Прескочи до съдържание

Разни любопитни неща оттук-оттам

Препоръчани мнения

Публикувано:

Според мен подготвят почвата да сложат някоя такса на летенето със самолет. :unsure: Твърде достъпно стана за масовия човек. Вече не само богатите могат да отидат до другия край на континента, че и по други континенти да се разхождат.

Публикувано:
На 24.04.2018 г. в 7:34, Алекс каза:

Безплатно пътешествие с влак из Европа за навършващите 18 тази година!

http://uspelite.bg/bezplatno-pateshestvie-s-vlak-iz-evropa-za-navarshvashtite-18-tazi-godina-1

Някой знае ли наистина каква би била цената на този билет,естествено не за бизнес класа.Акп някой е пътешествал с влак из Европа ще ми е интересно каквп е посетил и колко време и пари е отделил :)

Публикувано:

Вчера една жена мина границата между Гърция и България с дебитна карта и гръцка карта за градския транспорт :D

Автобуса я чака 20минути , ама накрая митничарите се смилиха и я пуснаха...беше си забравила документите, не знам дали мен щяха да ме пуснат така ама.

• Шок 1
  • Смея се 4
  • Замислям се 3
Публикувано:
преди 5 минути , vinidj каза:

Вчера една жена мина границата между Гърция и България с дебитна карта и гръцка карта за градския транспорт :D

А Боко се оплаква че не са ни приели досега в Шенген. Че това си е баш балкански Шенген! :lol:

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 16 часа, vinidj каза:

Автобуса я чака 20минути , ама накрая митничарите се смилиха и я пуснаха...беше си забравила документите, не знам дали мен щяха да ме пуснат така ама.

В Тринидад един руснак нае кола със сертификат от PADI - с аргумента, че при печатането била допусната грешка и всъщност е сертификат за "Driver", а не за "Diver".

• Харесвам 2
  • Шок 2
  • Браво 1
  • Смея се 6
  • 2 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.