната игра' Мислех, че се записвам, но ако до 24-ти не се видя в списъка, ще ям турон със сълзи 😂 Като гледам след мен желаещи за записване няма, така че прекрасната @Mary може стратегически да ги изчаква да се подлъжат и след това да изненадаме невинните участници😛 2 5
jungfraujoch Публикувано: 12 ноември Публикувано: 12 ноември Аааа,после да не се сърдят незаписалите се.Ама изпуснах срока,колебая се,чудя се и турон за мене нЕма. Аз съм спокойна,записана под номер 9,та имам шансове за единия турон на @ДиянаВ. 2 5
blueriver Публикувано: 12 ноември Публикувано: 12 ноември Това мнение е отбелязано от Mary! blueriver получи значката 'Участник в коледната игра' Чудих се,чудих,че имам доста задачи и пътувания до средата на декември,но не мога да устоя и се записвам! Все ще намеря време да отида до Спиди. И спокойно. Аз турон не искам 😉😜. 6 2
antony2001 Публикувано: 13 ноември Публикувано: 13 ноември Това мнение е отбелязано от Mary! antony2001 получи значката 'Участник в коледната игра' Записвам се! Дано не пропусна срока за потвърждение - още ми пари от миналата година! хаххх 5
jungfraujoch Публикувано: 14 ноември Публикувано: 14 ноември Като гледам списъка, както винаги обичайните заподозрени сме там.Най-големите ентусиасти.Има и две нови джуджета,браво на нас! В моята работилничка вече има приготвени различни подаръци.🎄 🎁 6
Olianata Публикувано: 14 ноември Публикувано: 14 ноември Това мнение е отбелязано от Mary! Olianata получи значката 'Участник в коледната игра' Здравейте,да се запиша и аз.😍 5
milen_40 Публикувано: 14 ноември Публикувано: 14 ноември На 11.11.2024 г. в 21:54, D_Ivanova каза: Ех @milen_40 отново ми стопли душичката! Цяла година те мисля, разходи ли ги тези чорапи, заведе ли жената до Италия и ей такива куп неща 😁 Надявам се си имал хубава година, изпълнена с чудеса 🙂 ✨ Чорапите много си ги харесах, оказа се че било модерно мъжете да носят шарени чорапи та доста си ги поносих. Само тези са ми шарени и ги носих в отявлен контраст с всякакви обувки, маратонки, само със сандали не съм ги носил 😉 Годината беше интересна, Дай Боже следващата да е по-добра. Италия пак ни се изплъзна, но пък я заведох на други интересни места в Австрия и Гърция- с две думи е доволна. Както казват сръбските ни съседи happy wife - happy life 😉 5 1
feel_the_rush Публикувано: 15 ноември Публикувано: 15 ноември Това мнение е отбелязано от Mary! feel_the_rush получи значката 'Участник в коледната игра' И аз се записвам! 4
tany Публикувано: 15 ноември Публикувано: 15 ноември Това мнение е отбелязано от Mary! tany получи значката 'Участник в коледната игра' Ееее, дочакахме! Хайде, и мене ме запиши, Снежанке! На всички желая - да получите най-мечтаните подаръци! 8
Моника Публикувано: 15 ноември Публикувано: 15 ноември Това мнение е отбелязано от Mary! Моника получи значката 'Участник в коледната игра' С удоволствие се записвам 😊 7
crazyhorse Публикувано: 15 ноември Публикувано: 15 ноември Това мнение е отбелязано от Mary! crazyhorse получи значката 'Участник в коледната игра' Включвам се и аз! 7
vicky_uz Публикувано: 16 ноември Публикувано: 16 ноември Това мнение е отбелязано от Mary! vicky_uz получи значката 'Участник в коледната игра' vicky_uz 5
Mary Публикувано: 16 ноември Автор Публикувано: 16 ноември Поздрави от Хонг Конг! Ще включа в списъка новозаписалите се при първа възможност. 18 2
new one Публикувано: 16 ноември Публикувано: 16 ноември преди 28 минути , Mary каза: Поздрави от Хонг Конг! Ще включа в списъка новозаписалите се при първа възможност. Топче - Лантау, нали? Помня, като си вързах мартеницата на едно цъфнало портокалче там, как ме гледаха изумени и ае чудеха каква е тази нова мода 🙂 весело изкарване 4
jungfraujoch Публикувано: 16 ноември Публикувано: 16 ноември преди 51 минути , Mary каза: Поздрави от Хонг Конг! Ще включа в списъка новозаписалите се при първа възможност. Снежанке, забавлявай се! Ние сме тук и не мърдаме. Весело да е! 3 1
CarpeDiem Публикувано: 16 ноември Публикувано: 16 ноември Това мнение е отбелязано от Mary! CarpeDiem получи значката 'Участник в коледната игра' Записвам се ❤️ 5
Иван Попов Публикувано: 16 ноември Публикувано: 16 ноември Това мнение е отбелязано от Mary! Иван Попов получи значката 'Участник в коледната игра' Записвам се с огромно удоволствие! 😊 Благодаря, Снежанке! 😊 8 1
Crazy Horse Публикувано: 16 ноември Публикувано: 16 ноември Това мнение е отбелязано от Mary! Crazy Horse получи значката 'Участник в коледната игра' Благодаря ти, Снежанке @Mary, че за пореден път ни носиш прекрасно коледно настроение! Записвам се отново, разбира се! А, и тази Коледа ще е специална, последната ми испанска Коледа! 🙂 12
lyusi Публикувано: 16 ноември Публикувано: 16 ноември Това мнение е отбелязано от Mary! lyusi получи значката 'Участник в коледната игра' С удоволствие ще участвам и аз. 7
sndos Публикувано: 19 ноември Публикувано: 19 ноември Това мнение е отбелязано от Mary! sndos получи значката 'Участник в коледната игра' Хохохо, бройте ме и мен! 4
Tripy Публикувано: 19 ноември Публикувано: 19 ноември Това мнение е отбелязано от Mary! Tripy получи значката 'Участник в коледната игра' Хоп и аз тук . 🤩 Любимо коледно занимание ми е тази тема! Благодаря! Аз след седмица ще съм във Валенсия- та значи какво казвате да взема и аз турон май май , да се продължи миналогодишната туронска мания ? 😝 5
savagejo Публикувано: 19 ноември Публикувано: 19 ноември Това мнение е отбелязано от Mary! savagejo получи значката 'Участник в коледната игра' Хайде и аз в кюпа 4
cck Публикувано: 21 ноември Публикувано: 21 ноември Това мнение е отбелязано от Mary! cck получи значката 'Участник в коледната игра' Записвам се, моля 🙂 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега