Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2025

Mary

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, funny каза:

Това е защото не си в района Дианабад, Изгрев, Изток. Тук ЕКОНТ е пълна трагедия - по 7-8 дни в най-добрия случай им отвисяват пратките в разпределителен център и няма взимане. Една служебна я взехме след 3 седмици и скандал и писане на мейли до собственика и генералния мениджър на ЕКОНТ.

Спиди за сега се справят учудващо добре

Всъщност служебно съм точно там и знам за какво става въпрос. Сега едно момче се е закрепило да бачка от 1-2 месеца, иначе нищо не доставяха по адреси, а само до офис. Ние не работим с тях, но който клиент се е излъгал да ни прати нещо, сме го чакали по седмица.

Личният Еконт, обаче е супер - като ми видят колата отпред и всички пратки са на тезгяха.

Да, на фона на минали години, Спиди т.г. са ок само с ден закъснение и то не всеки ден.

А току що DHL express Германия отказаха на колегите там да вземат пратка за Румъния и да гарантират, че ще я доставят преди Коледа. Тук вече мога само да замълча.

п.с. някой да мине с метлата, че оспамихме хубавата тема.

• Шок 4
Публикувано:

Няма да разчиствам, и това са коледни неволи.

За щастие тази година не се сблъсках с тях.

Време е да започне и днешното показване на подаръци, че да имаме какво да пишем. :santa2: 

• Харесвам 4
Публикувано:

Съжалявам, че ще наруша прекрасното настроение, но …

Получих съобщение от Еконт по обяд, че пратката ми ще бъде доставена в офиса на Спиди, който съм посочила. Около 17 часа ми звъни куриер и се започва разговор- аз съм на работа, не мога да се обяснявам, не се сещам къде да се пренасочи пратката, тъй като не използвам услугите на Еконт.

Така, че изпращачът да очаква пратка утре. 

Трябвало е да си кажа графика за целия декември, защото сроковете не са това, което трябва да бъдат.

Повече няма да пиша и да участвам в темата.

Весели празници на всички!

• Шок 1
  • Замислям се 7
Публикувано:
преди 16 минути , Miladina каза:

Получих съобщение от Еконт по обяд, че пратката ми ще бъде доставена в офиса на Спиди, който съм посочила. Около 17 часа ми звъни куриер и се започва разговор- аз съм на работа, не мога да се обяснявам, не се сещам къде да се пренасочи пратката, тъй като не използвам услугите на Еконт.

Трябвало е да си кажа графика за целия декември, защото сроковете не са това, което трябва да бъдат.

Не разбрах съвсем правилно може би.

Вие сте дали адрес в Спиди, защо трябва да ви звънят от Еконт? 

Вашият подарък е изпратен вчера. Съгласна съм, че има забавяне, но фатален ли е този един ден?

Предложете вариант, в който нещата да са добре за Вас, моля. 

• Харесвам 6
Публикувано:

Да, дала съм адрес на Спиди. И този ден не е толкова фатален, но все пак са последните ми работни дни преди празниците и не знам кога и как и дали ще мога да взема пратка в оставащите работни дни. А и явно изпращачът е също много зает/а

А и трябва да подготвям далечно пътуване.

Няма драма. Такъв ми бил късметът.

Публикувано:
преди 5 минути , Miladina каза:

Да, дала съм адрес на Спиди. И този ден не е толкова фатален, но все пак са последните ми работни дни преди празниците и не знам кога и как и дали ще мога да взема пратка в оставащите работни дни. А и явно изпращачът е също много зает/а

Ще направя всичко възможно да си получиш подаръка.

Съжалявам, за случката и другата година ще бъда още по-стриктна в сроковете. 

• Харесвам 1
Публикувано:
1 minute ago, Mary said:

Ще направя всичко възможно да си получиш подаръка.

Съжалявам, за случката и другата година ще бъда още по-стриктна в сроковете. 

Благодаря, но наистина ще ми е много трудно да търча по офиси на куриери от тук нататък. Не е необходимо да създавам излишно напрежение.

Аз няма да участвам другата година и всичко ще е наред. 🙂

Публикувано:

Имаше достатъчно време да бъдат изпратени пратките, така че в този натоварен период да пристигнат в работните дни.

Всеки прави планове за празниците, а за много организации почивните дни (в принудителен отпуск, дори неплатен) започват от 20 декември.

@Mary, не бива да се чувстваш виновна! Ти се справи перфектно, за което благодаря! Не може да носиш отговорност за всички!

На мен никой не ми е виновен, че през цялата седмица съм извън София, и ще взема пратката, когато мога. Първа изпратих и сега ми се полага да закрия размяната. Ако това много напряга някои хора за късметчетата, изпрати ги, не ме чакай, моля!

• Харесвам 12
Публикувано:

След като днес оревах и оспамих темата, че пратката ми ще се забави с 1 ден, се явявам да доложа, че вече имам магелански подарък!!! Юхууу!

Получих sms-а през блутута на колата и мисля, че поставих рекорд за най-бързо взета пратка (виж първите 2 снимки). Така завих към Еконта, че този отзад със сигурност спомена майка ми, спирайки на 5 см от задната ми броня (поне колата беше взета от автомивка преди 3 часа и беше готова за дистанционен оглед 😇🤪).

А, кажете ми какъв е шансът да имаш доста рядко срещано име и магеланското ти джудже да ти е …адаш!? 😄

Имам си прекрасен подарък, но все още няма да издавам джуджето си, а ще ви тествам дедукцията, защото на снимките има голяма подсказка, а и може би някой от вас го познават познават лично и му знаят името, както и моето.

Та имам си комплект уиски с 2 чашки. Откакто децата пораснаха и не търчим всеки петък вечер в спешното, с мъжа ми си позволяваме по чашка чат-пат. Огнената вода е придружена със суджуче и бАнбонки - който, както го предпочита. Поканили сме родата на италианска вечер на 26.12, та и пастата влиза в употреба още таз година. Ще готвят трите щерки. 😎😎😎
Като видях коледните шапки, ме обля студена пот, че съзирам намек за 4-о дете, но бързо се окопитих, решавайки, че мисленето не ми е силна страна тези дни. Та имаме голяма шапка за главата на семейството и 4 кокетни шнолки за мен и момичетата.  Продължаваме с играчки за елха и магнитче от мексиканското селище в Мароко. 
Завършвам с прекрасна картичка с магелански пожелния.

п.с. Благодарност ще изкажа както подобава с тагване на моето джудже, ама след като разкриете кое е то. Познавайки ви, няма да отнеме много време, а аз отивам на парти с майките-разбойнички.🍷🥂🍾

IMG_6673.jpeg

IMG_6674.jpeg

IMG_6668.jpeg

IMG_6669.jpeg

IMG_6670.jpeg

IMG_6671.jpeg

IMG_6672.jpeg

IMG_6675.jpeg

• Харесвам 16
  • Браво 11
Публикувано:
преди 2 минути , bibi каза:

След като днес оревах и оспамих темата, че пратката ми ще се забави с 1 ден, се явявам да доложа, че вече имам магелански подарък!!! Юхууу!

Получих sms-а през блутута ма колата и мисля, че поставих рекорд за най-бързо взета пратка ( виж първите 2 снимки). Така завих към Еконта, че този отзад със сигурност спомена майка ми, спирайки на 5 см от задната ми броня ( поне колата беше взета от автомивка преди 3 часа и готова за дистанционен оглед 😇🤪).

А, кажете ми какъв е шансът да имаш доста рядко срещано име и магеланското ти джудже да ти е …адаш! 😄

Имам си прекрасен подарък, но все още няма да издавам джуджето си, а ще ви тествам дедукцията, защото на снимките има голяма подсказка, а и може би някой от вас го познават познават лични и му знаят името.

Та имам си комплект уиски с 2 чашки. Откакто децата пораснаха и не търчим всеки петък вечер в спешното с мъжа ми си позволяваме по чашка чат-пат. Огнената вода в придружена със суджуче и бАнбонки - който, както го предпочита. Покани ли сме родата на италианска вечер на 26.12, та и пастата влиза в употреба още таз година. Ще готвят трите щерки. 
Като видях кошедните шапки, ме обля студена пот, че съзирам намек за 4-о дете, но бързо се окопитих, решавайки, че мисленето не ми е силна страна тези дни. Та имаме голяма шапка за главата на семейството и 4 кокетни шнолки за мен и момичетата.  Продължаваме с играчки за елха и магнитче от мексиканското селище в Мароко. 
Завършвам с прекрасна картичка с магелански пожелния.

п.с. Благодарност ще изкажа както подобава с тагване на моето джудже, ама след като ракриета кое е то. Познавайки ви, няма да отнеме много време, а аз отивам на парти с майките-разбойнички.🍷🥂🍾

IMG_6673.jpeg

IMG_6674.jpeg

IMG_6668.jpeg

IMG_6669.jpeg

IMG_6670.jpeg

IMG_6671.jpeg

IMG_6672.jpeg

IMG_6675.jpeg

Ееее разбира се, че го познахме кой е!

• Харесвам 5
  • Смея се 6
Публикувано:

Здравейте магеланци. 

Шейната на Дядо Коледа пристигна успешно с куриерите на Speedy от там,където има море-тук в полите на Витоша. 

Следва...

IMG_20251218_170520.jpg

• Харесвам 13
  • Браво 3
Публикувано:

Моля ви без драми в тази хубава коледна тема. Живота е толкова хубав, наслаждавайте му се, нищо че времето все не стига за нещо! Тази тема ме усмихва и прави щастлива  толкова многоо през цялата година, бързането доникъде няма да ни докара... @Mary благодаря  ти, че за поредна година се занимаваш с цялата организация, която хич не е лека! 

П.п  Много съм щастлива днес, чух се с моето другарче за тази година ии така ми повдигна настроението! Благодаря  й!

• Харесвам 10
  • Благодаря 1
  • Браво 8
Публикувано:

И така, след като си тръгнах от работа спокойно и същевременно с радостно очакване се запътих към куриерите.Винаги давам адреса,който ми е близо до нас.

Чаках трима души преди мен и големия кашон,който моето джудженце беше снимало вчера под елхата си,в компанията на сладур с четири лапички и опашка,се озова в ръцете ми.

И после вкъщи.

Следва...

IMG_20251218_172126.jpg

• Харесвам 9
  • Браво 2
Публикувано:
преди 3 часа, Miladina каза:

преди 2 часа, Miladina каза:

преди 2 часа, Miladina каза:

Благодаря, но наистина ще ми е много трудно да търча по офиси на куриери от тук нататък. Не е необходимо да създавам излишно напрежение.

Аз няма да участвам другата година и всичко ще е наред. 🙂

Тъй като аз също нямам вина, ще поканя да се включи изпращача - @Olianata - с надеждата да даде предложение как да си получиш подаръка.

Аз лично мога да предложа да отида в куриера, където ти е изпратен подаръка, да го получа и да ти го донеса на място, където да си го вземеш без да губиш време в търчане по куриери.

Но нека все пак дадем думата и на Олианата за предложение.

• Харесвам 6
  • Шок 4
  • Браво 2
  • Замислям се 2
Публикувано:

Не съм послушна,щастлива съм!

Получих чудесни подаръци. 

IMG_20251218_172126.jpg

пакет номер 1

IMG_20251218_172542.jpg

касичка с катинарче и картичка 

IMG_20251218_172625.jpg

пакет номер 2

IMG_20251218_172734.jpg

разкошна играчка за елхата,магнитче, ключодържател и капан за сънища

IMG_20251218_173018.jpg

пакетче номер три 

IMG_20251218_173140.jpg

IMG_20251218_173405.jpg

сладко медальонче в моята любима цветова гама-синьо 

IMG_20251218_180728.jpg

пакетче номер 4

IMG_20251218_173535.jpg

зехтин, подправка за салата, разкошна купичка с костенурка и мед, мммм

IMG_20251218_173838.jpg

пакет номер пет, моето джудженце обича коледните базари 

IMG_20251218_173946.jpg

супер готина чаша и бонбони Моцарт 

IMG_20251218_174130.jpg

пакетче номер 6

IMG_20251218_174246.jpg

тефтер за новата 2026 година, много необходим за работното ми място 

IMG_20251218_174443.jpg

и тук някъде изкача малка сладка пандичка за елхата 

IMG_20251218_191039.jpg

но това не е всичко. 

Има гатанка,която отгатнах и предстои да покажа,когато сглобя пъзела.

Мила @zvezda9001

много ти благодаря за така старателно избрания подарък, за вниманието и грижата,за всичко. 

Радвам се,че се чухме по телефона и скоро ще покажа загадката.

• Харесвам 13
  • Благодаря 1
  • Браво 9
Публикувано:

Зън,зън,зън! Включвам се с двеста,за да се похваля и аз!Получих съобщение за пратка още в петък,но поради късно прибираме от работа и пътуването в събота,не успях да взема пратката! Неделята беше спокойна,но понеделник,вторник и сряда се скъсаха да ми звънят с автоматичните съобщения за неполучена пратка...Сряда също беше натоварен ден(както се казва-"в сряда не се сяда"),но след работа намерих време и буквално връхлетях в офиса на "Спиди" минута преди да затворят офиса и взех пакета, изпратен от моето тазгодишно джудже!

Неволите с отварянето на подаръка не свършиха до тук,защото синът ми ме чакаше на полусъединител и взе колата,а подаръкът остана в багажника...😤

Преди малко се прибра от пътуването извън града и вече имах възможност да го разопаковам.

Оказа се,че моето джудже е @silvia_b.

От прекрасно опакованата кутия 

IMG_20251218_074437.jpg.01861778cd2593f148943f5152a69816.jpg

започнаха да се подават все по-интересни и практични неща-сгъваема бутилка,

IMG_20251218_074530.jpg.4aca0d7e8b18108a64475d944cd25811.jpg

възглавница за път,каквато все забравям да си купя,

IMG_20251218_074512.jpg.4045756ad59da9be8707180be81b52f2.jpg

шоколадови трюфели от Латвия,

IMG_20251218_225836.jpg.a849d6d406f24a3f3dfc3a1d22f05f3c.jpg

играчка за елхата,

IMG_20251218_225853.jpg.898ed685742f723ddb5bb32b486a9ea6.jpg

и не на последно място картичка с чудесни пожелания...

IMG_20251218_074615.jpg.237551e8509e99b0725c8ef1b02e516b.jpg

Всичко изброени изглежда така под елхата:

IMG_20251218_180713.jpg.ba4a3913ae8e6aef9d2370806306203e.jpg

Сърдечни благодарности на  @silvia_b за подаръците и пожеланията както неуморната @Mary,за цялата организация на тази най-хубава тема от форума!

На всички Магеланци желая весели празници и много сбъднати и неочаквани пътешествия през Новата 2026-та година!

IMG_20251218_074542.jpg

П.П.Последната снимка най-долу не може да се махне -не знам как се появи...

@Mary, моля да я махнеш!

• Харесвам 14
  • Браво 8
Публикувано:
преди 15 часа, Mary каза:

Всички подаръци са изпратени. Очакваме получаването и показването на последните 7. 

Един от тях ще се вземе в събота, останалите се надявам да са по-скоро.

Искате ли да разджуркам списъка с участващи и на всеки да се падне по една държава - като наричане за посещение през следващата година? 

9d97b45f231db4983f85908ddeba80d1.gif

Искам и аз!

• Харесвам 5
Публикувано:

И така... Получих обаждане. Сещате ли се накъде отива приказката - правилно: ще става дума за зън, зън, джуджета и подаръци. 

Моето джудженце @Funchбило много бързо и вече ми пратило подаръка! За рекордно време успях да взема кашона и бегом вкъщи. А вътре какво-7(седем)! пакета... Любимото ми число. 

IMG_20251218_190119_edit_206565896636512.jpg.8c970befcaa491c032992b84bc910e2d.jpg

На най - малкото пише Китай. Вътре магнитче. Познайте къде мисля да ходя  тази

година? Точно там. И си имам магеланска традиция - подарят ли ми магнитче отнякъде, непременно отивам.

IMG_20251218_190402.jpg.53cc2bca672ab6872491633fb112c431.jpg

Отварям втория пакет - напитка от Майорка. Пак познайте къде ще съм на море лятото? - Познахте! 

IMG_20251218_190837_edit_206429466396929.jpg.2776f3f97b1753cf4039d4101e0a1c13.jpg

Следващите два пакета си вървят комплект - напитка Шоко и чаша за сутрешен  ритуал по разбуждане. Голямо попадение! 

IMG_20251218_190819_edit_206449635359890.jpg.7602698042e80e465cf8189e25f8d110.jpgIMG_20251218_191551_edit_206244259523145.jpg.7e38af3167dd7dea790d73a6b4ca11d2.jpg

Петият пакет ми донесе пъстра коледна играчка, достойна за колекцията ми. 

IMG_20251219_001831.jpg.ba39c87509da94afe137808bae5daf5b.jpg

Последните  два пакета бяха  най - тежки и усещах че следва най - хубавото. И така се оказа - книга  за историята на фотографията (кой е подсказвал какво обичам), и черешката на тортата - коледен сладкиш с череши! Съжалявам, че на снимките е половината, но вкусът е неустоим и пристрастяващ. IMG_20251218_193349.jpg.c56cc3cdfa89d150e9ce1158b143bad8.jpg

Да не пропусна милата картичка с пожелания, които се надявам да сбъдна. 

Сега не мога да заспя от вълнения и благодаря от сърце на @Funch   и  @Mary   за неповторимите коледни мигове на радост покрай даването  и получаването на подаръци! 

Весела Коледа на всички! 

IMG_20251218_205258.jpg.e4cd0f5c232f0cb77fb37f646649560e.jpg

• Харесвам 18
  • Браво 9
Публикувано:

Два дни след крайния срок за получаване, не са показали подаръците си:

@CarpeDiem, @Miladina, @EmoKrastev и  @Дани Магелани.

Двама от 4-мата не са си получили подаръка.

За един нямам никаква информация.

Един е получен, но не е показан. 

Калявам търпението си, явно има накъде още... 

b04193b6491ecea8a5b7f88e8273a44b.gif

• Харесвам 6
Публикувано:

Добро утро, включвам се да довърша започнатото и да изкажа благодарност на @crazyhorse за получения подарък!

Адаш, страхотен е целият, но на конското суджуче Лудият кон съм се смяла със сълзи! Малката щерка сутринта понесе една щайга с коледни сладки за благотворителния пазар в училище, накипрена с шапчица.

Желая на теб, семейството ти, на всички магеланци и близките им здраве, споделеност, любов, благоденствие и смирение! Нека забавим темпото и да имаме време за важните неща в живота!

@Mary, да ‘илядиш, душо! Да сбъдваш, да продължаваш да вярваш в коледната магия и доброто у хората! 🩷

• Харесвам 14
  • Благодаря 2
  • Браво 1
Публикувано:

Преди няколко години @alienadми беше джудженце в размяната и тогава ми подари чудесна купа,ръчна изработка, която ползвам винаги на Коледа. 

От тогава взаимно си изпращаме подаръци. 

А по-важното е,че се чуваме по празниците и не само.Обсъждаме пътешествия и нещата от живота. 

Е,пак преди няколко години се видяхме и бяхме цял ден заедно във Варна. 

И разбира се,аз отново получих чудесен подарък.

Коледен сет за сервиране,коледна чиния,светеща елхичка,магнитче и сладка картичка с прекрасни пожелания. 

Мила @alienad,благодаря ти за вниманието и чудесните подаръци. 

Пожелавам на теб и семейството ти преди всичко много здраве. 

Късмет,успехи и прекрасни моменти.

Пътешествия по широкия свят и сбъднати мечти! 

IMG_20251219_181501.jpg

• Харесвам 15
  • Браво 7
Публикувано:
преди 11 часа, bibi каза:

Добро утро, включвам се да довърша започнатото и да изкажа благодарност на @crazyhorse за получения подарък!

Адаш, страхотен е целият, но на конското суджуче Лудият кон съм се смяла със сълзи! Малката щерка сутринта понесе една щайга с коледни сладки за благотворителния пазар в училище, накипрена с шапчица.

Желая на теб, семейството ти, на всички магеланци и близките им здраве, споделеност, любов, благоденствие и смирение! Нека забавим темпото и да имаме време за важните неща в живота!

@Mary, да ‘илядиш, душо! Да сбъдваш, да продължаваш да вярваш в коледната магия и доброто у хората! 🩷

Радвам се че ви е харесал подаръкът ми!Правилно си разгадала и шапките-чудесна интуиция!А суджук(между другото е много вкусен)с това име избрах заради форумния ми мил!Весели и радостни празници и много пътешествия на всички Магеланци!

• Харесвам 8
Публикувано:
19 hours ago, tany said:

И така... Получих обаждане. Сещате ли се накъде отива приказката - правилно: ще става дума за зън, зън, джуджета и подаръци. 

Моето джудженце @Funchбило много бързо и вече ми пратило подаръка! За рекордно време успях да взема кашона и бегом вкъщи. А вътре какво-7(седем)! пакета... Любимото ми число. 

IMG_20251218_190119_edit_206565896636512.jpg.8c970befcaa491c032992b84bc910e2d.jpg

На най - малкото пише Китай. Вътре магнитче. Познайте къде мисля да ходя  тази

година? Точно там. И си имам магеланска традиция - подарят ли ми магнитче отнякъде, непременно отивам.

IMG_20251218_190402.jpg.53cc2bca672ab6872491633fb112c431.jpg

Отварям втория пакет - напитка от Майорка. Пак познайте къде ще съм на море лятото? - Познахте! 

IMG_20251218_190837_edit_206429466396929.jpg.2776f3f97b1753cf4039d4101e0a1c13.jpg

Следващите два пакета си вървят комплект - напитка Шоко и чаша за сутрешен  ритуал по разбуждане. Голямо попадение! 

IMG_20251218_190819_edit_206449635359890.jpg.7602698042e80e465cf8189e25f8d110.jpgIMG_20251218_191551_edit_206244259523145.jpg.7e38af3167dd7dea790d73a6b4ca11d2.jpg

Петият пакет ми донесе пъстра коледна играчка, достойна за колекцията ми. 

IMG_20251219_001831.jpg.ba39c87509da94afe137808bae5daf5b.jpg

Последните  два пакета бяха  най - тежки и усещах че следва най - хубавото. И така се оказа - книга  за историята на фотографията (кой е подсказвал какво обичам), и черешката на тортата - коледен сладкиш с череши! Съжалявам, че на снимките е половината, но вкусът е неустоим и пристрастяващ. IMG_20251218_193349.jpg.c56cc3cdfa89d150e9ce1158b143bad8.jpg

Да не пропусна милата картичка с пожелания, които се надявам да сбъдна. 

Сега не мога да заспя от вълнения и благодаря от сърце на @Funch   и  @Mary   за неповторимите коледни мигове на радост покрай даването  и получаването на подаръци! 

Весела Коледа на всички! 

IMG_20251218_205258.jpg.e4cd0f5c232f0cb77fb37f646649560e.jpg

Скъпа @tany, изключително съм щастлива, че съм успяла да те зарадвам 🙂 

Страхорна е магеланска традиция с магнитчетата, която имаш! Донесох го от най-далечната точка, до която успях да стигна през година и го бях замислила, като пожелание за следващо пътуване. А то даже вече е планувано. Много хубаво! 

Към комплекта от чаша и горещ шоколад, бих добавила и шишенцето с ликьор, за настроение 🙂

А книжката я избрах, защото видях, че твоя снимка е включена в годишния календар на Магеланци. Надявам се да ти е интересна. 

Вели празници и много нови дестинации през новата година!

• Харесвам 9
  • Браво 2
Публикувано:

Пиша и аз - първо се извинявам за закъснението, подаръка го взех още оня ден ама се наложи да отскоча до Турция по работа и не можах да пиша навреме. 

Отивам до Спиди оня ден да дам едни служебни пратки и там изненада - имаш и да получаваш. Супер, взимам го и обратно към офиса, да видим кое джудже ми е изпратило подарък тази година.

20251218_063627.jpg.8152b7693914611ae4d58fb1efb6bb9d.jpg

20251218_063908.jpg.0e6c0fc4f879aab5d17fac9de1f06241.jpg

Тематична кутия, отварям я и .......още една изненада, тая година подаръка ми не е от джудже а от Снежанка! 

20251218_064415.jpg.32f9092825336416067547e562bbfc5f.jpg

Явно много съм слушал през годината 🙂

20251218_064419.jpg.a5dd96e42e60aff161bb5dac0d3c77d9.jpg

А вътре в кутията много много подаръци. Ето ги всичките 

20251218_064828.jpg.c226af0e46c6e931d8d8bc76c9150c1a.jpg

Всеки е специално надписан - много яко! Готина идея, а аз събирам такива

20251218_064841.jpg.8d8e0cf40f3d702f0bde6636c1f4aa79.jpg

20251218_065149.jpg.78a9b6c37afd979a73cb30b5360fd7c7.jpg

Любима книжка, имам я дигитална но напоследък предпочитам да чета традиционните книги, на хартия.

20251218_064837.jpg.7897cf38fe789ddc8105e02125a5fa05.jpg

20251218_065401.jpg.5ffc6ea35a13b53a05be4aa346b17704.jpg

Вече е под елхата вкъщи

20251218_064847.jpg.fca805e819bf4be80e7c7d4ee3bb5700.jpg

20251218_065447.jpg.a92e38401f070367017d2cb716bc91f2.jpg

Уникални! 

20251218_064854.jpg.995c441446a446be79d487ed9e0c88fa.jpg

20251218_065249.jpg.16b25f8caa796af3ac08b5ad2ee12e6d.jpg

Не сме били там, а имаме огромно желание да отидем. Това съм решил да го подаря на половинката като намек за 2026, да се подготвя психически 😉

20251218_064919.jpg.c120022bfd33a1a30e49b47de0add8b5.jpg

20251218_065924.jpg.c5f987c88fc50db55e0d1e4ad13ce1de.jpg

Отново Австралия, това няма да го подарявам че поразява дори и да се скриеш зад ъгъла 😁 

20251218_064901.jpg.f4b8cbf95670c09896ab6efa8fd20039.jpg

20251220_084245.jpg.5695e56edb95cadc5293d921fd932530.jpg

Огнена вода, вече я уважихме. 

20251218_064915.jpg.ccb70ca400d6584243ee4eceb5e767cd.jpg

20251218_070113.jpg.2be415e811ede19d372955bf02be2460.jpg

Тук Снежанка ми е прочела мислите - мислех да си вземам нов тези дни, добре че не ми остана време.

20251218_064903.jpg.04bf496f3eaaba3c02658e283c8b00d0.jpg 

20251218_065556.jpg.0d0a6c9336e806f0daac5f4d6b3fd90e.jpg

И това не сме го виждали но живот и здраве може би ще го видим догодина. 

20251218_064908.jpg.3d06320ce3ff25f4c69c932dbb4d68a3.jpg

20251218_065812.jpg.7120d801cbcc8e9d52b1bafb64e4964b.jpg

Снежанка не е забравила и Маца, готина играчка /от конкуренцията/ с пера каквито тя обича да гони!

20251218_064911.jpg.5bf22e60382d877d632aa49cc8c795fa.jpg

20251218_065640.jpg.491ef71d119da63df0a8ae579bc486fa.jpg

Ммм! Нямам думи!

20251218_070422.jpg.9a7af7ed720e9f452e091bada32ba0c3.jpg

Огромно благодаря на @Mary за страхотния подарък и за всичките усилия които влага за организацията на всичко това. 

Благодаря и на всички вас за емоциите, идеите и good vibes които споделяте през цялата година тук. Искам да Ви пожелая много здраве, щастие и успех във всяко едно начинание, много пътешествия до желаните места и най-вече мирна 2026 година! 

• Харесвам 15
  • Благодаря 1
  • Браво 17

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.