Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2024

Mary

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, Миланка каза:

Май нещо съм пропуснала смяната на сроковете, но се водя по тази точка.

Ще опитам да спазя и новия срок, но ще е трудно.

Срокът не е променян откакто съм пуснала темата. :smile:

• Харесвам 2
Публикувано:

Ho-ho-ho 🎄

Добро утро, вълшебни джуджета, аз съм в еуфория, хем ще изпращам, но се оказа, че ще и получавам. 

Тази година още повече се вълнувам, не знам как ще изкарам до понеделник, че моето човече да си получи изненадата, кой ли ще е той 🤭 следва продължение.....

IMG_20241214_110104.jpg

• Харесвам 8
  • Браво 3
Публикувано:
преди 3 минути , D_Ivanova каза:

Ho-ho-ho 🎄

Добро утро, вълшебни джуджета, аз съм в еуфория, хем ще изпращам, но се оказа, че ще и получавам. 

Тази година още повече се вълнувам, не знам как ще изкарам до понеделник, че моето човече да си получи изненадата, кой ли ще е той 🤭 следва продължение.....

IMG_20241214_110104.jpg

Ауу ние май на една шейна сме ги натоварилиии, че вчера закъсня джуджето и днес хвана курса 😁

• Смея се 6
Публикувано:
преди 1 минута , zvezda9001 каза:

Ауу ние май на една шейна сме ги натоварилиии, че вчера закъсня джуджето и днес хвана курса 😁

Даааа, баш баш на една са си 😁 Рудолф само трябва да внимава със спирачките, че да не обърне шейната 🤭

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Познайте кой най-много е слушал 😉

Вчера получих съобщение, че е приета пратка за мен с тарифно тегло 5 кг!!! Леле-мисля си- някой много се е постарал. Сутринта получих съобщение за пратка и тутакси изпратих мъжа ми до Еконт (ако ще се носи тежко, на него по му отива 😃).

И таррааам, вече се радвам на прекрасен магелански подарък, даже подаръци !!! И да,човекът се е постарал много, личи си във всеки детайл. Отварям прекрасната подаръчна кутия и първото нещо, което виждам е ГОЛЯМА КНИГА ЗА КИТАЙ !!! Щях да падна. @DryGuy, ти си ясновидец, човече! Точно в момента правех резервация в Пекин, но никъде не съм споменавала, че ще ходя в Китай, направо закова в десятката! И това не е  всичко: следват бутилка страхотно вино, коледен чай, любими бонбони, симпатичен Снежко и прекрасна картичка с най-милите и искрени пожелания! Всички подаръци ще влязат в употреба веднага:)

Васко, много ти благодаря за прекрасния подарък и емоциите, които ми подари! Още не мога да си намеря място от радост. 

Желая на теб и близките ти вълшебна Коледа и много сбъднати мечти през новата година!!!

А ето и чудните ми подаръци

20241214_115530.jpg.c63f59012791051049a8aaac65cbe0d4.jpg

20241214_115753.jpg.f2e82ef0f339e38c1003a714f2105ca4.jpg

20241214_115930.jpg.7d431cb9cfed45aa80a838b15e2d429f.jpg

• Харесвам 17
  • Браво 12
Публикувано:

Снощи получих обаждане от българския магазин на метро Аскао, Мадрид, че ме чака колет от София! Веднага разбрах, че ме това е магелански подарък! Днес сутринта направо отворихме магазина с дъщеря ми и единия от близнаците ми Данчо! Връчиха ни обемен и красиво опакован колет! Едва се сдържахме да не го отворим още в магазина! 

Когато се прибрахме всички дружно се скупчихме около подаръка, но жена ми се оказа най-сръчна в разопаковането!

Под красивата опаковка се оказаха още по-красиви и прекрасни подаръци!!!

Чудна украса за коледна елха, която дъщеря ми веднага сложи на елхата, симпатични кутийки с коледни късметчета и малки детелинки (не ги дочакахме до Коледа, на мен се паднаха много пари и да мисля как ще ги харча, явно крипто портфейла ми съвсем ще литне), 3 контейнерчета с вкусни български подправки, красиви български подложки за чаши BULGARIA, Atlas Obscura тъкмо като за магеланец, който започвам да чета още днес, маска за лице и цели три броя разни мазила за устни, които видимо зарадваха и жена ми и дъщеря ми, белгийски шоколадови бонбони и коледни сладки в красива кутия с Дядо Коледа- дано да оцелеят до Коледа 😀, ключодържател с корейското знаме от правилната Корея, който си остава мой и прекрасна коледна картичка с много мили пожелания за цялото семейство- и тя е вече под елхата ни! Сууууууупер! И всичко това благодарение на @lyusi

Много ти благодарим цялото ни семейство за радостта и годините емоции, които ни донесе! Чудни подаръци от една чудна Голяма Магеланка!

Весела Коледа и невероятна Нова 2025 година ти желаем!!! 

20241214_103918.jpg

20241214_105740.jpg

20241214_110206.jpg

• Харесвам 14
  • Благодаря 1
  • Браво 8
Публикувано:

@Crazy Horse, благодаря! Радвам се, че подаръкът вече е при теб, но виждам, че от бързане малко съм се поизложила. Обикновено отделям доста време за проучване на другарчето и обмисляне какво би го зарадвало, но този път бързината беше приоритет, за да стигне подаръкът до Коледа в Испания, пък и се случи в много натоварен за мен период. Та така бързайки карах по спомени и съм пропуснала да проверя пола на потомците (не знам защо мислех, че имаш три момичета) 🙂

Весели празници на цялото семейство и се надявам да се видим като се приберете в България, за да се реванширам на момчетата:)

Благодаря на @Mary, че за пореден път се ангажира да случва тази коледна магия ❤

• Харесвам 8
  • Благодаря 1
Публикувано:

Варненските джуджета @zvezda9001 и @D_Ivanova   натоварили шейната.

Ама и още едно варненско джудженце пратило подарък за мен в морската шейна.

Всяка година получавам подарък от варненския офис на Дядо Коледа.

Преди няколко години @alienad ми беше другарче в размяната,което ми изпрати чудесна купа за плодове.Ползвам си я всяка Коледа.

Както и и всички останали подаръци, които всяка година получавам извън играта от @alienad.

Ето,че и днес получих чудесен сладък и топъл подарък. 

Пантофки в комплект с чорапки.

Силиконов шприц за  майсторенето на лакомства.

Шоколад от любимата ми марка и веселяшка картичка с чудесни пожелания.

20241214_125720.jpg.6437087bfc021d39d88ae8b41a3f36a4.jpg

@alienad ,много ти благодаря за вниманието и чудесните подаръци,както и за общуването ни целогодишно!

Малко далечко са го направили това море,та не мога всяка година да идвам във Варна,макар,че ми е любима и имам още приятели там.Пък ходя и по други морета.

Надявам се догодина,живот и здраве да се видим с варненци. 

А на моето джудженце в таз годишната размяна,ще му кажа да не се притеснява,ако още не е изработило подаръкът ми.Аз не съм от послушните, от щастливите съм.И всяка година получавам много полезни и красиви подаръци.А чакането винаги си струва!

:smile::santa2::wub:

• Харесвам 11
  • Браво 6
Публикувано:

Щом коледният подарък стигна чак до Испания, няма никаква причина подаръците за България все още да не са изпратени.

От понеделник започвам изреждането на чакащите последния момент.

За момента очаквам информация за изпращане на подарък от 9 човека.

• Харесвам 6
Публикувано:
На 12.12.2024 г. в 16:15, Костов каза:

Погледнах го и първо впечатление ми направи надписа "чупливо" и етикета до него

И аз така 🙂 СМС, Еконт и голям кашон с надпис “стъклени чаши”.  “Сватбен сервиз” помисли си Щирлиц (а може и инспектор Стрезов)… не няма как Коледа е!

Разопаковах чинно, а детето си присвои пукащите найлонови опаковки - едната като пукаща броня за тяло, другата като настолно барабанче.

IMG_3111.jpeg

IMG_3113.jpeg

И съдържимото на кашона:

IMG_3115.jpeg

Благодаря @Костов и на Великодушния Господар, също!

Ще разопаковам огнената вода по-късно, но наздраве и поздрави на центъра на Вселената!

• Харесвам 17
  • Благодаря 1
  • Браво 5
Публикувано:
преди 4 часа, Miladina каза:

И аз тук. 
Получих страхотен подарък от @tara!

Благодаря ти от сърце! 
Споделям с всички от темата красотата, която получих.

IMG_7071.jpeg

IMG_7072.jpeg

IMG_7073.jpeg

IMG_0689.jpeg

IMG_0690.jpeg

Дано наистина са ти харесали подаръците! Радвам се, че коледната топка е пристигнала невредима, защото толкова фина и крехка, че тя ми беше най-голямото притеснение за транспортиране.

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 14 минути , tara каза:

Радвам се, че коледната топка е пристигнала невредима

Добре,че и лютеничката е невредима.Мммм вкусно.

• Харесвам 8
Публикувано:

И аз да се похваля с моя подарък. Днес се видях с моят помощник на Дядо Коледа и го получих лично.

@Olianata много благодаря за подаръка, беше ми много приятно да се видим и да поговорим. Обезателно ще го повторим, защото не успяхме със сигурност да се наприказваме :girl_haha:

Ето го и моят подарък:

image.jpeg.ae6bce12147c9a4b00948c1f2b4d2882.jpegIMG_20241214_155220.jpg.2c7c9008c3794ca36fc72b63d3dad1a5.jpgIMG_20241214_155229.jpg.3a382054ce37b885257c17da9c3c7ea6.jpgIMG_20241214_155605.jpg.341de124c2411aa55d6244ba96c0a7a6.jpg

Имам си коледна книжка ( и преди съм споделяла колко обичам да получавам книги за подарък), кафе (няма нищо по-хубаво за мен сутрин да се събудя и да ми замирише на прясно смелено кафе ), любими бонбони (ама наистина ги обичам повече от линд), кремче за студа, жълъдче с канела и късметче,  и картичка с красиво пожелание.

Отново благодаря @Olianata уцелила си ме на 100%. 

@Mary отново благодаря за желанието и ентусиазма с който всяка година ни организираш. 

Пожелавам на всички ви много здраве, щастие, любов и много незабравими пътешествия.

• Харесвам 11
  • Браво 4
Публикувано:

Днес,отивайки на работа минах да си получа пратката от Спиди. Естествено- магеланският подарък! И не можах да изчакам да го отворя в къщи. 

Прекрасна опаковка

IMG_20241213_184841.jpg

А вътре- красиви пакетчета

IMG_20241213_184757.jpg

• Харесвам 20
Публикувано:
преди 7 часа, lyusi каза:

Познайте кой най-много е слушал 😉

Вчера получих съобщение, че е приета пратка за мен с тарифно тегло 5 кг!!! Леле-мисля си- някой много се е постарал. Сутринта получих съобщение за пратка и тутакси изпратих мъжа ми до Еконт (ако ще се носи тежко, на него по му отива 😃).

И таррааам, вече се радвам на прекрасен магелански подарък, даже подаръци !!! И да,човекът се е постарал много, личи си във всеки детайл. Отварям прекрасната подаръчна кутия и първото нещо, което виждам е ГОЛЯМА КНИГА ЗА КИТАЙ !!! Щях да падна. @DryGuy, ти си ясновидец, човече! Точно в момента правех резервация в Пекин, но никъде не съм споменавала, че ще ходя в Китай, направо закова в десятката! И това не е  всичко: следват бутилка страхотно вино, коледен чай, любими бонбони, симпатичен Снежко и прекрасна картичка с най-милите и искрени пожелания! Всички подаръци ще влязат в употреба веднага:)

Васко, много ти благодаря за прекрасния подарък и емоциите, които ми подари! Още не мога да си намеря място от радост. 

Желая на теб и близките ти вълшебна Коледа и много сбъднати мечти през новата година!!!

А ето и чудните ми подаръци

20241214_115530.jpg.c63f59012791051049a8aaac65cbe0d4.jpg

20241214_115753.jpg.f2e82ef0f339e38c1003a714f2105ca4.jpg

20241214_115930.jpg.7d431cb9cfed45aa80a838b15e2d429f.jpg

Много съм щастлив, че съм успял да допринеса за радостното Коледно настроение! Всъщност идеята за книгата е по повод един твой коментар в темата на “главната” Снежанка (Mary) от скорошното й пътешествие именно в Китай. Искрено ти пожелавам това и много други пътувания! Прекрасни празници!

• Харесвам 8
  • Благодаря 1
Публикувано:

Любимият ми шоколад ( вече съм опитвала тази разновидност и я харесвам много), хубав чай за студените дни,коледна свещ и играчка. И нещата които ще използувам още при следващото ми пътуване- кубчета за пакетиране( по случайност са в тон с новата ми раница!). И още- калъф за куфар.

Благодаря ти @Ивайла за красивите подаръци и милите пожелания! 

Днес,благодарение на радостта,която ми достави,работният ми ден беше песен! А колежките ми ,възхитени от подаръка ми завидяха!

IMG_20241214_135606.jpg

Малко ми се поразместиха  постовете с включването на друг магеланец,но се надявам да се разбере!

• Харесвам 16
  • Благодаря 1
  • Браво 4
Публикувано:

Пак съм аз, ама тоя път ще дават отчет, взех си подаръка, повече от прекрасен е 😊

Нали ви бях споменала, че товарихме шейните с @zvezda9001, свърших малко задачи и се добрах до Спиди, вземах и друга пратка, ама първо ми дадоха магеланския подарък, леле голяма кутия, само дето не тичах до вкъщи 😁 ама докато си вървях чувах нещо се поклащаше, като вълни, викам това е само някакво питие и то какво, ще разберем 🤗

Ето малко да загатна:

IMG_20241214_203338.jpg.8a20caf9dcf9b50711f6a4e36dda9252.jpg

Айде още малко:

IMG_20241214_133047.jpg.c5ee93d81375e654c05717cd95c7b79a.jpg

И само като разкъсах кутията, какво изскочи, нямате си на идея 🙈

IMG_20241214_133204.jpg.6c6dafe23bef525de979d4dbeaa495fe.jpg

Гледайте сега, моето мистериозно другарче, какви приказни неща ми е приготвило и грижливо опаковало:

Имам си чуден испано-италиански подарък 🥰

🍋 Лимончело директно от слънчева и любима Италия (нямам търпение да го пробвам)

🎄 Кутия коледни сладки (Ами вече ги преполових)

Чаша в тон с лимончелото 

Коледна играчка еленче, което закачих директно на елхата 

🍫 Няма да повярвате, имам турон, цял, голям турон @ДиянаВ не завиждай, моля те 😂

🏷️ Имам си и ключодържател от пътят Камино 

✉️ Картичка с мили и топли пожелания 😊

Гледайте в цялата му прелест:

IMG_20241214_210251.jpg.f6e1c7584a5908ed5d130559c22d7a89.jpg

Специално и турона снимах, така по отблизичко:

IMG_20241214_134101.jpg.3edd724b246d0e35bd940a0699f05fdd.jpg

И след като извадих тия разкошотии, стигам до картичката и там чета прекрасни и мили послания, ама не виждам ник-а и започвам да се чудя, прегледах всички участници, няма и няма, не намирам това име и взех, че исках жокер, помощ от Снежанка, та стигнах до истината 🤭

Мила @blueriver, безкрайно ти благодаря за всички неща, които си ми подбрала, зарадва ме много, явно съм била послушна през годината! 🤗 Пожелавам ти светли и споделени празници и нека има чудеса за всички нас! ❄️💖

А на Снежанка ще и благодаря винаги, за магията, която сътворява всяка година! 👌

Харесвам тази тема и участниците, която всяка година допринасят за всичко, което се случва!

• Харесвам 14
  • Благодаря 1
  • Браво 6
Публикувано:

Взрях се по добре в етикета и видях това

Ами какво да кажа, такъв кашон ми дадоха от Speedy, имаше много емоции и с този кашон в Петрич, защото аз им казвам да е добър и здрав самият кашон, които да ми дадат, че ще стане лошо, ако нещата пристигнат счупени....... А ти в първият момент си помисли, че яйца ще ти подаря, нали 😊😃 Новият търговец на яйца....

Аз правих няколко подаръка за цялата страна (и за тях ми дадоха кашони) и аз се притеснявах повече да не ти сбъркат кашона, но всичко беше точно 😊 Мацката в офиса си свърши перфектно работата за което съм и много благодарен! 

Имах и много други подаръци за: София, Своге, Сливен, Благоевград и за Стара Загора, някъде около 25 мин. бях в офиса и стана голяма лудница, та имаше кашони, вагони и какво ли още не 😃

Вани, благодаря ти за страхотните подаръци!! Желая и на теб Светли Коледни празници и една здрава, щастлива и изпълнена с много пътешествие 2025 година!

Нека това пожелание не бъде само за @Иван Попов, а за всички вас приятели!

Специални благодарности на @Mary - нашата Снежанка

Много се радвам, че са ти харесали подаръците! Казват ми много приятели (Вани) и за това така съм го оставил в пожеланията ти 😊

И тук е мястото да се извиня за кашона, другата година ще помисля и него 😉

Когато ги видях тези стъклените Ангели си казах, че това ще е основният ми подарък за теб! На мен много ми харесват! 😊

Весели празници! Пожелавам на теб и близките ти здраве, щастие, вълшебна Коледа и успешна Нова година с още повече пътешествия, смях и радост! 

• Харесвам 11
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 час, D_Ivanova каза:

Пак съм аз, ама тоя път ще дават отчет, взех си подаръка, повече от прекрасен е 😊

Нали ви бях споменала, че товарихме шейните с @zvezda9001, свърших малко задачи и се добрах до Спиди, вземах и друга пратка, ама първо ми дадоха магеланския подарък, леле голяма кутия, само дето не тичах до вкъщи 😁 ама докато си вървях чувах нещо се поклащаше, като вълни, викам това е само някакво питие и то какво, ще разберем 🤗

Ето малко да загатна:

IMG_20241214_203338.jpg.8a20caf9dcf9b50711f6a4e36dda9252.jpg

Айде още малко:

IMG_20241214_133047.jpg.c5ee93d81375e654c05717cd95c7b79a.jpg

И само като разкъсах кутията, какво изскочи, нямате си на идея 🙈

IMG_20241214_133204.jpg.6c6dafe23bef525de979d4dbeaa495fe.jpg

Гледайте сега, моето мистериозно другарче, какви приказни неща ми е приготвило и грижливо опаковало:

Имам си чуден испано-италиански подарък 🥰

🍋 Лимончело директно от слънчева и любима Италия (нямам търпение да го пробвам)

🎄 Кутия коледни сладки (Ами вече ги преполових)

Чаша в тон с лимончелото 

Коледна играчка еленче, което закачих директно на елхата 

🍫 Няма да повярвате, имам турон, цял, голям турон @ДиянаВ не завиждай, моля те 😂

🏷️ Имам си и ключодържател от пътят Камино 

✉️ Картичка с мили и топли пожелания 😊

Гледайте в цялата му прелест:

IMG_20241214_210251.jpg.f6e1c7584a5908ed5d130559c22d7a89.jpg

Специално и турона снимах, така по отблизичко:

IMG_20241214_134101.jpg.3edd724b246d0e35bd940a0699f05fdd.jpg

И след като извадих тия разкошотии, стигам до картичката и там чета прекрасни и мили послания, ама не виждам ник-а и започвам да се чудя, прегледах всички участници, няма и няма, не намирам това име и взех, че исках жокер, помощ от Снежанка, та стигнах до истината 🤭

Мила @blueriver, безкрайно ти благодаря за всички неща, които си ми подбрала, зарадва ме много, явно съм била послушна през годината! 🤗 Пожелавам ти светли и споделени празници и нека има чудеса за всички нас! ❄️💖

А на Снежанка ще и благодаря винаги, за магията, която сътворява всяка година! 👌

Харесвам тази тема и участниците, която всяка година допринасят за всичко, което се случва!

Искрено се радвам,че подаръкът ми ти е харесал!

Толкова хубаво настроение създава тази размяна ,за която главна заслуга има Снежанка. Специални благодарности за @Mary!

Пожелавам на всички ви весели празници,успешна Нова година с много пътешествия!

• Харесвам 9
Публикувано:
преди 3 часа, DryGuy каза:

Много съм щастлив, че съм успял да допринеса за радостното Коледно настроение! Всъщност идеята за книгата е по повод един твой коментар в темата на “главната” Снежанка (Mary) от скорошното й пътешествие именно в Китай. Искрено ти пожелавам това и много други пътувания! Прекрасни празници!

Абе ясновидец си, признай си 🤣. Много, много ме изненада и зарадва. 

• Харесвам 4
Публикувано:

Вчера на коледната магеланска сбирка,както всяка година  получих чудесни подаръци от @Миланка и @peterpup.

Топли коледни чорапки.

Ръчно изработени шоколадови лакомства. 

И лимитирана играчка за елхата.

Много благодаря за вниманието и специалното отношение!

20241215_093043.jpg

20241215_093407.jpg

20241215_093523.jpg

20241215_093456.jpg

• Харесвам 17
  • Браво 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.