Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 9 минути , Дани Магелани каза:

Младото момче и младото момиче бяха много любезни и наистина съдействаха. Дамата не желае явно да го прави.

Явно силно зависи от подхода, от конкретния казус, или пък евентуално от пола, но въпросната дама винаги е била изключително мила, внимателна, услужлива и готова да ми съдейства за неща, за които младите момчета не даваха поне вид да са готови да го направят. (Младото момиче изглежда съм го пропуснал).
За един случай даже се обади пред мен в офиса в Истанбул, и за по-сигурно им писа имейл.
От моя гледна точка бих казал дори, че дамата се справя по-добре от предните келеши. Които с очите си съм виждал как продават средна седалка на възрастен човек, който изрично искаше пътека, и си плати за това. Реших да го отдам на езиковата бариера, понеже не бяха много добре с българския език.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , wilks каза:

или пък евентуално от пола, но въпросната дама винаги е била изключително мила

Това ще да е.🤣

• Смея се 1
Публикувано:

Изглежда все пак потръгнаха продажбите , метнах едно око и късите връзки масово отлетяха.Ве пак цяла Източна Европа купува промо дълги полети , а за някой има и по-добри цени отколкото за България.

• Харесвам 3
Публикувано:

Купих билет през Seat24 вчера вечерта, отстъпката за 2 билета беше 70Е. Обаче до сега все още не излиза в сайта на Turkish по PNR. Колко време е нормално да се забави?

преди 3 минути , Oshko каза:

Купих билет през Seat24 вчера вечерта, отстъпката за 2 билета беше 70Е. Обаче до сега все още не излиза в сайта на Turkish по PNR. Колко време е нормално да се забави?

Оказа се, че освен двата PNR номера в имейла за потвърждение, когато влезна в сайта на seat24 имат и 3-ти PNR Номер, не ми се беше случвало да имам 3 номера и за това не се сетих да търся. С третия вече излиза.:)

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 22 часа, Kristinna каза:

Ще пробвам в офиса им в София, на живо предполагам е по-лично и е по-вероятно да се смилят. Само техен полет е, няма отсечки изпълнявани от друг.

Във варненският офис също са любезни. 052 601 200

• Харесвам 1
Публикувано:

Все си мислех, че ще има нещо по интересно на тази промоция, но уви.....

Чаках нещо до Япония за април 2024 година, но нищо.... Не видях промоции за и от ЮА.

Дано януари да е по-добре положението, ако не ще чакаме Катарците 😇

• Харесвам 4
Публикувано:
Преди 1 час, Иван Попов каза:

Чаках нещо до Япония за април 2024 година, но нищо.... 

Ако не държиш да е от София, виж това, има доста дати за април: https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/cheap-flights-from-budapest-to-japan-2/

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
1 hour ago, Иван Попов said:

Все си мислех, че ще има нещо по интересно на тази промоция, но уви.....

Чаках нещо до Япония за април 2024 година, но нищо.... Не видях промоции за и от ЮА.

Дано януари да е по-добре положението, ако не ще чакаме Катарците 😇

Млад си , можеш да чакаш.

• Благодаря 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 2 часа, DenitsaS каза:

Ако не държиш да е от София, виж това, има доста дати за април: https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/cheap-flights-from-budapest-to-japan-2/

Това го видях, но с тези Китайци в Шанхай сам, малко не ми е ок.... 

Предпочитам да мина, или през Доха или през Истанбул 🙂 Благодаря ти все пак за офертата! 

преди 1 час, stanimir каза:

Млад си , можеш да чакаш.

Така е 🙂 и аз затова си чакам търпеливо за Япония 🥂

преди 1 час, neuromancer каза:

човек като чака - няма

трябва да не чакаш и да не си подготвен изобщо

Хем да не съм подготвен ама да не взема да се изгубя накрая в тази суматоха 😉

• Харесвам 2
Публикувано:

Беше кошмар вчера с полетите на Търкиш. Заради лошото време в Истанбул полета от София стигна с 3 часа по-късно, като преди кацане си покръжахме 20 Ина минутки. Имахме свързващ полет за Сингапур, който също излетя с 4 часа закъснение, почти нямаше полет без такова. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 23 часа, Иван Попов каза:

Така е 🙂 и аз затова си чакам търпеливо за Япония 🥂

Наглеждай и ITA Airways. Аз летях от София през Рим до Токио за около 500 евро. 

Преди 1 час, Тони каза:

Беше кошмар вчера с полетите на Търкиш. Заради лошото време в Истанбул полета от София стигна с 3 часа по-късно, като преди кацане си покръжахме 20 Ина минутки. Имахме свързващ полет за Сингапур, който също излетя с 4 часа закъснение, почти нямаше полет без такова. 

Започвам леко да се притеснявам с тези постоянни оплаквания за закъснения на Търкиш във форума. Не съм летял досега с тях, а за 2024 вече имам 2 пътувания с тях. Дано всичко мине гладко и без закъснения! 

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
22 hours ago, Тони said:

Имали сте късмет, моята връзка до Мускат нямаше закъснение и си излетя точно навреме докато моя полет рулираше към гейта и го изпуснах, та трябваше да чакам следващия посред нощ. 
@Pantelei Patnik то си е за притеснение или аз съм късметлия, тази година три пъти ми се налага да пътувам с тях и досега не е минало без закъснения или единия път направо канселирана още първата отсечка от полета и трябваше спешно да търся друг вариант да успея да стигна до финалната дестинация. 

• Харесвам 1
  • Замислям се 4
Публикувано:

Здравейте! Имам някакви натрупани мили от Miles&Smiles програмта (въобще нямам идея каква им е стойността), но не се очертава да пътувам с турците скоро. Видях, че има вариант да ги използвам в определни магазини, но като се пробвам да се логна ми измисва това съобщение: 

image.png.e52f9381f4e7960368bcdc12f3539990.png

Някой има ли представа как точно се активира членството ми? 

Публикувано:

Имам питане ,за пореден път промениха часа на единия ни полет,та уж дават опция да канселирам или една безплатна промяна,та започнах да правя уж безплатната промяна,но си ми иска направо пълно плащане на билета и ми изписва Once you have paid the reissue fee,the refund will be made.If there is no refund due,you must pay the difference for the reissue. Нищо не схващам от това,и се обърквам още повече,никога не съм летяла с тях и незнам как да процедирам. 

Публикувано:

Според вас, каква е вероятността да има нарушение на полетите на Търкиш към ЮИ Азия, предвид конфликта в Израел и Палестина? В смисъл случвало ли се е досега?

Публикувано:
На 4.10.2023 г. в 5:30, Pepi Popova каза:

но не се очертава да пътувам с турците скоро

Може да използвате милите за пътуване с всяка а/к от Стар Алианс.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 27 минути , Адриан ХН каза:

Според вас, каква е вероятността да има нарушение на полетите на Търкиш към ЮИ Азия, предвид конфликта в Израел и Палестина? В смисъл случвало ли се е досега?

Почти никаква. Погледни им рутовете на флайтрадар24 - доста далеч са от конфликта.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, Адриан ХН каза:

Силно ме съмнява. Но зависи за къде летите. Ако дестинацията е Йордания, може и да има лека обиколка. Израел са ударили и Ливан, но пак говорим за супер малки територии, едва ли ще има някакво заобикаляне и нарушение на трафика.

Публикувано:

Здравейте, за мой късмет промениха полетите ми и имам право на рефънд. Някой знае ли с какво време разполагам за да потвърдя/откажа промените. Тоест късно ли ще е, ако го направя другия месец примерно ? 

Публикувано:

Аз лично се мотах няколко месеца преди да канселирам. Нека ме поправи някой по-запознат, но мисля, че няма краен срок. Стига да е преди датата на първия полет. 

• 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

последно дават ли хотел за дълъг престой? Няма други полети с по-къс престой и като се резервира полета пише Touristanbul, само че на страницата има само турове, но се споменава Hotel Desk. Трябва да се отиде на място на гишето, не може да се резервира предварително, нали?

Публикувано:
преди 2 часа, neuromancer каза:

последно дават ли хотел за дълъг престой? Няма други полети с по-къс престой и като се резервира полета пише Touristanbul, само че на страницата има само турове, но се споменава Hotel Desk. Трябва да се отиде на място на гишето, не може да се резервира предварително, нали?

Хотел се дава само за трансфер над 12 часа. Ако е така, хотел се взима на място, не може онлайн. Бюрото за настаняване беше след паспортния контрол - питайте на някое от гишетата на Търкиш, те ще ви насочат.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, neuromancer каза:

Аз мисля да им пиша за дългия престой да видя какво ще кажат. Може и до варненския офис да звънна.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.