jungfraujoch Публикувано: 5 април Публикувано: 5 април С наближаването на този светъл празник,винаги се сещам за @AlexandraKo. Тя остави в мен ярка следа със своята добронамереност,жажда за пътешествия,любов към красивото и толерантността към хората.Внасяше елегантност и оцветяваше ежедневието с много внимание към детайлите.Лично на мен ми липсва много. Нека споделим подготовката за Великден в тази тема и да се насладим на ароматите и вкусовете на пролетните празници. Пожелавам на всички крепко здраве,ведрост и прекрасни моменти! 23
jungfraujoch Публикувано: 6 април Автор Публикувано: 6 април Малко пролетни цветове за настроение. 15
neuromancer Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април Ми освен да се отбележа първи в темата, това от тази неделя сутринта, вече посвършиха 11
DaBo Публикувано: 9 април Публикувано: 9 април Скромно ще е тази година. Няма да сме в БГ, но си имам Великденска градинка пред вратата: И боядисах малко яйца. Едните ги изпращам за татко: А тези утре с нас в самолета: Надявам се всичко да е наред и да се насладим на един класически Sunday roast за празника. На всички вас - весели Великденски празници! 16 1
Marusinka Публикувано: 9 април Публикувано: 9 април Аз пък точно покрай боядисването на яйцата се олях жестоко. Отидох до бг магазина да си купя (уж) боя за яйца. Обаче преди няколко дни получихме немски шоколади от едни приятели, всички вкъщи си опитаха от шоколада по 3-4 парченца, аз моя си го изядох и отгоре на това и на мъжа, и на две от децата...Та днес като видях Милка-та и LZ-та, си викам: "Ще се реванширам за Великден!" Сама съм с торбата шоколади още 5 часа...Вече изядох Пом-беър снакса и извадих пакета от кошчето за боклук за снимката...🫣LZ-та ми шепне името нежно, въздушно...Не знам как да устоя... 4 8
marycap Публикувано: 9 април Публикувано: 9 април преди 56 минути , Marusinka каза: Аз пък точно покрай боядисването на яйцата се олях жестоко. Отидох до бг магазина да си купя (уж) боя за яйца. Обаче преди няколко дни получихме немски шоколади от едни приятели, всички вкъщи си опитаха от шоколада по 3-4 парченца, аз моя си го изядох и отгоре на това и на мъжа, и на две от децата...Та днес като видях Милка-та и LZ-та, си викам: "Ще се реванширам за Великден!" Сама съм с торбата шоколади още 5 часа...Вече изядох Пом-беър снакса и извадих пакета от кошчето за боклук за снимката...🫣LZ-та ми шепне името нежно, въздушно...Не знам как да устоя... Не се мъчи да устояваш! Поддай се на изкушението!😇😊 2
Гост Публикувано: 10 април Публикувано: 10 април Не харесвам този празник. Тоталната шарения само ме разсейва от черно-белите ми цели. Макар, че понякога с Императора все пак решаваме да украсим това-онова. Но го правим изцяло стилно, разбира се.
Madonna Публикувано: 10 април Публикувано: 10 април Май за първи път, от както имаме деца сме извън страната по Великден. И понеже тук (Тайланд) не се празнува, никак не ни е празнично. Днес до като пазарувахме в един огромен магазин - Makro Market , който е 2 пъти по голям от нашия Метро, видях кокосов сладкиш в пекарната, който ми заприлича на козунак 🙂 и го взех за неделя - не знам дали ще оцелее 🙂 Ще се радвам на вашите снимки обаче 🙂 4
Marusinka Публикувано: 10 април Публикувано: 10 април преди 17 часа, marycap каза: Не се мъчи да устояваш! Поддай се на изкушението!😇😊 Викаш да се предам точно за Великден 😆, но да се отчета - само половин LZ отиде. (Не броим като се прибрах вкъщи) 6
Kalina Ivanova Публикувано: 10 април Публикувано: 10 април Боядисахме само няколко яйца за настроение, но пък за тези няколко, цапането се получи грандиозно. Угре продължаваме 12 2
chandni Публикувано: 10 април Публикувано: 10 април Първото яйце е като произведение на изкуството. Браво. 5 1
домосед Публикувано: 11 април Публикувано: 11 април През Страстната седмица откривам, че в България манастирите са три вида: мъжки, женски и ... Спойлер котешки! Пример: Капиновски манастир 13 1 2
jungfraujoch Публикувано: 12 април Автор Публикувано: 12 април На всички магеланци пожелавам топлина в сърцата,спокойствие в душите и домовете,смислен живот ,вяра,надежда и много любов! Христос Воскресе! 11
Костов Публикувано: 12 април Публикувано: 12 април Христос Воскресе! Здраве, мир и любов на всички! 9 2
cck Публикувано: 12 април Публикувано: 12 април Честито Възкресение Христово! Мир, здраве и щастие за всички. Поздрав от християнско Кайро с църквата Св.Георги: 15
Иван Попов Публикувано: 12 април Публикувано: 12 април Христос Воскресе! Нека този празник донесе на всички здраве, благоденствие, мир, хармония и обич! Светли празници на всички! 7
chandni Публикувано: 12 април Публикувано: 12 април Честито Възкресение! Бъдете здрави и нека страстта към пътуването ви държи все така! 8 1
chandni Публикувано: 12 април Публикувано: 12 април @Костов, майстори сте на козунаците! Много апетитно изглеждат. 3 1
Костов Публикувано: 12 април Публикувано: 12 април преди 18 минути , chandni каза: @Костов, майстори сте на козунаците! Много апетитно изглеждат. Съпругата и дъщерята да майсторки. Аз съм само 120 кг 3 1 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега