Mary Публикувано: 25 ноември Автор Публикувано: 25 ноември Приключи записването за участие в размяната. Днес всеки от записалите се ще получи писмо от мен. Трябва да отговори на това писмо възможно най-бързо, за да продължим по-скоро напред. 11
Mary Публикувано: 25 ноември Автор Публикувано: 25 ноември Пуснала съм писмата на всички. Когато ми отговорите, ведага ще завъртя рулетката. Пак ще отпрява призив към участниците, които нямата аватарна картинка, да си изберат и сложат нещо разпознаваемо - все се чудя на правилния човек ли пиша, като няма снимка. Разбира се, това е по желание, а не задължително. Ще пиша, когато събера всички данни, че да тръпнете и вие в нетърпение. 13 1
Mary Публикувано: 26 ноември Автор Публикувано: 26 ноември Мина ден и започвам да споменавам от кого чакам потвържение и данни за участие: @Vanille @Olianata @tany @vicky_uz @sndos Моля споменатите да побързат да ми отговорят, за да продължим нататък, че няма време. 7
Mary Публикувано: 27 ноември Автор Публикувано: 27 ноември Все още чакам отговор на писмата ми от: @Vanille @vicky_uz @sndos Ще им дам шанс до утре и ако не отговорят, продължаваме без тях. Наистина няма време, затова помолих за експедитивност от участващите. 10
Дани Магелани Публикувано: 27 ноември Публикувано: 27 ноември Явно не чакат размяната с нетърпение! 7
Mary Публикувано: 27 ноември Автор Публикувано: 27 ноември преди 3 часа, Дани Магелани каза: Явно не чакат размяната с нетърпение! Всеки си има неговите са задачки, но няма как да чакам твърде дълго. Особено както почнах по-късно тази година. 5
jungfraujoch Публикувано: 27 ноември Публикувано: 27 ноември преди 2 часа, Mary каза: Всеки си има неговите са задачки, Размяната на коледни подаръци също е задачка за магеланци,много приятна при това.🙂 Хайде джуджета,време не остана.Скоро е декември,а тогава,знаете се случват толкова много приятни неща.Време за украсяване на елхи и домове,пиене на топъл шоколад (вкъщи е по рецепта на @Роца). Аромат на канела,джинджифил и мандарини. И разбира се-подаръци от сърце за всички! 🎄🎁 3 5
Mary Публикувано: 29 ноември Автор Публикувано: 29 ноември Чакането ми свърши и за съжаление @sndos отпада от участие. Завъртам джуркането и днес всеки от потвърдилите участници ще получи данни. 11 1
schnappsyy Публикувано: 29 ноември Публикувано: 29 ноември Нямам търпение да видя за кого ще съм джудженце, така да обичам да мъдря подаръци. Един ентусиазъм ме тресе, искам да подаря на всички хора усмивки и добро настроение. И ще си призная, че понякога през годината отварям старите теми и си разглеждам толкова хубави подаръци, но още по-хубави реакции и емоции. Коледа идва 🎄 12
jungfraujoch Публикувано: 29 ноември Публикувано: 29 ноември преди 43 минути , schnappsyy каза: Нямам търпение да видя за кого ще съм джудженце, така да обичам да мъдря подаръци. Един ентусиазъм ме тресе, искам да подаря на всички хора усмивки и добро настроение. И ще си призная, че понякога през годината отварям старите теми и си разглеждам толкова хубави подаръци, но още по-хубави реакции и емоции. Коледа идва 🎄 Ех,че хубаво си го написала и го чувстваш с много емоция! Удоволствието,което нашата Снежанка @Mary ни предоставя е толкова приятно и весело. Аз вече знам на кого ще съм джудженце и се надявам подаръкът ми да донесе радост и хубави емоции. На работа,джуджета! 10
Mary Публикувано: 29 ноември Автор Публикувано: 29 ноември С известни затруднения от неизвестен характер, но съм готова. Както всяка година се моля да не съм объркала нещо. Пожелавам на всички бързо да изберат най-хубавите подаръци, а аз отивам да огледам профила на магеланеца, който ми се е паднал. 8 2 6 1
zvezda9001 Публикувано: 29 ноември Публикувано: 29 ноември Олееее колко се зарадвах за другарчето мииии! Многоо го обичам да си знае! Добре, че тази година съм се приготвила от рано, но като видях кой е хмм ще си помисля какво лиии да измисля ощее 7 3
new one Публикувано: 29 ноември Публикувано: 29 ноември Тъй ами, добре че имам още едно ходене до гардаленд след седмица, че да доизмисля нещо. А и днес имах пресантиман с тази обявя за полети до абу Даби от Варна 😉 5
Ивайла Публикувано: 29 ноември Публикувано: 29 ноември Поздрави от Индийския океан! Съдбата си знае работата, има общо с другарчето, което ми се падна… Малко време джуджетата да си свършат с опаковката и подаръка тръгва:) 8 1
ДиянаВ Публикувано: 29 ноември Публикувано: 29 ноември Аз бях радостна от другарчето си, но сега се притесних. Имам името на един истински ценител на Коледа🎄 4 4
Mary Публикувано: 29 ноември Автор Публикувано: 29 ноември преди 40 минути , ДиянаВ каза: Аз бях радостна от другарчето си, но сега се притесних. Имам името на един истински ценител на Коледа🎄 Ще си съчувствате със Звездето. 1 6
Дани Магелани Публикувано: 2 декември Публикувано: 2 декември Джуджетата на Дядо Коледа натовариха на шейната/камиона/самолета подарък за най-послушното магеланче през 2024. 11 7
jungfraujoch Публикувано: 2 декември Публикувано: 2 декември преди 34 минути , Дани Магелани каза: Джуджетата на Дядо Коледа натовариха на шейната/камиона/самолета подарък за най-послушното магеланче през 2024. Браво на най-работливото джудженце @Дани Магелани! 7 1
r_nikolov1 Публикувано: 2 декември Публикувано: 2 декември Явно на мен се пада честта първи да започна темата с отварянето на подранилите ни коледни подаръци. 🎁🎄🎅🥰 След като днес получих есемес от Еконт, веднага се сетих за коледната ни тема в любимия ми форум. Преди минути получих пратката. А какво има в нея… ще надникнем заедно след минути… 🤩 11 10
r_nikolov1 Публикувано: 2 декември Публикувано: 2 декември преди 2 часа, r_nikolov1 каза: Явно на мен се пада честта първи да започна темата с отварянето на подранилите ни коледни подаръци. 🎁🎄🎅🥰 След като днес получих есемес от Еконт, веднага се сетих за коледната ни тема в любимия ми форум. Преди минути получих пратката. А какво има в нея… ще надникнем заедно след минути… 🤩 Ходейки към вкъщи, се зачетох в надписа на куриерския плик и видях, че на съдържание пише "книги". Поопипах малко плика и усетих, че вътре има две книги. Веднага си помислих, че ще намеря поредица книги в 2 издания. Ускорих крачката с надеждата да се прибера по-бързо и по-скоро да разбера какво се крие в този плик. Прибрах се вкъщи и с нетърпение започнах да отварям пратката. Взех първата книга с надпис "Париж", но усетих, че вътре нещо се клати и веднага разбрах, че това не е просто книга: Вдясно на нея видях лепенка, която отлепих и така отворих "книгата". И приказката започна: На следващата страница обаче се криеше главната идея в тази книга - вкусни белгийски бонбони: Вече 4 от тях не са на мястото си, което е показател колко вкусни са бонбоните... 😍 След това взех втората книга, "От Карабах до Калахари / през седем континента": Отворих я и видях бял лист, който помислих, че играе ролята на разделител. Когато го обърнах, видях QR код на него: Сканирах QR кода: И видях, че моят Дядо Коледа ми е написал: "Книгата беше изчерпана преди години, но дълбоко препоръчвам. Тази последна бройка открих случайно в една голяма книжарница. За автограф - domosed.", което прави книгата още по-специална и още повече подбуди любопитството ми да я прочета възможно най-скоро! 📚 След това установих, че коледният ми плик все още не е празен. Бръкнах в него и открих барче от така известния и вкусен Дубайски шоколад, както и турско кафе: Тях ги оставям за проба през следващите дни. 🤗 Явно аз съм най-послушният магеланец за тази година, щом Дядо Коледа посети първо моя адрес... 🥰 Искрени благодарности на @cck за прекрасния подарък! Пожелавам както на теб, така и на всички прекрасни хора в този форум, най-вече здраве и разбира се - много нови и вълнуващи дестинации през идната 2025 година! ✈️🗺️☺️ 23 21 1
zvezda9001 Публикувано: 2 декември Публикувано: 2 декември Наглеждам темата от два дни и никакви подаръци, викам си лелее какво затишие толкова спокойно в тази тема не е било! Тази вечер се прибирам и си мисля дали да погледна темата пак, едва ли ще има нещо ама да видя и хоп изненада 🙂 Темата най-накрая е стартиралаа! Чуден подарък си имаш да знаеш 🙂 П.п. Джуджето вкъщи си гризе ноктите и чака последната доставка за подаръка си, амааа дано пристигне навреме, че ще пие накрая един горещ шоколад 😜 10
ДиянаВ Публикувано: 2 декември Публикувано: 2 декември преди 1 час, r_nikolov1 каза: Ходейки към вкъщи, се зачетох в надписа на куриерския плик и видях, че на съдържание пише "книги". Поопипах малко плика и усетих, че вътре има две книги. Веднага си помислих, че ще намеря поредица книги в 2 издания. Ускорих крачката с надеждата да се прибера по-бързо и по-скоро да разбера какво се крие в този плик. Прибрах се вкъщи и с нетърпение започнах да отварям пратката. Взех първата книга с надпис "Париж", но усетих, че вътре нещо се клати и веднага разбрах, че това не е просто книга: Вдясно на нея видях лепенка, която отлепих и така отворих "книгата". И приказката започна: На следващата страница обаче се криеше главната идея в тази книга - вкусни белгийски бонбони: Вече 4 от тях не са на мястото си, което е показател колко вкусни са бонбоните... 😍 След това взех втората книга, "От Карабах до Калахари / през седем континента": Отворих я и видях бял лист, който помислих, че играе ролята на разделител. Когато го обърнах, видях QR код на него: Сканирах QR кода: И видях, че моят Дядо Коледа ми е написал: "Книгата беше изчерпана преди години, но дълбоко препоръчвам. Тази последна бройка открих случайно в една голяма книжарница. За автограф - domosed.", което прави книгата още по-специална и още повече подбуди любопитството ми да я прочета възможно най-скоро! 📚 След това установих, че коледният ми плик все още не е празен. Бръкнах в него и открих барче от така известния и вкусен Дубайски шоколад, както и турско кафе: Тях ги оставям за проба през следващите дни. 🤗 Явно аз съм най-послушният магеланец за тази година, щом Дядо Коледа посети първо моя адрес... 🥰 Искрени благодарности на @cck за прекрасния подарък! Пожелавам както на теб, така и на всички прекрасни хора в този форум, най-вече здраве и разбира се - много нови и вълнуващи дестинации през идната 2025 година! ✈️🗺️☺️ Това с qr кода много ми допадна. Прекрасен подарък от джуджето ти, старт на нашата забава, браво за идеята на автора🙂Ако и аз имах такива способности, какви неща щях да сътворя… Не да лепя изрезки и картинки, като в час по труд и творчесво😄 11 5
jungfraujoch Публикувано: 3 декември Публикувано: 3 декември преди 10 часа, ДиянаВ каза: Ако и аз имах такива способности, Е,ти пък имаш други способности и то какви!!!😍 5 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега