Duke Публикувано: 24 юни Публикувано: 24 юни Завъртяха се вторите мачове в групата и е време за поредна равносметка... Надали само на мен ми се струва, че приятната изненада на турнира, поне за сега, поднасят участниците от Зона КОНКАКАФ. ОК, доброто представяне на домакините от САЩ, Мексико и Канада е очаквано, но какво ще кажете за храбрите игри на Кюрасао, Панама, дори Хаити? Ясно е, че до класиране няма да се стигне, но определено има видимо израстване в тези отбори... На другия полюс са Турция, Чехия, Белгия, Хърватска и Уругвай от които очаквах много повече... 3
stormbringer Публикувано: 27 юни Автор Публикувано: 27 юни Забравих да пусна снощи прогнози и изгърмях с 2 мача 😞 От друга страна "квалификациите" скоро приключват и започва световното, че и вече ще има мачове в по-адекватно за гледане в България време 2
Zlia Публикувано: 27 юни Публикувано: 27 юни преди 3 минути , stormbringer каза: Забравих да пусна снощи прогнози и изгърмях с 2 мача 😞 От друга страна "квалификациите" скоро приключват и започва световното, че и вече ще има мачове в по-адекватно за гледане в България време Ще имаме ли възможност да даваме прогнози и за равен след “квалификациите” 😉
stormbringer Публикувано: 27 юни Автор Публикувано: 27 юни Преди 1 час, Zlia каза: Ще имаме ли възможност да даваме прогнози и за равен след “квалификациите” 😉 Ако някой ми каже как да сменя това точно правило, да може да има X в елиминациите - ще го направя . Макар, че според мен е по-важно да се познае кой отбор продължава напред, а не резултат в 90 мин
Zlia Публикувано: 27 юни Публикувано: 27 юни преди 22 минути , stormbringer каза: Ако някой ми каже как да сменя това точно правило, да може да има X в елиминациите - ще го направя . Макар, че според мен е по-важно да се познае кой отбор продължава напред, а не резултат в 90 мин От менюто Predict full time results. Ако повечето хора имат желание за крайния резултат го остави така. Но както някой спомена по- рано в дискусията стандартно се прогнозира резултата в 90-те минути. След това става малко лотария. 1
stormbringer Публикувано: 27 юни Автор Публикувано: 27 юни ОК, все пак след 90 мин или след 120 да го направя? Поне 30 мин продължени не отиват на вятъра. Дузпите е ясно, че за познаване са тото
deyan Публикувано: 27 юни Публикувано: 27 юни Аз съм за редовно време, защото така прогнозиране на равенството е по-адеквагно, но нека участниците да изкажат мнение 2
Zlia Публикувано: 27 юни Публикувано: 27 юни преди 8 часа, stormbringer каза: ОК, все пак след 90 мин или след 120 да го направя? Поне 30 мин продължени не отиват на вятъра. Дузпите е ясно, че за познаване са тото И аз за 90 мин 1
Duke Публикувано: 27 юни Публикувано: 27 юни Ако ще се въвежда опция за равен мач, най-логично е това да важи само за редовното време... 2
stormbringer Публикувано: 29 юни Автор Публикувано: 29 юни Имаше вече пуснати прогнози, както го бях променил първоначално - до 120 мин. И затова го оставих така. 1
Duke Публикувано: 29 юни Публикувано: 29 юни преди 12 часа, Фил каза: Последно какво остана - кой резултат прогнозираме? В крайна сметка е заложена опция краен резултат след редовно време и продължения, което мисля е най-глупавото решение, но както и да е... Дали умишлено или случайно, схемата на турнира в елиминационната фаза придоби чудовищен вид. От едната страна европейските грандове са изправени пред "братоубийствена" война, докато от другата страна на схемата сякаш е осигурен комфорт на Аржентина и отчасти на Бразилия в случай, че отстрани Англия. Предстои да видим дали двата полуфинала ще противопоставят Франция и Испания в единия поток и Бразилия и Аржентина в другия. Това ще бъде сбъдната мечта на всички комерсиално настроени, но и зрелищата ще си заслужават...
Фил Публикувано: 29 юни Публикувано: 29 юни Преди 1 час, stormbringer каза: Имаше вече пуснати прогнози, както го бях променил първоначално - до 120 мин. И затова го оставих така. Ааа, ОК, понеже аз бях залагал като за краен резултат след дузпи.
stormbringer Публикувано: 29 юни Автор Публикувано: 29 юни ОК. Сега вече има време за реакция от играещите. Правя го на краен резултат след 90 мин игра, щом това е преоладаващото желание. Вчера беше точно преди мача и беше глупаво да го сменям в последния момент, при вече сложени прогнози 9 1
neuromancer Публикувано: 29 юни Публикувано: 29 юни Днес в 14ч играе Бразилия и в 13ч всичко затваря, вкл. супермаркетите, които работят на Коледа и 1 януари 😀 Кой купил бира и чипс купил... Гледам другите мачове, ако се класираме дотам, идват все през уикенда. 2 2
Duke Публикувано: 29 юни Публикувано: 29 юни преди 15 минути , neuromancer каза: Гледам другите мачове, ако се класираме дотам, идват все през уикенда. Ти само гледай ако се класирате на полуфинал и там ви чака Аржентина какво ще стане... 😛
П.Кръстев Публикувано: 30 юни Публикувано: 30 юни Голяма мъка за Бразилия, малко ми стана жал за Япония, след като през 2018 Белгия ги обърна от 0:2 до 3:2 с гол в 90+5, снощи отпаднаха след обрат с гол в 90+6. 😕 Германия бяха жалка картинка, а мачът на Нидерландия не съм го гледал, но подозирам, че не е било много по-различно. Лека-полека се разделяме с "европейските грандове" 2
Duke Публикувано: 30 юни Публикувано: 30 юни Аз предвидливо реших да пропусна Германия - Парагвай с идеята да го гледам днес на повторение и вместо това навих алармата за четири сутринта, за да гледам Нидерландия - Мароко. Колкото и да ми е неприятно да го кажа, мароканците напълно заслужено продължават напред. Още след първите двадесетина минути на мача, постепенно Мароко взе инициативата. Необяснимо за мен Куман върна отбора назад, явно очаквайки да изненада мароканците на контри, но определено това беше грешна тактика. И въпреки всичко двадесетина минути преди края на мача Коди вкара страхотен гол и някак нещата добиха съвсем различен характер. За съжаление мароканците вкараха буквално от нищото в продължението на редовното време и стана ясно, че в края на краищата ще стигнем до дузпи. Там отколешната слабост на нидерландците си каза думата и въпреки няколкото шанса, които получиха по време на изпълнение на дузпите, в крайна сметка по-добрия отбор спечели рулетката... Япончетата прекалено рано решиха да пазят резултата, а и реално Бразилия се разигра през второто след като Татко Карло направи нужните корекции... 1
Zaro Публикувано: 30 юни Публикувано: 30 юни преди 2 минути , Duke каза: Необяснимо за мен Куман върна отбора назад Ами ... аз точно по тази причина, не харесвам треньори, които като футболисти са били защитници. Дефанзивното винаги надделява при тях.
stormbringer Публикувано: 1 юли Автор Публикувано: 1 юли Франция трябва да спечелят това първенство, без да се напъват даже, просто са много далеч пред останалите. Иначе, хем на теория винаги съм за аутсайдерите, хем ще съм в Билбао, като Испания играе на 1/8 финал, ако бият Австрия и някак си предпочитам да съм на това парти 😄 1
Фил Публикувано: 1 юли Публикувано: 1 юли преди 2 часа, stormbringer каза: Франция трябва да спечелят това първенство, без да се напъват даже, просто са много далеч пред останалите. Изглежда така, да, обаче точно на големите първенства много често тези, които тръгнат добре, не завършват добре, докато нерядко накрая успехи имат отбори, които са тръгнали зле или колебливо в началото, но после набират скорост. 3
stormbringer Публикувано: 1 юли Автор Публикувано: 1 юли преди 5 минути , Фил каза: Изглежда така, да, обаче точно на големите първенства много често тези, които тръгнат добре, не завършват добре, докато нерядко накрая успехи имат отбори, които са тръгнали зле или колебливо в началото, но после набират скорост. Абсолютно съм съгласен, ама те фойерверките в групите бяха от Германия. Факт е, че досега не са срещали отбор със силна средна линия или отбор, който да играе мръсно, което често разцентрова подобни отбори 2
Duke Публикувано: 1 юли Публикувано: 1 юли Според мен голямото препятствие за Франция ще бъде евентуален четвъртфинал с Мароко - да им е честит на парижката полиция... 😛 1 1
Фил Публикувано: 1 юли Публикувано: 1 юли Преди 1 час, Duke каза: Според мен голямото препятствие за Франция ще бъде евентуален четвъртфинал с Мароко Плюс че може да имат проблеми с ония катъри от Парагвай (съдията на мача с Германия - "дис марокан хомосекшуъл", както би казал един мустакат чичо , трябваше да е изгонил поне двама още в редовното време) Цитат да им е честит на парижката полиция Поне холандската полиция добре се е справила, както видях на разни клипове в нета за френската не съм голям оптимист, а и мароканците там са повече ... 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега