stanimir Публикувано: 22 април, 2014 Автор Сподели Публикувано: 22 април, 2014 София Силно се надявам темата да не се обърне в посока "София срещу другите градове" Не не, абсурд Ако мога да перефразирам въпроса "Откъде сте и къде живеете , или дори само къде живеете пак е добър отговор" ? 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 Странен въпрос за форум на пътешественици. Няма да влизам в друго клише като кажа, че се чувствам гражданин на света. Иначе съм от София... 5 Връзка към коментар
mitaka Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 Роден в Априлци, живял 19 години във Варна, а от 1 година и аз съм в София. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 (редактирано) Роден съм в един град на около 1800км. от тук, като дете 7 години съм живял в Родопите, а откакто съм тръгнал на училище та до сега живея в София. Половината ми корени са от Габрово и затова все гледам самолетните билети да са евтини Редактирано 22 април, 2014 от Фичо 16 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 От София цял живот. Не е чак толкова странен въпросът за естеството на форума, защото от където сме, от там тръгваме на път 5 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 От Варна. Преди осем години се преместихме в София. Сега прекарвам средно в годината по около 8 месеца в София, 3 - във Варна и един - по път. Обаче последната година май увеличих пътуванията за сметка на София. И си мечтая да живея на някой гръцки остров на морето. Връзка към коментар
Polina Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 София, но и аз като lesy се замислям вече за някой остров... 2 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 (редактирано) Пловдив, от около 11 години в Бургас, за съжаление Като гледам другите отговори, моята миграция май е най-странната Редактирано 22 април, 2014 от Hayasko 2 Връзка към коментар
Прасунсен Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 От Добрич, ама вече съм в Своге (силно казано, направо сме си в гората в едно селО, което се води към Своге) :D 3 Връзка към коментар
maialearrosto Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 "Домът е мястото, в което, щом се прибереш, ще те посрещнат" - Р.Фрост 13 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 Тайна, майна. Макар да съм в София от 20 години....все си ме влече към айляка. 4 Връзка към коментар
АнтонияАн Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 (редактирано) stenk , сега ако се окаже , че си завършил езиковата гимназия в Ловеч , ще сметна че съм срещала има-няма стотина твои съученици . все на такива екземпляри се натъквам и всички са чешити (това е комплимент, да знаеш ) даже вчера пихме с виден техен представител до среднощ . живея в София . по стечение на обстоятелствата , почти цялата ни студентска компания се скупчихме в един квартал , врата до врата , та мога да кажа, така съсредоточихме живота си тук - все едно сме на село, почти в центъра на града . Редактирано 22 април, 2014 от АнтонияАн 3 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 Установен съм в София, иначе живея когато и където пътувам. Като малък съм живял по за малко в Добрич, Варна, Шумен. По Северното Черноморие и из СИ България доста съм обикалял... 1 Връзка към коментар
bori Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 От Сливен, но от близо десетина години живея в София. Връзка към коментар
NikolaiRG Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 (редактирано) Роден съм в Русе. Учил съм в Русе от началното училище до докторската степен. Живея и работя в Русе. През почивните дни никак не ме свърта в града. За съжаление нямам село, но ще взема мерки. Редактирано 22 април, 2014 от NikolaiRG 8 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 Пловдив, от около 11 години в Бургас, за съжаление Като гледам другите отговори, моята миграция май е най-странната защо за съжаление, то си е за завиждане 4 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 защо за съжаление, то си е за завиждане Ами вече 11 години се опитвам да харесам този град, ама не става Едно море, до което много рядко стигам, не помага Връзка към коментар
Пожето Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 Ами вече 11 години се опитвам да харесам този град, ама не става Едно море, до което много рядко стигам, не помага Някакво изкривяване имаш, не знам колко пъти подред става най-добър град за живеене Бургас! По темата - от Бургас, от 12-13 години живея в София. В Бургас ми е много приятно да се прибирам, почивам, разхождам, но не бих живяла за постоянно. 2 Връзка към коментар
Емилия Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 От Пазарджик, от 17 години живея в София. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 Всъщност темата си има съвсем практическа насоченост, независимо какви сме. Просто следващия път като замръкна в някой град и чакам да ми сменят легендарните накладки няма да купувам списания на National Geographic, а ще отворя тази тема и ще видя дали има човек във въпросния град ако е свободен да пием по нещо 23 Връзка към коментар
Ана Синона Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 Стара Загора. Бях няколко години в Щутгарт, но се върнах преди няколко месеца. Дано имам възможност да се застоя. 6 Връзка към коментар
Djgeorgie Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 София Сити! А иначе от почти 6 години живея В Лондон, но понякога се замислям за Ню Йорк, Сан Франциско или обратно в градът,който все расте, но не старее. Както някой вече беше казал в темата, няма абсолютно никакво значение от къде си, а къде се чувстваш добре и другото най-важно, да не мразиш града, в който живееш. Това специално за София е голям проблем, но забелязвам, че и в Лондон го има тоя синдром при определени индивиди, на които все им е скъпо, шумно и в общия случай все за нещо мрънкат, все едно някой им е опрял един Heckler & Koch UMP в празните глави. 2 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 (редактирано) Бях писала вече в друга тема. Родена съм в София, от 25+ години живея в София, но казвам, че съм от Бургас където съм учила 3-11 клас. Държа постоянният ми адрес в документите да е в Бургас, което ми създава известни неудобства. Но и аз не успях да науча 1 пловдивчанин да харесва Бургас преди години. Аз пък не харесвам София, а Пловдив още по-малко... Редактирано 22 април, 2014 от Childish Връзка към коментар
zon Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 Stenk ми зададе "трудният въпрос". Колко много пъти са ми задавали този въпрос, по време на път, най-вече във влаковете /и не само/, придружавана от баба или дядо. Родена съм в Стара Загора /майка ми е от там/. Живяла съм в Стара Загора, Русе /баща ми е от там/ и София. /доста пътуване имаше в този триъгълник/. Между 7 годишна възраст и 31г. - местоживеене в София. След това се преместих в Белгия. Сега отговора e лесен - "от България съм" /когато ме питат в Белгия, ама като ме попитат, когато съм на път.... става сложно/. 9 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 22 април, 2014 Сподели Публикувано: 22 април, 2014 Сега отговора e лесен - "от България съм" /когато ме питат в Белгия, ама като ме попитат, когато съм на път.... става сложно/. По ЕС щом чуят България и се мръщат. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега