Гост Публикувано: 12 януари Публикувано: 12 януари Говорих с тези, които контролират климата да има по-добри температури в утрешния ден. Казаха, че ако пуснат изведнъж 15 градуса, ще е много съмнително за естествено време през януари и се съгласихме на компромис - около нулата ...
Polina Публикувано: 12 януари Автор Публикувано: 12 януари Преди 1 час, Брани каза: Говорих с тези, които контролират климата да има по-добри температури в утрешния ден. Казаха, че ако пуснат изведнъж 15 градуса, ще е много съмнително за естествено време през януари и се съгласихме на компромис - около нулата ... За другата седмица чух пак някакви много зимни минуси, аз лично в сегашното ми положение не искам и да чувам за тях. Ама зима е, не се оплаквам. Резервацията е потвърдена, на мое име е. Сметките ще се водят на маса. Ще сте настанени в "мазето", това са външните стълби надолу преди външните стълби нагоре за заведението. :) Помещението е идеално, Императора се надявам да го хареса. Има три големи маси за по 10 човека. Това, което казах и за коледната сбирка, важи и за тази. Ако сте станали и не сте на масата, на която първоначално сте поръчвали, посочвайте на сервитьора на коя маса да бъде маркирана новата ви поръчка, за да не стават грешки. Мястото е ново, не ни познават още, но се надявам да се опознаем добре и занапред да имаме чудесна задруга. Работното време е до полунощ. Фичо, добре е напомнил адреса. А за неразбралите, следващият път да четат внимателно, с разбиране, да не бързат и по-малко вълнение! Да ви е много хубаво, пивко и да изпиете поне по един червен Бернард и за мен! :) 7 2
Captain45 Публикувано: 13 януари Публикувано: 13 януари За съжаление отпадам в последният момент. Тази сутрин се оказах със спукана гума и няма да мога да дойда до София. Приятно изкарване!
desislavna Публикувано: 13 януари Публикувано: 13 януари Поли, благодаря, че ни организира и съжалявам, че не беше част от тази много приятна бутикова сбирка. 4
Роми Публикувано: 13 януари Публикувано: 13 януари Поли, благодаря че отново ни свърза! И дано следващия път да успееш да си с нас! 3
Polina Публикувано: 13 януари Автор Публикувано: 13 януари преди 42 минути , desislavna каза: Поли, благодаря, че ни организира и съжалявам, че не беше част от тази много приятна бутикова сбирка. преди 23 минути , Роми каза: Поли, благодаря че отново ни свърза! И дано следващия път да успееш да си с нас! За съжаление се разболях изведнъж и се надявам да имам и бързо подобрение след едната торба с големи кутии с лекарства, които ми дадоха да пия в следващата седмица. Надявам се, че вие сте се забавлявали добре и без мен. Всъщност сигурна съм в това. :) Пазете се и бъдете здрави! 6 3
Гост Публикувано: 13 януари Публикувано: 13 януари Аз съм доволен, че се оказах на най-добрата маса (не само защото масата, на която се намирам аз по default е най-добрата ...). Идеално се получи. Персоналът беше много любезен и отзивчив. Не виждам какво може да ни спре да провеждаме сбирките редовно там.
Фил Публикувано: 14 януари Публикувано: 14 януари преди 13 часа, Polina каза: За съжаление се разболях изведнъж и се надявам да имам и бързо подобрение след едната торба с големи кутии с лекарства, които ми дадоха да пия в следващата седмица. Надявам се, че вие сте се забавлявали добре и без мен. Всъщност сигурна съм в това. :) Пазете се и бъдете здрави! Благодаря за организацията, Поли! Да се оправяш бързо! Момчето, което ни обслужваше, ми направи добро впечатление! 2
Mary Публикувано: 14 януари Публикувано: 14 януари Поли, благодарности и от мен. Оздравявай бързо. Бях забравила, че от много време в мен имаше изостанали пари от някоя сбирка и добре че като си тръгвахме и след като платихме сметката на нашата маса, от другата още събираха пари и не стигаха, та оставих там останалите от много време в мен 35лв. Понеже ги държах в отделно джобче на портмонето, там и щяха да си останат вероятно. 3
Roberto Baggio Публикувано: 14 януари Публикувано: 14 януари преди 7 минути , Mary каза: Бях забравила, че от много време в мен имаше изостанали пари от някоя сбирка и добре че като си тръгвахме и след като платихме сметката на нашата маса, от другата още събираха пари и не стигаха, та оставих там останалите от много време в мен 35лв. Понеже ги държах в отделно джобче на портмонето, там и щяха да си останат вероятно. Ние, обаче, не ги похарчихме, даже ги увеличихме - от 35 лв. станаха 20 евро . @bronco ги запази, за да ти ги върне обратно на някоя друга сбирка 🙂 1 1
Polina Публикувано: 14 януари Автор Публикувано: 14 януари Преди 1 час, Roberto Baggio каза: Ние, обаче, не ги похарчихме, даже ги увеличихме - от 35 лв. станаха 20 евро . @bronco ги запази, за да ти ги върне обратно на някоя друга сбирка 🙂 Каквото и да си говорим просто сте превалутирали едни пари... :) Добре ми звучите всички, наистина ви е било чудесно снощи! Много се радвам. Браво! 3 1
bronco Публикувано: 14 януари Публикувано: 14 януари преди 4 часа, Mary каза: Поли, благодарности и от мен. Оздравявай бързо. Бях забравила, че от много време в мен имаше изостанали пари от някоя сбирка и добре че като си тръгвахме и след като платихме сметката на нашата маса, от другата още събираха пари и не стигаха, та оставих там останалите от много време в мен 35лв. Понеже ги държах в отделно джобче на портмонето, там и щяха да си останат вероятно. Всичко излезе точно със сметката. Оставихме и добър бакшиш и въпросните 35 лв станаха 20 евро и сега са в мен. Извинявай ако нещо съм те заблудил, че не излиза сметката. 3 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега