Прескочи до съдържание

сБирката през януари'26

Препоръчани мнения

Публикувано:

София в мъгла и дъжд ме посреща следпразнично и пак задавам си въпроси... , но важна тема тук отварям, сбирката през януари ще я има или не...

Ще я има, ще я има (провиква се тихичко глас в главата ми)... Засега.

Кога??? За да объркам плановете на някои, реших изведнъж да бъде в ден вторник, дата 13.1.26, часът както обикновено е 18:00. Ще попитате къде? Къде ли ще е... Мястото е бирария Халбите на малките пет кьошета, ул. Неофит Рилски 72. 

Знаете... Краен срок за записване 12.1.26, 18ч. Очаквам да сте сериозни и отговорни, както сте към гоненето на полет и тичането по летищата... 

Бъдете здрави!

Вие сте на ред!

Спск:

1. Брани

2. Ивайла +1

3. Anna Kalinovska

4. Svetlin

5. Яничка

6. master_of_germs

7. desislavna

8. Monika_Koko

9. Tedy

10. домосед

11. bronco

12. wiliko

13. Фил

14. сск

15. Роми

16. Vanille

17. tany

18. eloena

19. Roberto Baggio

20. Capitan Morgan

21. Captain45

22. deyan

23. !+1. 

• Харесвам 8
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:

Записвам се отново под Номер 1 (както съм и в живота по принцип и във вашата галактика*)

* В нашата Галактика няма как - Номер 2 съм след Императора ...

Публикувано:

Тя Поли го е написала в първия пост, разбира се, но да обърна внимание още веднъж къде е МЯСТОТО на сбирката - бирария Халбите на малките пет кьошета, ул. Неофит Рилски 72. 
Не за друго, ама стана дума случайно и се оказа, че някои магеланци са щели да се запътят по инерция към Халбите на "Три уши", където беше коледната сбирка. 

Аз така пък на Коледна сбирка за една бройка да тръгна към бирарията на Дондуков, по инерция от ноемврийската сбирка ... :grin:

• Харесвам 3
  • Благодаря 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.