Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2024

Препоръчани мнения

Публикувано:

Ако мога да помоля моята Снежанка да изчака за следващата седмица, ще е топ. Че са се върна от последното пътешествие за тази година 😉

Публикувано:
преди 10 минути , new one каза:

Ако мога да помоля моята Снежанка да изчака за следващата седмица, ще е топ. Че са се върна от последното пътешествие за тази година 😉

Тези искания се пишат когато ми изпращате потвърждението и адреса за доставка.

Сега ще пиша на джуджето ти, да обърна внимание, ако не е прочело тук.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 16 часа, r_nikolov1 каза:

Явно на мен се пада честта първи да започна темата с отварянето на подранилите ни коледни подаръци. 🎁🎄🎅🥰
След като днес получих есемес от Еконт, веднага се сетих за коледната ни тема в любимия ми форум. Преди минути получих пратката. А какво има в нея… ще надникнем заедно след минути… 🤩IMG_4417.jpeg.edd6d171ab7ea6fdf0e77b46357df9c2.jpeg

Значи @cck е най-работливото джудже,а @r_nikolov1най-послушното!🙂

• Харесвам 8
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 30 минути , jungfraujoch каза:

Ако нашите джуджета - куриери не бяха такива мързели, още в събота щеше да има изненадан магеланчо-послушко.

И браво на @cck ,щом е разконспириран. Добре е да направи едно  обучение за направа на QR  кодове, за който има интерес и потенциал. Няма само на готвене да се учим тук.

• Харесвам 7
  • Браво 3
Публикувано:
преди 35 минути , jungfraujoch каза:

Не съм сигурна😉

Помните ли от вчера онази прекрасна кутия? Ехе, тя е за мен! 
IMG_9041.jpeg.444988872eeaf63476da4349bdc3393b.jpeg

И в унисон с джуджето, което я е сътворило, веднага привлече любопитко, също толкова стилен по украска😻

IMG_9046.jpeg.f30534865f7f58eab12968bb3e4da111.jpeg

Толкова е красива тази кутия и така щастлива ме прави, че чак сърце не ми дава да я отворя! Ми то мястото на подаръците не е ли под елхата?

IMG_9048.jpeg.a552f4593f77a1abca852391d88a2aa9.jpeg

Така съм чувала😛

• Харесвам 5
  • Браво 4
  • Смея се 13
Публикувано:
преди 3 минути , ДиянаВ каза:

Така съм чувала

А да си чувала нещо за бан за участие другата година от Снежанка?!

И аз още не съм чувала, ама се носят слухове.  :laugh: :laugh: :laugh:

Подреждай под елхата, чакай Коледа и същевременно ще провериш верни ли са слуховете. :ph34r:

• Шок 1
  • Смея се 17
Публикувано:

Минавам да кажа, че и аз търся книгата на Домосед, ако я мернете в ъгъла на някоя книжарница, казвайте да тичам. 

Прекрасен е първия подарък, сигурна съм, че и останалите ще са вълшебни.

За да избегнем конфликти, предлагам времето от снимка на опаковката до показване на вътрешността да е минимален, за да не се измъчваме 🙂 

• Харесвам 10
  • Браво 1
Публикувано:
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

Не съм сигурна😉

Помните ли от вчера онази прекрасна кутия? Ехе, тя е за мен! 
IMG_9041.jpeg.444988872eeaf63476da4349bdc3393b.jpeg

И в унисон с джуджето, което я е сътворило, веднага привлече любопитко, също толкова стилен по украска😻

IMG_9046.jpeg.f30534865f7f58eab12968bb3e4da111.jpeg

Толкова е красива тази кутия и така щастлива ме прави, че чак сърце не ми дава да я отворя! Ми то мястото на подаръците не е ли под елхата?

IMG_9048.jpeg.a552f4593f77a1abca852391d88a2aa9.jpeg

Така съм чувала😛

Има плик на гърба на подаръка, ако любопитстваш за подателя. Не е нужно да се отваря подаръка, ако държиш да стои под елхата. В него няма тиквеник за разваляне.

• Харесвам 4
  • Шок 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 35 минути , Дани Магелани каза:

Има плик на гърба на подаръка, ако любопитстваш за подателя. Не е нужно да се отваря подаръка, ако държиш да стои под елхата. В него няма тиквеник за разваляне.

Ама как ще стои до Коледа, моля ви се. @ДиянаВ е толкос любопитна, че вече го е отворила, хапнала е каквото има за хапване, сготвила е каквото има за готвене, пийнала е каквото има за пиене, разходила го е из цяло Русе, нащракала го е  и ни гледа вече сеира, хапвайки блаженно пуканки  😛

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 17
Публикувано:
Преди 1 час, Ивайла каза:

Минавам да кажа, че и аз търся книгата на Домосед, ако я мернете в ъгъла на някоя книжарница, казвайте да тичам. 

🙂

🙂

+1

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, Ивайла каза:

Прекрасен е първия подарък, сигурна съм, че и останалите ще са вълшебни.

За да избегнем конфликти, предлагам времето от снимка на опаковката до показване на вътрешността да е минимален, за да не се измъчваме 🙂 

И за мен една моля!

• Харесвам 3
Публикувано:

Около нас вече се усеща идването на Коледа. Тръгнах аз за подарък, пък реших и да щракна някоя снимка. 

IMG_6392.jpeg

IMG_6382.jpeg

IMG_6362.jpeg

IMG_6368.jpeg

А тук Дядо Коледа очаква послушните деца за снимка, но аз не го дочаках да се яви: 

IMG_6358.jpeg

• Харесвам 20
Публикувано:

Не държа да съм най-послушното джудже, щом съм най-щастливото😊

Още вчера получих имейл за пратка от Еконт, направих проследяване, но името на изпращача нищо не ми говореше и почна едно чудене кой ли е от загадъчните никове😄. Днес, още в офиса на куриерите, прозрях под торбичката на Pepco чий е подаръка и радостта започна🙃

Нямам елха, но заформих едно празнично украсено специално кътче🎄

IMG_9051.jpeg.4dab9ba64db9242ce91497f42f2e0d23.jpeg

Имах голямо желание да не разкъсвам прекрасната опаковка, но навсякъде е лепена със силикон, та ето резултатът😂

IMG_9052.jpeg.ae698f3955e073bf2f504c323bb344d9.jpeg

И почна вадене, вадене, вадене … истински рог на изобилието🤩

Неизбежно стигам до въпроса: Кутиите това ли са, което са? Туй тиксо нещо неестествено ми стърчи😆

IMG_9053.jpeg.1e787f6b7132ccfb9cdb160e6eb1dd26.jpeg

Няма измама бисквити са си - любими и вече две заминаха за убеждение😋

Изваждам куп сладки неща - шоколадови шишарки и близалки и две бутилчици за настроение🤪 - с гръцка мента /може би/ и латвийски “балсам” 😉

IMG_9054.jpeg.d9c5b1bdc2fbead8ae1ea2f11d286700.jpeg

Ха, забравям нещо зад гърба си - по-голяма бутилка за H2O😀

IMG_9055.jpeg.6bdab8ebe63595f714ada7a73901b70e.jpeg

Подаръците не само нямат край, но и следват най-специалните и сантиментални🥰 За тях моето импровизирано кътче не им върши работа, голяма площ си трябва и отивам в спалнята🙃

Адвентчър тениска - да се кича през лятото и да ми завиждат къде съм била, хаха - много обичам да си вземам такива от разни любими местенца👍

IMG_9056.jpeg.d9002f2de6d865d10382728f379e3eea.jpeg

Разгъвайки тениската падат още неща от нея - тайнствени бижута, може би имат някаква история тия нежни колиета. Щерката ги одобри и ще й отстъпвам синьото понякога😊

IMG_9057.jpeg.c3ce4733e806b45abadd78f7075acb03.jpeg

IMG_9058.jpeg.b64b823217ced9fbdfb2df435b297ac0.jpeg

Синьо-оранжевата хармония продължава. Нямам думи за този живописен шал от кашмир😍 Как само ще ми ходи на коледното парти😃

IMG_9059.jpeg.e1691ac71bf9cd1c3c19389e7488f85b.jpeg

За вдъхновение получавам и книжка-брошура за красотите на швейцаро-френските Алпи - нямам търпение да я разуча👍, както и картичка с послания от Гранд Каньон Аризона. От нея разбирам, че подаръкът включва частички от пътешествията на джуджето ми, а в бонус ми нарича едни прекрасни дестинации🤩 - Швейцария и Мон Блан, Лондон и слънчогледите на Ван Гог, круиз на Принцес, САЩ и Гранд Каньон, Латвия и гръцки острови 😃

IMG_9061.jpeg.52bf10b541bf5d9a25a407b374b19d6d.jpeg

Както виждате, снимка на подаръците в цялост нямам, но не се оплаквам от това😉

А кое е това джудже с щедро сърце?

@Дани Магелани, благодаря много за щастието, което ми дари🥰. Подаръците са повече от прекрасни! Ще оставят мил спомен в мен🤗 Благодаря и за пожеланията в малката коледна картичка, да и такава имам, ма за кое по-напред да напиша😃

Пожелавам ти весели празници с любимите хора и много здраве, за да пътешестваш и все така да ни показваш тук красиви места😍

Голямо джудже си, признавам те😘

Та това е епизод 2: приказка за двете джуджета - голямото @Дани Магелани и щастливото @ДиянаВ 🤗

За споменаване на Снежанка още е рано, има време до финала💕

• Харесвам 14
  • Благодаря 1
  • Браво 19
Публикувано:

Скъпа, Диянче!

Колиетата трябваше да си подхождат с шала, или обратно.

От един кораб на Принцес са. Не са скъпоценни камъни, обикновени кристали, но имат сантиментална стойност.

Като добра майка, нормално е да споделяш бижута, аксесоари с дъщерята. За това са две колиета.

Не успях само да сложа коледни курабийки, но срокът 6 декември ме накара да побързам.

Да ви е хубаво предколедното пътешествие! Да се върнете изпълнени с много радост и емоции!

Желая ви една препълнена с пътувания 2025!

• Харесвам 15
  • Благодаря 1
Публикувано:

@Дани Магелани ти си едно уникално джудже! Подаръците ти винаги са многоо красиви и с толкова пътешественически дух! Поздравления  🙂

Очакваме с нетърпение и подаръците от всички останали джуджета, всяка година всички все повече и повече се стараем да усмихнем и донесем щастие на късметчето ни!

Днес започнахме с украсата на елхата, на 70% е готова и с тази тема ми е толкова коледно!

• Харесвам 10
  • Благодаря 1
Публикувано:

Засмяна и омазана в шоколад до петите (аз и кучето), благодаря на Secret @schnappsyy за хубавия подарък! Обещавам да пиша повече за пътуванията си, да се подслаждам и да мечтая! Весели празници на всички магеланци! Моите започнаха от днес! ❤️

Present _Secret Magelantsi Santa.jpg

• Харесвам 25
  • Браво 1
Публикувано:
преди 30 минути , Vanille каза:

Засмяна и омазана в шоколад до петите (аз и кучето), благодаря на Secret @schnappsyy за хубавия подарък! Обещавам да пиша повече за пътуванията си, да се подслаждам и да мечтая! Весели празници на всички магеланци! Моите започнаха от днес! ❤️

Present _Secret Magelantsi Santa.jpg

Желая ти искрено да няма месец в органайзера без планове за пътувания! И всъщност нека е така за всички тук 🎁

• Харесвам 13
  • Браво 2
Публикувано:
преди 28 минути , schnappsyy каза:

Желая ти искрено да няма месец в органайзера без планове за пътувания! И всъщност нека е така за всички тук 🎁

Така да бъде! Ето това ще си пожелая да пътувам с добра компания всеки месец!

• Харесвам 9
Публикувано:
преди 18 часа, zvezda9001 каза:

Очакваме с нетърпение и подаръците от всички останали джуджета, всяка година всички все повече и повече се стараем да усмихнем и донесем щастие на късметчето ни!

Днес започнахме с украсата на елхата, на 70% е готова и с тази тема ми е толкова коледно!

Наистина е така.

Разглеждайки старите теми за Размяна на коледни подаръци, установявам,че се стараем повече.Ами то с годините е така.

И да си призная,малко ми е странно,че тази година не участват едни от най-активните магеланци, които никога не пропускат забавлението.Разбира се,това е тяхното решение.

Аз както винаги,отдавна съм готова с всички подаръци.Защото не обичам тълпите и навалицата по магазините.

Наслаждавам се на украсата,базарите,светлинките в очите на хората.И на лакомствата,които ги има само по това време на годината.

С нетърпение очаквам всички джуджета да подарим и получим подаръците си.

Топло,уютно и вкусно да ви е,драги магеланци.

:santa::santa2::ded_snegurochka:

• Харесвам 12
Публикувано:

И аз да се включа в отчетите и допринеса за Коледния дух в магеланската общност, като обявя - изпратих подаръка на най-послушния магеланец

и се оказа, че там стои и ме чака моят подарък...

Отварям, с нетърпение развързвам панделки и шнурчета и какво да видя ...

Видях първо турона- това ми стига. Има ли сладко - значи съм доволна. 🥰 .  И сега, загърната в мечтания шал, хапвам любимия турон, и се наслаждавам на прекрасното ветрило от Кордоба, което разбирам като покана за съвместно пътуване до там...
Коледната свещ я оставих за навечерието на празника.
Разбира се, няма как един коледен подарък да бъде завършен без коледна картичка.
Прекрасни пожелания, изпращам ти ги двойно обратно! Много ти благодаря, @Vanille, за чудесно подбрания коледен подарък!
Изключително приятно ме изненада! Пожелавам ти и на теб много нови дестинации и през идната 2025 година.
❤️

1fdb687a-2e0f-4c10-894a-1b1fb4eb4401.jpg

3ef3a9d7-47c1-44ca-9e46-5949b0549b32.jpg

ef0644c4-ffa6-446a-a97d-252bfcd73ad2.jpg

• Харесвам 23
  • Браво 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.