Jorro Публикувано: 8 юни Публикувано: 8 юни преди 10 часа, ivailo_radev каза: Новият салон достъпен ли е вече и за пътници на Луфтханза групата? Онова изкуствено умното ми казва ДА, в списъка на Луфтханза не го виждам обаче салона. Потвърждавам, добавили са ги, турците също и май вече всички са там. Проверено в събота. 3
Loverboy Публикувано: 12 юни Публикувано: 12 юни Ново 20 в ресторанта долу, който се достъпва с PriorityPass и LoungeKey. Казаха, че с една карта можело само картодържател, не можеш да добавиш гост, което за първи път в живота чух, а съм сигурен, че някой тук беше чекирал гост и му бяха казали, че не може да ти чекират повече гости от колкото бординг карти имаш. Освен това не можело със самата карта, а трябва да им покажеш QR код от приложението. Чекирах две карти отделни и ми свалиха по 24 евро от сметката. Казаха, че в началото чекирали гости, но управителя забранил после, защото сме ги били набутвали, каквото и да значи това. Според мен пак въртят някаква схема по български. Навсякъде по света съм слагал колкото гости искам и не е имало проблем, стига картата да си има посещения, само в София има проблем. Mess. 1 1 3
Alexander Публикувано: 12 юни Публикувано: 12 юни То си го пише, няма нужда да слушам управителя, бармана или някой по веригата. В началото на годината имаше едно момиче, едвам седеше права, толкова мудна и мързелива рядко се среща. една карта може, титуляр плюс гост или 48€, предполагам госта трябва са в наличен. утре ще видим какво ще кажат, че ще минавам преди обед и ще тествам ако се запънат ще търся управителя да му покажа тея снимки и ще пускам, където може жалби. 4 1
stanimir Публикувано: 12 юни Публикувано: 12 юни Е , чакай де.Още не си си легнал , не си се събудил и вече си готов за скандал. Не разбрах Loverboy дали е опитал да чекира реален гост или е искал да чекира два пъти една карта само за себе си (с един бординг пас) ? Освен да отказват да му осребрят две транзакции срещу един и същ бординг пас, не се сещам с какво може да се набута заведението и защо биха отказали допълнителен приход? 3
Alexander Публикувано: 12 юни Публикувано: 12 юни И аз не разбрах дали е имало реален гост. Затова написах, че трябва да е наличен. Ако е нямало е друга тема, май наистина някой писа, че преди и без гост са давали 48€, което не е правилно. 2
Loverboy Публикувано: 12 юни Публикувано: 12 юни Бяхме двама т.е. реален гост. Ако бях се опитал да чекирам двама, а бях сам, нямаше да се изнервя, защото така е по правилата. Но да ми кажат, че не може двама на една карта ми беше скандално. И накрая ми позволи на две карти да чекирам сам себе си, което мисля, че е повече против правилата, отколкото разрешеното с гостите, което е регламентирано и няма причина да ми откажат. Брутална тъпотия беше. 3 5
ivailo_radev Публикувано: 13 юни Публикувано: 13 юни Абе носете си по един сандвич, за по-сигурно 😄 8
Mary Публикувано: 13 юни Публикувано: 13 юни преди 1 час, ivailo_radev каза: Абе носете си по един сандвич, за по-сигурно 😄 Може и вилица поне да добавите, че миналата седмица нямаше прибори... Нивото на обслужване в лаунджа е все така зле - или няма кой да обучи персонала, или не им пука. Пушат си на терасата по по две по три и не си дават зор за работата. 4 1
stanimir Публикувано: 13 юни Публикувано: 13 юни 1 hour ago, ivailo_radev said: Абе носете си по един сандвич, за по-сигурно 😄 Да бе , да те помислят за бедняк. 1 7
Alexander Публикувано: 13 юни Публикувано: 13 юни Имаше драми днес на бара на Т2. не можело двама, дойде и началника да потвърди. Чак се жалва, че не му плащали за втори човек, в началото били на загуба уж. аз ще пиша на приорити пас все пак и на цкб, ако е така да си оправят информацията в сайта Минах и през новата зала, доста по-добре е от всяка гледна точка. 4 1
Loverboy Публикувано: 13 юни Публикувано: 13 юни преди 2 часа, Alexander каза: Имаше драми днес на бара на Т2. не можело двама, дойде и началника да потвърди. Чак се жалва, че не му плащали за втори човек, в началото били на загуба уж. аз ще пиша на приорити пас все пак и на цкб, ако е така да си оправят информацията в сайта Минах и през новата зала, доста по-добре е от всяка гледна точка. Според мен всички да пишем на PP, това категорично не е така и е абсолютна измама. Българска работа. 5
Oshko Публикувано: 26 юни Публикувано: 26 юни Няколко въпроса за начинаещи, досега не съм посещавал летищен салон 😁 - жена ми има Visa Platinum(ПИБ) и регистрация в laungekey, където няма никакво инфо за безлимитно посещение в София, придружители и т.н. - С картата или с приложението се влиза? - Поръчват ли се храна и напитки или е на самообслужване? - Всичко ли е free или има и неща с допащане? - Има ли ядки? Не съм много по манджите, но бих минал за по едно питие с мезе 🥂
Duke Публикувано: 26 юни Публикувано: 26 юни преди 2 минути , Oshko каза: - жена ми има Visa Platinum(ПИБ) и регистрация в laungekey, където няма никакво инфо за безлимитно посещение в София, придружители и т.н. - С картата или с приложението се влиза? Аз ползвам VISA Gold (ПИБ), но предполагам е същото при Platinum. Няма нужда от регистрация. Достъпът е директно с картата и бордни карти на картодържателя и на придружителя... преди 5 минути , Oshko каза: - Поръчват ли се храна и напитки или е на самообслужване? Храната е на самообслужване, тип шведска маса. Напитките се поръчват на бара... преди 5 минути , Oshko каза: - Всичко ли е free или има и неща с допащане? Няма доплащане, всичко е безплатно... преди 6 минути , Oshko каза: - Има ли ядки? Не съм много по манджите, но бих минал за по едно питие с мезе 🥂 Да, обикновено има ядки... 4 1
Бръмбар Публикувано: 26 юни Публикувано: 26 юни @Oshko, @Duke e отговорил на всички въпроси, даже вече на придружителя не искат бордната карта, само на картодържателя. Само да допълня за храната и ядките -общо взето вида на храната зависи и по кое време на деня си. Сутринта основно закуски (банички, кроасани) и сандвичи, към обяд/ранен следобед има и разни манджи, към вечерта манджите са се поизчерпали и повече са банички,сандвичи и сладкиши и ако е останало нещо от манджите), както и купички с мезета тип крекери, бисквити, ядки. На мен сандвичите в новия салон ми харесват, направени са от фокача, вегетарианските с пълнозърнеста и печени чушки и тиквички, невегетарианският с бяла фокача, крем сирене и шунка. От напитките има на самообслужване в хладилници вода бутилирана, безалкохолни и бира, другите напитки са на бара. 5
stanimir Публикувано: 28 юни Публикувано: 28 юни Новият салон е топ ! И дума не може да става за сравнение с Aspire. Вечерта имаше поне пет вида топли ястия - гъби със сос , телешка яхния , паста и т.н. плюс два вида супи , разни сандвичи ,равиоли, салати и разядки. Не знам какво повече да търся от място , където убиваш време преди полет на спокойствие и може да хапнеш прилична храна.Персоналът беше много отзивчив ( само четирима гости в началото) и питаше всеки какво желае , не иска ли да опита още нещо , и т.н. Това с което ме спечелиха е , че барманчето като попита дали желая бира или друго някак неусетно ми се изплъзна по инерция "бих пил едно малко" ( изборът се свежда единствено до Гленливет 12 , та нямам оплаквания).Та сипа ми момчето , а тъкмо в тоя момент се появи колежката и погледна въпросително ... "- Защо наля малко на човека ? " Блазе на мъжа и , почти няма такива жени ! Терасата също е със страхотна гледка към машините. Имам само една карта и обмислям почти всичките посещения вече да са за София. 11
Duke Публикувано: 29 юни Публикувано: 29 юни преди 11 часа, stanimir каза: Новият салон е топ ! И дума не може да става за сравнение с Aspire. След около десетина посещения на салона в различни времеви интервали, аз също нямам кой знае какви забележки. В същото време обаче е добре да се има предвид, че всичко е ОК за ранните и вечерните полети, докато по обед е някаква абсолютна лудница. Предполагам освен редовни полети по обед има разни допълнителни сезонни чартърни, които допринасят за свръхпосещението на салона. Определено поне два пъти ни се случи да летим по обед и в салона беше истинско стълпотворение от народ. Това естествено затруднява персонала и дори при едно от посещенията се изчакваше за сандвичи пред витрината, защото очевидно в кухнята не можеха да смогнат. Отделно лошо впечатление ми правят "бизнесмени", които водят шумни и дълги телефонни разговори на метри от предназначените за целта кабини, но това са си особености на националния лов и риболов... 8
infectedmushroom Публикувано: 29 юни Публикувано: 29 юни на 14ти Юни последно ползвах салона, полета ми беше сутринта , беше най-пълно от всички пъти от както почнах да го посещавам , буквално нямах къде да седна - всичко беше заето като места , стоях малко прав , взех 2 бутилки вода на Девин и си излязох защото даже ми беше шумно . Иначе салона ни е хубав, не е уау , но е хубав . тоалетните нямат вентилация обаче май
Duke Публикувано: 29 юни Публикувано: 29 юни преди 5 минути , infectedmushroom каза: на 14ти Юни последно ползвах салона, полета ми беше сутринта Спомняш ли си в колко часа си бил в салона? Аз по-горе имам предвид ранните полети на Луфти около шест часа сутрин, тоест, посещение на салона около пет часа сутрин. Естествено, всичко е субективно и зависи от много фактори и няма как да се изведе общовалидна норма...
infectedmushroom Публикувано: 29 юни Публикувано: 29 юни Преди 1 час, Duke каза: Спомняш ли си в колко часа си бил в салона? Аз по-горе имам предвид ранните полети на Луфти около шест часа сутрин, тоест, посещение на салона около пет часа сутрин. Естествено, всичко е субективно и зависи от много фактори и няма как да се изведе общовалидна норма... да, бях в 7 сутринта 1
Alexander Публикувано: 29 юни Публикувано: 29 юни Бях в 7 сутринта миналата събота 27.06.26. имаше общо с нас двамата, 10-на човека или си беше празно. И аз съм доволен за пореден път, нямам забележки. 3
Бръмбар Публикувано: 8 юли Публикувано: 8 юли Някой юли влизал ли е с Виза карта с придружител? Някой беше писал,.че след 1 юли ще е само за картодържателя, без придружител безплатно, но на сайта на Виза няма такава информация?
adreno Публикувано: 8 юли Автор Публикувано: 8 юли преди 26 минути , Бръмбар каза: Някой юли влизал ли е с Виза карта с придружител? Някой беше писал,.че след 1 юли ще е само за картодържателя, без придружител безплатно, но на сайта на Виза няма такава информация? Това е само за Виза Голд и само от ЦКБ. 1
infectedmushroom Публикувано: 8 юли Публикувано: 8 юли преди 1 час, Бръмбар каза: Някой юли влизал ли е с Виза карта с придружител? Някой беше писал,.че след 1 юли ще е само за картодържателя, без придружител безплатно, но на сайта на Виза няма такава информация? аз имам виза голд от пощенска и не мина миналата седмица, на 3ти Юли, само на мен ми даде а преди това можеше и придружител. Ползвах си на уникредит платинената карта и си ми даде да мина и аз и моя авер 1
Адриан ХН Публикувано: 8 юли Публикувано: 8 юли На 01.07 влезнахме 8 човека с 2 Визи Платинум на ДСК и 1 Виза Гола на ОББ. 3 1 1
ivailo_radev Публикувано: 9 юли Публикувано: 9 юли преди 9 часа, Адриан ХН каза: На 01.07 влезнахме 8 човека с 2 Визи Платинум на ДСК и 1 Виза Гола на ОББ. В тази голата е разковничето - карти изобщо не са ви трябвали тогава 😄 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега