Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 8 часа, Marea каза:

Имам билет с Търкиш с включен следобеден тур с вечеря в Истанбул /Touristanbul/. Имате ли впечатления от тези турове? 

Да, бяхме на такъв наскоро. От 16.30 до 21.30 - до основните забележителности в историческия полуостров, без влизане в тях, гайда разказва основни факти за тях, вечерята беше кюфтета и салата с кола и вода и за десерт грис халва и после те връщат обратно на летището. Не е кой знае какво, но става за убиване на няколко часа.

Това списъкът с местата, през които минахме

IMG_20250130_141144.jpg.f60bb8b23673f7ff45a30c860adb61af.jpg

• Харесвам 8
Публикувано:
Преди 1 час, Бръмбар каза:

Да, бяхме на такъв наскоро. От 16.30 до 21.30 - до основните забележителности в историческия полуостров, без влизане в тях, гайда разказва основни факти за тях, вечерята беше кюфтета и салата с кола и вода и за десерт грис халва и после те връщат обратно на летището. Не е кой знае какво, но става за убиване на няколко часа.

Това списъкът с местата, през които минахме

IMG_20250130_141144.jpg.f60bb8b23673f7ff45a30c860adb61af.jpg

Този е ОК , но вечерния Т19 от 18,30 ч не си струва - само е возене до центъра ( по 1,5 часа в посока) и вечеря.

• Харесвам 6
Публикувано:

За ИстанбулТура записва ли се предварително или на място?

По телефона в офис може ли да се резервира?

И последно - при дълъг престой над 12ч може ли да се съчетае настаняване + тур или само едното?

Публикувано:
45 minutes ago, Kamen said:

И последно - при дълъг престой над 12ч може ли да се съчетае настаняване + тур или само едното?

Само едното.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Kamen каза:

В сайта на Търкиш по номера на резервацията изписва дали имаш право на тур. Можеш да резервираш предварително.

• Харесвам 3
Публикувано:

На мен ми казаха, че не може предварително да се запиша за тура, а трябва да отида и да чакам намясто. 

Другото, което разбрах е че този деск е трудно откриваем на летището почти няма указателни табели. Моля дайте указания как по- бързо да го намеря. Благодаря! 

преди 26 минути , Otnesen каза:

В сайта на Търкиш по номера на резервацията изписва дали имаш право на тур. Можеш да резервираш предварително.

Имам билет с Търкиш с включен следобеден тур с вечеря в Истанбул /Touristanbul/. Имате ли впечатления от тези турове? 

Публикувано:
преди 15 минути , Marea каза:

На мен ми казаха, че не може предварително да се запиша за тура, а трябва да отида и да чакам намясто. 

Другото, което разбрах е че този деск е трудно откриваем на летището почти няма указателни табели. Моля дайте указания как по- бързо да го намеря. Благодаря! 

След като минете паспортен контрол и излезнете от пристигащи, вдясно и най-в дъното/края. Поне ние този намерихме. На място отидохме, иначе на сайта пишеше, че може и предварително да се запишеш. 

• Харесвам 1
Публикувано:
20 minutes ago, Marea said:

Другото, което разбрах е че този деск е трудно откриваем на летището почти няма указателни табели.

Нищо подобно. Тук пише къде да го откриете :

https://www.turkishairlines.com/en-int/flights/fly-different/touristanbul/

Ето и с картинка (TA Hotel desk) :

https://www.istanbulairport360.com/?iga=109&dil=eng

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Kamen каза:

В сайта има линк за резервация, където избираш и тура.

Заповядай:

https://www.turkishairlines.com/en-int/flights/fly-different/touristanbul/

За да отидете на тура, трябва да излезете от транзитната зона и да минете паспортен контрол. Излизате на ниво -2 и тръгването на дясно и гишето е в дъното до това за хотелите.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, Бръмбар каза:

След като минете паспортен контрол и излезнете от пристигащи, вдясно и най-в дъното/края. Поне ние този намерихме. На място отидохме, иначе на сайта пишеше, че може и предварително да се запишеш. 

И аз това гише намерих (случайно, не го търсих). Точно срещу изход 14 (там са трансферите за хотели). На място може да се запишете до 30 минути преди започване на тура. 

• Харесвам 1
Публикувано:

За тура - предвидете достатъчно време да пристигнете точно половин час преди започване. Ние закъсняхме с 6-8 минути, понеже въпреки предвидените 20 минути за придвижване  не успяхме да стигнем навреме. Пътят беше доста и се минава паспортна проверка. Въпреки че бях записана онлайн с потвърдена резервация ни отказаха тура. То големи молби бяха, искахме мениджър, стояхме и се смилиха над нас на косъм. Аз държах да отидем заради дъщеря ми, че не беше ходила в Турьция.

Записване - на имейла с данни за резервация и имена. Връщат отговор.

Интернета на летището е неограничен, но интересното е, че когато се връщахме нямаше нужда да се регистрираме отново с код , а тръгна директно.

• Харесвам 1
Публикувано:

И на мен ми отказаха тур, реално трябва да имате доста повече време от описаното, трябва примерно да кацнете час и половина преди старта на тура, иначе трудно ще се получи.

Публикувано:

В сряда са отворили нов лаундж -летище  NRT , Токио , което е и седмо летище с техен лаундж извън Турция . Другите са в Бангкок , Москва , Маями , Ню Йорк , Вашингтон и Найроби .

IMG_0295.webp.3ea723020b9b4a14354810a31ec08cb4.webp

• Харесвам 6
Публикувано:
На 2.02.2025 г. в 12:03, Бръмбар каза:

A възможно ли е на тази карта да ме ориентирате за гишето за туровете на Touristanbul, къде е гейт 14, към F ли

Screenshot_20250207_225125_Gallery.jpg

Публикувано: (редактирано)
преди 58 минути , Marea каза:

A възможно ли е на тази карта да ме ориентирате за гишето за туровете на Touristanbul, къде е гейт 14, към F ли

От пристигащи в най-дясната част на летището - подминаваш лентите за багаж. Има бюро за багаж до бюрото за турове.

image.jpeg.425af84ba924dd6ef64f72c93f84d178.jpeg

image.jpeg.11386e474f5b8524f99abbbe4e6ef8fe.jpeg

Редактирано от Otnesen
грешка
  • Харесвам 2
Публикувано:

Не търсиш гейт , а търсиш изход 14. Ако кацаш в Истанбул ти се пада вдясно като тръгваш да излизаш.

Вляво е , ако тепърва влизаш на летището.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 7 часа, Marea каза:

Отговорили са вече по-горе. Не е гейт, а изход 14. След като излезнете от пристигащи, тръгвате надясно и вървите докрая на залата почти. Ще го намерите, на място също може да питате да ви упътят. 

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.