Прескочи до съдържание

Откъде сте ?

stanimir

Препоръчани мнения

За повечето редовни съфорумци имам някаква представа.

Аз си мисля,че ще получиш отговор точно от тези,за които имаш представа.  :)  ;)  :)

Аз съм от града на розите и тракийските царе-Казанлък.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

София.

Няма нищо по-нормално от процеса урбанизация. Особено в периоди на тежка криза, в каквато е България от 1944 г. насам. Вината не е на хората, че отиват към по-големите градове или други държави. Лошото е, когато идващите хора мразят мястото, в което са отишли, защото не са имали избор...

• Харесвам 12
Връзка към коментар

Мноого сложен въпрос, и точно колко е сложен се разбира когато ме попитат "Кога ще се връщаш"? Ма къде да се връщам?

Във Велинград, където са ми първите няколко години съзнателен живот, в София където съм живял през гимназията+ още 4 години или в Холандия, където бях последните 10-ина, а вече не съм? :)

• Харесвам 8
Връзка към коментар

От Търговище, Североизточна България (че има и още няколко населени места със същото име на Балканите). Живея по равно в една запусната вилна зона в близост до София и в Бакърена фабрика (ама не гробището!). В процес на преселване в едно китно селце в Североизточна България ;)

П.п. Извинявам се, че разводнявам темата, ама то и аз като Георги, като се замисля ми е трудно да кажа откъде съм... Родния си град съм напуснал точно преди 21 години, през които съм живял в Шумен, Варна, Пловдив, Габрово, В. Търново, Белене, Карнобат, Перник, София, Ключборг (Полша), Орел (Русия)... Та...знам ли и аз откъде съм.

Редактирано от forry
  • Харесвам 6
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.