christuff Публикувано: 14 април, 2015 Сподели Публикувано: 14 април, 2015 Ямбол,но последните двайсетина години във Варна за съжаление. Връзка към коментар
Kalina0109 Публикувано: 14 април, 2015 Сподели Публикувано: 14 април, 2015 Кърджали Връзка към коментар
NicoleV Публикувано: 14 април, 2015 Сподели Публикувано: 14 април, 2015 Колкото и да е скучно : София опитах се да избягам от града като купих вила в близост до София с прекрасен язовир на 10 минути пеша, ноооооо не ми се получи с пътуването всеки ден на работа, та родителите ми (пенсионери) "намазаха" и се спасиха на село. 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 14 април, 2015 Сподели Публикувано: 14 април, 2015 Люлин Казваш, само и само да докажеш, че люлинчани сте особена порода и говорите за квартала като за отделен град? 2 Връзка към коментар
maialearrosto Публикувано: 14 април, 2015 Сподели Публикувано: 14 април, 2015 В последно време кой отгде иде ми се струва риторичен въпрос. Глупав даже. Показен. Нелогичен. Още повече с тези средства за общуване и пътуване. Преди 1989 г. това беше много важен въпрос, код на принадлежност, гаранция за успех. Много сладки бяха студентките от "прованса", дето към завършването на лелеяното "вишУ" почваха да се оглеждат на любовния пазар за софиянци със съответните материални атрибути (жителство, къщи, вили, роднини). А ето, иде и времето на един прочут софианец да се пенсионира и да отстъпи път на новите пластмаси - легендарният Икарус: http://www.dnes.bg/sofia/2015/04/14/posledniiat-ikarus-ot-spirka-mladost-kym-muzeia.260442 3 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 25 май, 2020 Сподели Публикувано: 25 май, 2020 Благоевград! Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 25 май, 2020 Сподели Публикувано: 25 май, 2020 Аз не знам какво да казвам когато ме попитат. Роден в Русе, на 1,5 год сме се измесили във Варна. Русе за мен е непознат град, била съм 1 път само по центъра. Във Варна до 25 години, учене, казарми, университет. Веднага след това Испания 16 години. Сега от 3 години в София. 3 Връзка към коментар
Julian999 Публикувано: 25 май, 2020 Сподели Публикувано: 25 май, 2020 На 17.07.2014 г. в 9:45, mu_ry каза: като гледам няма никой от моя роден край . От Самоков съм, живееща от 18 години в София. Напоследък, обаче, много сериозно се замислям за кратка емиграция в Лондон, че града вече се превърна в Мека за моята работа Има има и аз съм от Самоков но от 16 години съм в Испания Мадрид 3 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 25 май, 2020 Сподели Публикувано: 25 май, 2020 На 22.04.2014 г. в 20:21, Spqr каза: Човек не може да избере къде да се роди, но може да избере къде да живее! Според мен,това е много вярно. Аз съм родена в София,но веднага казвам,че предците ми са от китното навремето селце Бояна.С изключение на баба ми по майчина линия,която е от град Трън,но на 7 годинки е дошла в София и след това се е омъжила в Бояна. Винаги съм живяла в София и нямам никакво намерение да я напускам,камо ли да емигрирам в чужбина.В Бояна ми е екстра.Разбира се,човек никога не знае какво ще му дойде до главата.Но винаги има право на избор къде да е за постоянно или да се премести,ако не му харесва или му е писнало.Да се чувства по-добре и да бъде сред любимите си хора. Светът е голям и спасение дебне отвсякъде.🙂 Предпочитам да казвам,че съм от Бояна.Да пътувам и да се връщам у дома. 1 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 25 май, 2020 Сподели Публикувано: 25 май, 2020 От Търговище съм, студентство във Варна- не ми харесва обаче там (не я харесвах още преди да отида да уча) и от 2001-ва живея в София, в която си прекарвах летата от дете и много обичам. Чувствам се комфортно тук. 🙂 1 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 25 май, 2020 Сподели Публикувано: 25 май, 2020 Роден и израсъл във Видин. От 13 години живея в София. 2 Връзка към коментар
mig Публикувано: 25 май, 2020 Сподели Публикувано: 25 май, 2020 От Габрово съм😀, но от 6 години живея в Германия, Франкфурт 1 Връзка към коментар
Sinka Публикувано: 25 май, 2020 Сподели Публикувано: 25 май, 2020 Родена и израснала в София, тук си живея от край време, но вече е дошло време за промяна и се издирва приятно крайбрежно градче, където да прекарвам поне половината от времето. 2 Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 22 август, 2020 Сподели Публикувано: 22 август, 2020 Имали магеланец от Берковица? [Аз не съм от Берковица]. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега