Прескочи до съдържание

World Cup 2026 - Игра

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 часа, Георги каза:

се очаква някакъв локализиран семеен конфликт подобен на този, който полицията във Франция се готви да неутрализира след мача с Мароко.

Толкова ли е сериозно положението? :unsure:
Ама ти си велосипедист, значи трябва да имаш каска - да не те мисля! 

Публикувано:

Хитър номер на Ерлинг Холанд -  като тръгне напред си взима  в ръка някой бразилски защитник, за да не се окаже в положение на засада! 😁

image.jpeg.5c7a51870a4c6b198323030761c7851b.jpeg

• Харесвам 1
  • Смея се 7
Публикувано:

Нещо не успявам да намеря правилата за бонусите в играта - какви точки носят и кога се присъждат.

Публикувано:
преди 8 минути , Фил каза:

Нещо не успявам да намеря правилата за бонусите в играта - какви точки носят и кога се присъждат.

Присъждат се в момента, в който ги познаеш. По 4 точки са

• Благодаря 1
Публикувано:
На 12.07.2026 г. в 2:40, Фил каза:

Двамата с теб до момента имаме по 60 бонус точки. Всяка прогноза е 4 точки. (11 познати победители в групите и 4-те полуфиналиста)

Остават точките за голмайстор и за Световен шампион

Аз съм писал Световен шампион Испания и голмайстор Франция, а ти Световен шампион Испания и голмайстор Англия. От категорията за Бонус точки, може да ни измести само Деян - Шампион Франция, Голмайстор Аржентина.

• Благодаря 1
Публикувано:

Ужасяващо паркиране на автобуса от страна на Тухел след 55-та минута!

У-жа-ся-ва-що!!

Нищо, главите горе и гледаме към Евро 2028...

• Харесвам 1
Публикувано:

Абсолютно трагична тактика на англичаните, и то идваща от немски треньор.  Страшно много напомни на почти същото изпълнение на Тухел във втория полуфинал на ШЛ 2023-2024 г. Байерн водеха 1:0 с гол в ~60мин, Тухел вкара защитници и Реал обърнаха с голове в 88 и 91 мин. 🤪

• Харесвам 3
Публикувано:

Когато играят два отбора, които не харесвам, обикновено искам мачът да завърши 0:0 с много контузени и червени картони. 😁

Снощи беше един от редките случаи, когато бях за Англия. С развитието на мача обаче те не показаха, че заслужават победата. Имам силна непоносимост към футбол, който е автоматизиран до степен, че личните футболни качества отиват на заден план. За съжаление съвременният футбол е такъв, че създава роботи, които тичат безкрай, но не могат да преодолеят един противников играч с техника. 

Снощи Меси направи разликата, когато взе играта в свои ръце. Дори и при 0:1 имах усещането, че Аржентина ще вземе мача в редовното време. 

Испания - Аржентина обещава да е финал с игра - от една страна Меси, от друга страна кандидатът за щафетата Ямал. 

А младите испанции, на които @Duke не предвещаваше добро бъдеще, вече са на финал на световно. 

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 2 минути , Zaro каза:

А младите испанции, на които @Duke не предвещаваше добро бъдеще, вече са на финал на световно. 

Да, предстои най-скучният финал на световно от мача между Аржентина - Германия през 1990 г. Тогава бях в казармата и бяхме на учение в Корен. Отказах да гледам и си легнах. Само онези, които са били в казарма могат да разберат какво означава войник да откаже да гледа финал на световно първенство по време на служба. Сега пак няма да гледам, защото по същото време ще си гледам с кеф Suede и Moby. Стана добре, защото ако Англия играеше финал щеше да бъде адски сюрреалистично да не мога да гледам мач, който чакам от 44 години...

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Предполагам и на британците нямаше да им е ок и щяха да претупат концерта заради мача. Сега всички ще са доволни. 

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Публикувано:

Не разбирам какво ви е толкова скучно да гледате Аржентина? Няколко мача ги обръщат в последните минути. Борят се както винаги са го правили. 
Всички обвинявате Тухел, а не се замисляте, че толкова си могат футболистите му. С три удара към вратата толкова. Едва ли Тухел им е казал да не държат топката след гола. Проблемът им е според мен, прекаленото напомпване с очаквания от английските медии, та дори и във висшата лига. Не постигнаха малко и със Саутгейт и сега. Вижте как бяха посрещнати Норвегия например или как разсъждава Холанд за бъдещето. Между другото Белингам подобно се изказа. Млади са повечето и бъдещето е пред тях, но това пренавиване все едно имат 10 титли е безумно. 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 6 часа, Duke каза:

Тогава бях в казармата и бяхме на учение в Корен. Отказах да гледам и си легнах. Само онези, които са били в казарма могат да разберат какво означава войник да откаже да гледа финал на световно първенство по време на служба.

Не ви разрешаваха да пиете бира докато гледате финала, нали? 

• Смея се 3
Публикувано:
преди 8 часа, Zaro каза:

от една страна Меси, от друга страна кандидатът за щафетата Ямал.

Ямал не изглежда да е във форма. 
---
Иначе за снощния мач - аз разбирам леко да се дръпнеш като поведеш в резултата и да не рискуваш изнесен много напред, ама да се прибереш почти в собственото наказателното поле в някаква абсурдна зона, като хората ти стоят на по 3-4 м. от атакуващите играчи на противника, осбено пък срещу аржентинци, това си е направо вкарване на вълка в кошарата.
Жалко за ингилизите, ама сами са си виновни! 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 47 минути , Zlia каза:

Не разбирам какво ви е толкова скучно да гледате Аржентина? Няколко мача ги обръщат в последните минути. Борят се както винаги са го правили. 
Всички обвинявате Тухел, а не се замисляте, че толкова си могат футболистите му. С три удара към вратата толкова. Едва ли Тухел им е казал да не държат топката след гола. Проблемът им е според мен, прекаленото напомпване с очаквания от английските медии, та дори и във висшата лига. Не постигнаха малко и със Саутгейт и сега. Вижте как бяха посрещнати Норвегия например или как разсъждава Холанд за бъдещето. Между другото Белингам подобно се изказа. Млади са повечето и бъдещето е пред тях, но това пренавиване все едно имат 10 титли е безумно. 

100% съгласен! Англичаните са прехвалени звезди в момента и като национален отбор никога не са били кой знае какъв фактор. 

• Харесвам 1
Публикувано:
2 hours ago, Zlia said:

Проблемът им е според мен, прекаленото напомпване с очаквания от английските медии, та дори и във висшата лига. Не постигнаха малко и със Саутгейт и сега. Вижте как бяха посрещнати Норвегия например или как разсъждава Холанд за бъдещето. Между другото Белингам подобно се изказа. Млади са повечето и бъдещето е пред тях, но това пренавиване все едно имат 10 титли е безумно. 

Винаги са били така и това е причината от дете да не харесвам националния им отбор.Родните коментатори хич не помагат да се разсее този илюзорен образ с фенщината си в ефир , дори напротив.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, Zlia каза:

но това пренавиване все едно имат 10 титли е безумно

То пренавиването е не защото имат много титли, а понеже отдавна нямат ... :wink::biggrin:

Публикувано:
преди 24 минути , Фил каза:

То пренавиването е не защото имат много титли, а понеже отдавна нямат ... :wink::biggrin:

Като ги гледам ако продължават така скоро няма и да имат. 

За другото световно да пробват с испански треньор. :wink:

Публикувано:
преди 2 часа, zon каза:

Не ви разрешаваха да пиете бира докато гледате финала, нали? 

По онова време дори не пиех бира... 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, Zlia каза:

Всички обвинявате Тухел, а не се замисляте, че толкова си могат футболистите му. С три удара към вратата толкова.

Ами, това категорично не е вярно! До 55-та минута, мачът беше абсолютно равностоен, а до 20-та англичаните бяха по-добри. В онези първи минути "бащичко" Симоне беше за поне три червени картона, а централните за по един жълт. Неадекватно съдийство с явно подпиране на Аржентина, но това не е причината за загубата на Англия. Причината си има име и това е Тухел. Англия никога не е играла защитно и страхливо, но и това доживяхме да видим...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 19 минути , Duke каза:

Ами, това категорично не е вярно! До 55-та минута, мачът беше абсолютно равностоен, а до 20-та англичаните бяха по-добри.

Един много уважаван от мен англичанин, сър Боби Робсън, приживе казва, че първите 90 минути от един мач са най-важните. Това, че до 20-тата или 60-тата са били по-добри нищо не означава.

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, Duke каза:

Неадекватно съдийство с явно подпиране на Аржентина,

Викаш те англичаните първо питаха и после влизаха в единоборство. Не мисля, че съдията е подпирал когото и да било отчетливо. Да имаше спорни отсъждания, но и в двете посоки. 
Колкото Тухел е виновен, толкова и примадоните му. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Не съм чувал някой да победи и да не е подпиран от съдията, според феновете на противниковия отбор.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.