Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2025

Mary

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, jungfraujoch каза:

Сингапур е чудесно попадение и това е една от малкото дестинации извън Европа,които искам да посетя.

Разказвали са ми за строгите и правилни закони, за Марина Бей,за ботаническата градина,както и за много други неща,които ще ми харесат.Заедно със @silvia_b.

А при пандите в Китай ще стегнем куфарите с @Marisha.

Чудесен късмет !

Китай ми е в плановете отдавна. Явно другата година трябва да го направя вече.

Имам и Кения със @savagejo. Ще трябва да ме води. Африка ми е почти непознат континент, но нямам нищо против да ме заведат на сафари😀.

Добре, че ни ти се паднах аз за Сингапур, това е една от държави, която нямам голямо желание да посетя, освен като транзит на летището😀

• Харесвам 4
  • Браво 3
Публикувано:

И аз съм голяма късметлийка! @Mary и @DaBo би било прекрасно да осъществим заедно Френска Полинезия и Япония. И двете места човек може да посещава с удоволствие много пъти и винаги да открива нови места и предизвикателства. Дано се осъществят орисаните пътувания!

• Харесвам 7
  • Браво 3
Публикувано:
преди 7 минути , Роми каза:

И аз съм голяма късметлийка! @Mary и @DaBo би било прекрасно да осъществим заедно Френска Полинезия и Япония. И двете места човек може да посещава с удоволствие много пъти и винаги да открива нови места и предизвикателства. Дано се осъществят орисаните пътувания!

Не бих се замислила да повторя Френска Полинезия. Ако има Рай, там е.

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 17 минути , crazyhorse каза:

Ехаа!Боливия с @Vanille и Индия с @Marusinka!И в двете страни не съм бил,но имам планове за тях-дано се осъществят по-скоро!

За Индия мога да помaгам 😜 

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, Дани Магелани каза:

Не бих се замислила да повторя Френска Полинезия. Ако има Рай, там е.

И аз съм съгласна да повторя. Много пъти...

• Харесвам 5
Публикувано:

А сега де, не се бях замисляла за Ботсвана, но явно трябва. Даже и не бях чела информация за там, а тя се оказа мнооого интересна държава. 
Вече се замислям 😍

• Харесвам 6
  • Браво 1
Публикувано:

Лелееее - невероятно. @Crazy Horse - само казваш и буквално тръгваме към Нова Зеландия... и без багаж бихме тръгнали за там 😄 Бихме я повторили с @Madlen Ivanova още 100000 пъти!!!

Гренландия ни се изпълзва последните години заради скъпи билети, трудно плануване и какво ли още не... @Vanille - няма да откажем помощ и хубава компания 😄 

Да добавим и здраве към късметите на всички и с пожелание на всички да се сбъднат!!! 

• Харесвам 7
  • Браво 2
Публикувано:
преди 12 часа, CarpeDiem каза:

Супер, не съм била в Андора, отивам и качвам после снимки в темата !

И аз така - интересна дестинация, която редовно пропускам, а искам 

на бали ще е друг път де 🤓 но знае ли човек

• Харесвам 5
Публикувано:

Ако се чудите защо Андора се кипри измежду останалите по-бутикови предложения - това е защото не съм я посетила. :laugh:

Както стана ясно в списъка са моите мераци или места, на които много ми е харесало и бих се върнала пак - Гренландия, Фарьорите и още други. 

• Харесвам 8
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 12 минути , Mary каза:

Ако се чудите защо Андора се кипри измежду останалите по-бутикови предложения - това е защото не съм я посетила. :laugh:

Смятам, че тази година е крайно време да те заведа😎

Или ти мен😀

• Харесвам 5
  • Браво 1
Публикувано:
преди 7 минути , Цвете каза:

Или ти мен😀

Вземете и мен, моля!

• Харесвам 8
Публикувано:
На 21.12.2025 г. в 10:04, Mary каза:

Онзи ден бях на крачка да кажа:

- Край, уж 13-та тема нямаше да е фатална, но приключвам с организацията. Защото се чувствам безсилна.

Като мина малко време, реших заради някакви дребни неща, да не се лишавам от толкова позитивни емоции тук. Но наистина ми е трудно да внимавам за всичко и едновременно с това да приготвям празнично дома си, да посрещна децата си от чужбина и да им създам това настоение, което да бъде запомнящо се, да усетят домашния уют и майчините грижи.

Всяка мой ден започва с отваряне на списъка, следене на дати, броене на дните от изпращането до получаването.

Осъзнавам, че съм досадна с непрекъснатото търсене и напомняне за подаръци, но и аз съм човек - и аз искам да приключа с размяната и да се отдам напълно на личното ми коледно време.

За тази размяна няма повече какво да направя - остана неполучен един подарък, който сега чакам да се върне при изпращача и в началото на новата година да се предаде лично или отново да се изпрати.

Днес ще пусна и коледните ми късметчета за развихряне на мечтите. И понеже Вашите мечти за нови дестинации не ги знам, реално ще видите моите в 42 посоки.

Здрави да сме само, другата година пак ще се съберем. 

389692949.gif

Никога няма да спра да съм благодарна и да го повтарям, първо на @zvezda9001, затова че ми каза за този форум и тази прекрасна тема, на @Mary, че всяка година се занимава с тази нелека задача да организира, да следи зорко всичко, да отделя от личното си време, за да ни доставя радости и да прави всяка Размяна все по приказна, даже думите няма да ми стигнат, за да опиша всичко, което тя прави и е най-неуморната Снежанка 🙏❤️ и на всички вас, които участвате в Размяната, защото всяка година участниците правят магията да оживява, трепетно се подготвят да зарадват другарчето си, както и да бъдат зарадвани. 

Аз лично всяка година чакам това време, за да се включа в Размяната, макар и да се познаваме вече с повечето, макар и задочно, всяка година е предизвикателство 😊

Миналата година събрах смелост да се чуя по телефона с @milen_40 и бях много радостна от разговора ни, а тази година @patilana ми писа на лично и толкова много си писахме, че съм заредена с приказни емоции, които ще ме държат дълго. 

Прекрасни сте всички да знаете 🫶🤗

• Харесвам 9
  • Благодаря 2
  • Браво 2
Публикувано:
преди 16 часа, Zdravko Nestorov каза:

Лелееее - невероятно. @Crazy Horse - само казваш и буквално тръгваме към Нова Зеландия... и без багаж бихме тръгнали за там 😄 Бихме я повторили с @Madlen Ivanova още 100000 пъти!!!

Гренландия ни се изпълзва последните години заради скъпи билети, трудно плануване и какво ли още не... @Vanille - няма да откажем помощ и хубава компания 😄 

Да добавим и здраве към късметите на всички и с пожелание на всички да се сбъднат!!! 

Еха, за Гренландия ли заминаваме 🙂

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 19 часа, crazyhorse каза:

Ехаа!Боливия с @Vanille и Индия с @Marusinka!И в двете страни не съм бил,но имам планове за тях-дано се осъществят по-скоро!

Боливия? Щом се налага, стягаме багажа 🙂

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 3 часа, Цвете каза:

Или ти мен😀

Едва ме нави! :wub: 

• Шок 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Нещо все пропускам Африка, а признавам че Танзания много ми хареса.... та щом се налага @Marisha стягаме куфарите :girl_witch: 

Иначе в началото на годината бях във Виетнам, но явно ще трябва да водя @saved_ там. Добре, че е една от държави които имам желание да посетя пак, много ми хареса там :grin:

ПС: @Marisha обаче много ми се ходи в Китай, та може да ме вземете с @jungfraujoch на едно дълго пътуване до там :girl_haha:

• Харесвам 7
  • Браво 1
Публикувано:
Преди 1 час, savagejo каза:

Нещо все пропускам Африка, а признавам че Танзания много ми хареса.... та щом се налага @Marisha стягаме куфарите :girl_witch: 

Иначе в началото на годината бях във Виетнам, но явно ще трябва да водя @saved_ там. Добре, че е една от държави които имам желание да посетя пак, много ми хареса там :grin:

ПС: @Marisha обаче много ми се ходи в Китай, та може да ме вземете с @jungfraujoch на едно дълго пътуване до там :girl_haha:

Ще те вземем в Китай, а ти ще върнеш жеста, че и на мен пак ми се ходи във Виетнам😀.

• Харесвам 6
  • Браво 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 2 часа, Marisha каза:

Ще те вземем в Китай, а ти ще върнеш жеста, че и на мен пак ми се ходи във Виетнам😀.

Имаме сделка значи :grin:

• Харесвам 2
Публикувано:
На 21.12.2025 г. в 9:47, crazyhorse каза:

Една паниир тикка-масала да изядеш за мен в Индия 🙂, защото аз ще ходя първо с @marycap до Папуа Нова Гвинея и, само ако оцелеем местните там, ще се престраша за Индия 🤩

Но докато аз съм се потила на работа, гледам съм изпуснала (цели 4 страници) много хубави емоции и подаръчни представяния (плюс малко драма). @Mary, благодаря ти отново за безграничното търпение и усилия, които влагаш всяка година!! Повелавам на теб и останалите работливи магелански джуджета най-хубавата Коледа и само напред и нагоре през Новата Година!

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.