Argentique Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април преди 17 часа, Костов каза: Аз съм само 120 кг 🙄 Нищо такова не беше забелязано на тристранната среща на върха 🤭 😉 (кадър от срещата 🙃) Поздрави на майсторките, Стара Загора и Хирошима. 😉 Честито Възкресение на всички! Здраве и мир в душите и по света! ❤️ 6
Иван Попов Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април Преди 1 час, Argentique каза: Хирошима Наистина ли така се казва. Не знаех, че в Б-я имаме такава местност 😊 Страхотна снимка! 🙂 3
Eva eva Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април Честито Възкресение 🙂 Бъдете здрави и щастливи 🙂 11 2
Гост Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април Мен изключително много ме обижда това постоянно да се говори и пише за Светлина и светли празници ... Никой не се опитва да влезе в обувките на Тъмните сили на злото ... Сякаш ние не сме хора (реално много от нас наистина не сме, но въпросът е принципен) и нямаме право на глас! Апелирам към толерантност и свобода на мненията. Нека има не само светлина, но и тъмнина! (то ако нямаше тъмнина, как щяхте да видите светлината, а?) ...
jungfraujoch Публикувано: 14 април Автор Публикувано: 14 април ,,Колко малко шум вдигат истинските чудеса!” Антоан дьо Сент-Екзюпери Хубави пролетни емоции на всички магеланци. 10 2
Травеолани Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април На 13.04.2026 г. в 3:27, Eva eva каза: Честито Възкресение 🙂 Бъдете здрави и щастливи 🙂 Eva - с какво си украсявала яйцата от втората снимка? Изглеждат ми като поляти с шоколад, но вероятно не е това (но аз като фен на шоколада, това виждам 🤭). Ето и моите яйца с естествени бои (вече 8-ма година ги правя така). Този път смесвах боите и получих много разнообразни цветове. За първи път направих зелено и много се радвам какъв хубав цвят се получи 😊 13
Eva eva Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април @Травеолани - това са мини шоколадови яйчица от Лидл 🙂 Взех ги за декорация. Не съм ги правила 🙂 4
jungfraujoch Публикувано: 14 април Автор Публикувано: 14 април преди 1 минута , bibi каза: Малко закъснели Еченца: Пъдпъдъчите яйчица са много хубави и аз боядисвам всяка година от тях. 1
Травеолани Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април преди 4 часа, Eva eva каза: @Травеолани - това са мини шоколадови яйчица от Лидл 🙂 Взех ги за декорация. Не съм ги правила 🙂 Благодаря, и на мен така ми се стори, но не бях сигурна. Ти правиш шедьоври по принцип :). 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега