Тони Публикувано: 1 март, 2014 Сподели Публикувано: 1 март, 2014 Магнитите едно на ръка, по едно време взимах подложки за чаши, покривки, абе кво ли не било... 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 1 март, 2014 Сподели Публикувано: 1 март, 2014 А нов хладилник поръча ли Връзка към коментар
Тони Публикувано: 1 март, 2014 Сподели Публикувано: 1 март, 2014 Реших, че ще излезе по-евтино да взема магнитни дъски. А, иначе имах период с тениски, както и такъв с дребни предмети, типични за мястото- бумеранги, кастанети, кожени мехчета... Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 2 март, 2014 Сподели Публикувано: 2 март, 2014 Аз пък събирам карти на градовете и местата където съм била. Вече са два кашона. Хем спомен, хем вършат работа.Като затръгват приятели нанякъде..изравяме картата и почват инструкции. Аз също колекционирам карти. Има няма един кашон съм напълнил... Предпочитам тези, безплатните, дето го дават от инфо центровете. Което ми напомня, че нещо ми липсват картите на Истанбул, Генуа и Лугано. Едната /Истанбул/ подгизна от зверски дъжд, а другите просто не мога да ги намеря. Ако някой има такива в повече или не му трябват, нека да пише на ЛС - винаги може да се договорим за някакъв бартер... 1 Връзка към коментар
Angelika Публикувано: 2 март, 2014 Сподели Публикувано: 2 март, 2014 Точно тези - нямам. Истанбул го познавам добре и не съм искала карта с години, обаче до там прескачам често..ще ти взема. Връзка към коментар
Гергана Пенина Публикувано: 6 март, 2014 Сподели Публикувано: 6 март, 2014 Ето я и моята колекция от магнити. Иначе събирам всичко - пясъци, камъни, сувенири, плюшени играчки, карти, билетчата )) 11 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 6 март, 2014 Сподели Публикувано: 6 март, 2014 хахаха еййй а мене ме базикате за магнитите! на малкия пръст не мога да ти стъпя 1 Връзка към коментар
Гергана Пенина Публикувано: 6 март, 2014 Сподели Публикувано: 6 март, 2014 хахаха еййй а мене ме базикате за магнитите! на малкия пръст не мога да ти стъпя аз съм нахална 1 Връзка към коментар
гост Публикувано: 6 март, 2014 Сподели Публикувано: 6 март, 2014 IMAG1270.jpg Ето я и моята колекция от магнити. Иначе събирам всичко - пясъци, камъни, сувенири, плюшени играчки, карти, билетчата )) Еее, Че Гевара кърти мивки! 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 6 март, 2014 Сподели Публикувано: 6 март, 2014 Ами да ви покажа и моята колекция от магнити: Задължителен спомен от дадено пътуване е магнитът. Други сувенири са карти, интересни билети от музеи или нещо, което ми е направило впечатление. Понякога купувам и нещо типично за страната, но напоследък с тези лимити за багажа гледам да се ограничавам. 3 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 6 март, 2014 Сподели Публикувано: 6 март, 2014 Ето и нашата колекция.В горната част на хладилника почнах да ги редя като пъзел,поради малкото останало място.Забелязвам обаче,че напоследък купувам все по-малко магнити,защото не ми се сменя хладилника. П.П.Имам и два подарени магнита:от брат ми -Малдивите и майка ми-Флоренция 5 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 6 март, 2014 Сподели Публикувано: 6 март, 2014 Викам да почнем да изпитваме скоро, така по вашите снимки да се познае кой магнит откъде е 4 Връзка към коментар
Христиан Публикувано: 6 март, 2014 Сподели Публикувано: 6 март, 2014 А заявки към пътуващите за закупуване на магнити може ли да правим? Разбира се със заплащане. Връзка към коментар
Childish Публикувано: 6 март, 2014 Сподели Публикувано: 6 март, 2014 Ами честно да ви кажа: много са ви скромни колекциите от магнити, знам една къде-къде по-сериозна. Не сте ли открили къде точно в Китай се правят, та човек да си купи наведнъж? 3 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 7 март, 2014 Сподели Публикувано: 7 март, 2014 Ами честно да ви кажа: много са ви скромни колекциите от магнити, знам една къде-къде по-сериозна. Не сте ли открили къде точно в Китай се правят, та човек да си купи наведнъж? Нали тенденцията е да стават все по-големи. Ако намерим къде ги правят в Китай,ще си купим .Много от моите магнити обаче,не са Made in China.Тогава какво правим??? 2 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 7 март, 2014 Сподели Публикувано: 7 март, 2014 А заявки към пътуващите за закупуване на магнити може ли да правим? Може Обръщаш се към Основателя, мрънкаш около две години да ти донесе магнит, накрая му писва и ти носи 3 Връзка към коментар
Сирена Публикувано: 14 март, 2014 Сподели Публикувано: 14 март, 2014 И ние си носим магнитчета. Първо не им бях фен, но брата на мъжа ми много им се кефи и почнахме да носим на него, сега вече и на нас. Освен това, ако харесам нещо също си взимам - гледам да е нещо със символ на страната - имам куклички, чинийки, чаши, подложки, картички, камъчета и всякакви други боклуци. Магнитете са на хладилника, а другите неща не са на видно място обаче - в един шкаф са и си ги раглеждам понякога. Пазя си билетчета, брошурки и карти, но само ако са интересни и шарени. Иначе тук показаното нищо не е - сестра ми има една приятелка, която много пътува - тя си носи по 10-тина от различни места. Поръча си да й монтират метални лайсни на почти всички мебели в хола за да си ги подрежда. А пък върху хладилника са й тематични и си сменя според настроението - например тази седмица решава, че ще е на вълна морски и си аранжира само морски гледки, после е на вълна котки и само котки има и така................. Сестра ми събираше захарчета - имаше уникална колекция - беше изградила система от агенти по цял свят. Дори по пощата получаваше цели торби. Това 5-6-тина години - после се отказа и ги подари повечето. Незнам как го заряза това хоби - а толкова пари и усилия вложи!? 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 14 март, 2014 Сподели Публикувано: 14 март, 2014 Иначе тук показаното нищо не е - сестра ми има една приятелка, която много пътува - тя си носи по 10-тина от различни места. Поръча си да й монтират метални лайсни на почти всички мебели в хола за да си ги подрежда. А пък върху хладилника са й тематични и си сменя според настроението - например тази седмица решава, че ще е на вълна морски и си аранжира само морски гледки, после е на вълна котки и само котки има и така................. Култово! Веднага го споделих на моята сестра. Чакам снимка на колекцията й, за да я публикувам тук, все пак имам скромен принос, но искала да ги подреди (каквото и да значи това). 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 21 април, 2014 Сподели Публикувано: 21 април, 2014 И аз съм фен на магнитчетата, нося си отвсякъде. Единственият проблем е, че скоро ще ми трябва по-голям хладилник май 1 Връзка към коментар
Румяна Публикувано: 21 април, 2014 Сподели Публикувано: 21 април, 2014 Магнити. Купувам ги и за себе си и за подаръци. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 21 април, 2014 Сподели Публикувано: 21 април, 2014 След като с години носех за подаръци на приятели накрая взех да нося по магнитче и за себе си. Започна се с това , че след завръщането някой хора не ги виждах с месеци за да им дам магнитчето и си оставаше за мен. Сега си купувам целенасочено Странното е , че не и слагам по хладилника , а си ги складирам в един шкаф. Търся такива които изобразяват много характерна забележителност за съответното място. Честно казано май всичко е китайско и ги правят в едни и същи фабрики само сменят картинката Магнитчетата обаче са съвсем между другото иначе си нося неща които наистина ми напомнят за пътуването , като пясък от плажове , раковина от местния рибен пазар , картина , събирам много брошурки и т.н. 3 Връзка към коментар
Христиан Публикувано: 21 април, 2014 Сподели Публикувано: 21 април, 2014 И аз съм фен на магнитчетата, нося си отвсякъде. Единственият проблем е, че скоро ще ми трябва по-голям хладилник май Интересно ще ми е да си снимаш хладилника. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 21 април, 2014 Сподели Публикувано: 21 април, 2014 (редактирано) Аз тия дни видях във фейса хладилника на Оги и ще е добре да пусне снимка и на неговия ... луда работа П.С. Великденската подредба е достойна за списание. Истински съм впечатлен Редактирано 21 април, 2014 от stenk 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 21 април, 2014 Сподели Публикувано: 21 април, 2014 Интересно ще ми е да си снимаш хладилника. Ето част от колекцията, макар че не се вижда много детайлно... 16 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 Ще се повторя сигурно (не ми се рови назад в темата), ама се оказва, че аз като най-набедена за крастата по магнитите имам най-малко! Бих си снимала хладилника, но вероятността някои хора да забележат липсата на техния магнит (претърпял неприятен инцидент) е прекалено голяма Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега