ivailo_radev Публикувано: 26 юли Сподели Публикувано: 26 юли Здравейте, за съжаление вчера трябваше да летим от Германия до София, но полетът ни беше отменен, като Луфтханза успя да ни премаршрутира единствено за днес вечерта до Виена и от там утре летим за Варна. Това, разбира се, не е проблем на Bulgaria Air, но днес имаме полет от София до Бургас, който естествено ще изпуснем. Въпросът ми е дали има възможност да запазим полета Бургас-София на 03.08.2024, след като няма да използваме отсечката София-Бургас на 26.07.2024. Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 26 юли Сподели Публикувано: 26 юли преди 43 минути , ivailo_radev каза: Здравейте, за съжаление вчера трябваше да летим от Германия до София, но полетът ни беше отменен, като Луфтханза успя да ни премаршрутира единствено за днес вечерта до Виена и от там утре летим за Варна. Това, разбира се, не е проблем на Bulgaria Air, но днес имаме полет от София до Бургас, който естествено ще изпуснем. Въпросът ми е дали има възможност да запазим полета Бургас-София на 03.08.2024, след като няма да използваме отсечката София-Бургас на 26.07.2024. пиши на callfb@air.bg с pnr на резервацията и кратко инфо да ги питаш. По принцип, ако са на 1 билет ретърн няма да може, но ги питай дали не могат да измислят някакво изключение или премаршрутиране, някой път са ме изненадвали колко са гъвкави. Връзка към коментар
ivailo_radev Публикувано: 26 юли Сподели Публикувано: 26 юли преди 31 минути , Jorro каза: пиши на callfb@air.bg с pnr на резервацията и кратко инфо да ги питаш. По принцип, ако са на 1 билет ретърн няма да може, но ги питай дали не могат да измислят някакво изключение или премаршрутиране, някой път са ме изненадвали колко са гъвкави. Голямо изключение измислиха - 50 евро глоба на човек, ако искаме да ползваме връщането 😄 Ама нямам много опции. Очаквах, че като им освобождавам толкова рано сутринта 3 места за натоварена лятна линия, ще направят компромис и няма да ни цакат с глоба, ама по тарифа всичко си е коректно де 🙂 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 26 юли Сподели Публикувано: 26 юли преди 4 минути , ivailo_radev каза: Голямо изключение измислиха - 50 евро глоба на човек, ако искаме да ползваме връщането 😄 Ама нямам много опции. Очаквах, че като им освобождавам толкова рано сутринта 3 места за натоварена лятна линия, ще направят компромис и няма да ни цакат с глоба, ама по тарифа всичко си е коректно де 🙂 Съжалявам, че не си имал успех, но пак поне е вариант, че иначе щеше да останеш без билет. Аз миналата седмица обърках датите и я плащах същата такса та споделям болката ти 😉 1 Връзка към коментар
ivailo_radev Публикувано: 26 юли Сподели Публикувано: 26 юли преди 3 часа, Jorro каза: Съжалявам, че не си имал успех, но пак поне е вариант, че иначе щеше да останеш без билет. Аз миналата седмица обърках датите и я плащах същата такса та споделям болката ти 😉 И един час по-късно си изместиха първия полет (който трябваше да е след 5 часа) с 3 часа, ама нямало причина да ми върнат парите Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 26 юли Сподели Публикувано: 26 юли преди 4 часа, ivailo_radev каза: И един час по-късно си изместиха първия полет (който трябваше да е след 5 часа) с 3 часа, ама нямало причина да ми върнат парите Мен пък ми отмениха преди малко полета до Лондон и не се навиха да ми променят дестинацията или направят билета отворен както до сега, защото не съм го купил от тях, а през агенция. До сега това не е било проблем за тях. Да не ги бях хвалил, пу. 1 Връзка към коментар
ivailo_radev Публикувано: 1 август Сподели Публикувано: 1 август На 26.07.2024 г. в 19:45, Jorro каза: Мен пък ми отмениха преди малко полета до Лондон и не се навиха да ми променят дестинацията или направят билета отворен както до сега, защото не съм го купил от тях, а през агенция. До сега това не е било проблем за тях. Да не ги бях хвалил, пу. Да, очевидно са им казали отгоре много, много да не се занимават, ако билетите са през агенция. 1 Връзка към коментар
yordanov Публикувано: 14 август Сподели Публикувано: 14 август Някой скоро да е изпускал отиващ полет и да е можел да ползва връщането? Това при двупосочен билет. Имам резервация, при която няма да мога да ползвам отиването, но искам да летя наобратно, но ми искат 70 евро, защото трябвало да променят полетите на еднопосочни, иначе нямало да мога да ползвам връщането. Това е стандартно при нормалните авиокомпании, но споменът ми е, че при БГ Еър нямаше проблем, освен, ако не бъркам. Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 14 август Сподели Публикувано: 14 август преди 8 минути , yordanov каза: Някой скоро да е изпускал отиващ полет и да е можел да ползва връщането? Това при двупосочен билет. Имам резервация, при която няма да мога да ползвам отиването, но искам да летя наобратно, но ми искат 70 евро, защото трябвало да променят полетите на еднопосочни, иначе нямало да мога да ползвам връщането. Това е стандартно при нормалните авиокомпании, но споменът ми е, че при БГ Еър нямаше проблем, освен, ако не бъркам. Няколко поста по-нагоре ivailo_radev коментираше същия проблем, но и на него отказаха. Връзка към коментар
yordanov Публикувано: 14 август Сподели Публикувано: 14 август преди 3 минути , Jorro каза: Няколко поста по-нагоре ivailo_radev коментираше същия проблем, но и на него отказаха. Хем му четох поста и съм забравил. Мерси! Явно няма да може. Само не знам как си измислят таксите - на него са искали по 50 евро на човек, на мен 70. 😆 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 14 август Сподели Публикувано: 14 август Все пак си питал източника. 70 евро такса не е точно отказ, при необходимост може и да те устройва. Не съм чувал да има изключения при тях. Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 14 август Сподели Публикувано: 14 август преди 4 минути , yordanov каза: Хем му четох поста и съм забравил. Мерси! Явно няма да може. Само не знам как си измислят таксите - на него са искали по 50 евро на човек, на мен 70. 😆 Питай за отстъпка 😄 Таксите са според категорията на билета: Връзка към коментар
Ardent Публикувано: 11 септември Сподели Публикувано: 11 септември LZ-LIS е на летище София. Да видим кой магеланец ще го сефтоса 😀 1 1 Връзка към коментар
ivailo_radev Публикувано: 11 септември Сподели Публикувано: 11 септември На 14.08.2024 г. в 12:05, Jorro каза: Питай за отстъпка 😄 Таксите са според категорията на билета: Е ние бяхме с Economy HAND BAG и според таблицата нищо не е разрешено. Т.е. дори трябва да съм благодарен, че са направили компромис 🙂 2 Връзка към коментар
Fly Ism Публикувано: 16 септември Сподели Публикувано: 16 септември На 11.09.2024 г. в 15:30, Ardent каза: LZ-LIS е на летище София. Да видим кой магеланец ще го сефтоса 😀 Някой знае ли какво се случи с LZ-ROM? Мисля,че отдавна не лети. Връзка към коментар
lyubo21 Публикувано: 16 септември Сподели Публикувано: 16 септември https://youtu.be/ezuP4Dxui-Y?si=tH5BwTAoF-NPBjOu Интересно включване от един известен влогър - малко ми идва прекалено положително след хейта преди няколко години, но няма как да не им се признаят значителните подобрения през последните години - нови самолети с удобна кабина (ако попаднеш на тях) и доста приличен сървиз спрямо други европейски авикомпании. Да видим как ще се развият в бъдеще. 4 Връзка към коментар
makler Публикувано: 17 септември Сподели Публикувано: 17 септември преди 6 часа, lyubo21 каза: https://youtu.be/ezuP4Dxui-Y?si=tH5BwTAoF-NPBjOu Интересно включване от един известен влогър - малко ми идва прекалено положително след хейта преди няколко години, но няма как да не им се признаят значителните подобрения през последните години - нови самолети с удобна кабина (ако попаднеш на тях) и доста приличен сървиз спрямо други европейски авикомпании. Да видим как ще се развият в бъдеще. Този е пълен нещастник - който всеки път моли за пари и събира гледания със "скландални" видеа, очаквайки авиокомании в супер бедни и мизерни държави да имат бизнес клас като на Емиратите. Ревюто му го приемам за обективно, защото на фона останалите авиокомпании в региона - България еър даже може да се нарече хубава без преучвеличение, а като се добави и бизнес класата им с бизнес седалки това бие 99% от европейските превозвачи. Останалото си го знаем 🙂 5 Връзка към коментар
ivailo_radev Публикувано: 17 септември Сподели Публикувано: 17 септември преди 1 час, makler каза: Този е пълен нещастник - който всеки път моли за пари и събира гледания със "скландални" видеа, очаквайки авиокомании в супер бедни и мизерни държави да имат бизнес клас като на Емиратите. Ревюто му го приемам за обективно, защото на фона останалите авиокомпании в региона - България еър даже може да се нарече хубава без преучвеличение, а като се добави и бизнес класата им с бизнес седалки това бие 99% от европейските превозвачи. Останалото си го знаем 🙂 Наистина е много дразнещ - винаги е "От тук ме изхвърлиха", "Тук не ми се поклониха" и някакви такива тъпотии. Имаше дълъг престой някъде, платил си онлайн за лаундж, ама не видял, че пише, че плаща за 2 часа. Отиде половин ден преди полета и вика "искам в лаунджа". И направи цяло видео как му взели парите нечестно и не го пуснали в лаунджа. 4 1 3 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 17 септември Сподели Публикувано: 17 септември преди 54 минути , ivailo_radev каза: Наистина е много дразнещ - винаги е "От тук ме изхвърлиха", "Тук не ми се поклониха" и някакви такива тъпотии. Имаше дълъг престой някъде, платил си онлайн за лаундж, ама не видял, че пише, че плаща за 2 часа. Отиде половин ден преди полета и вика "искам в лаунджа". И направи цяло видео как му взели парите нечестно и не го пуснали в лаунджа. Аз съм му фен, понеже съм с почти толкова претенции и аз 😄 Често го забелязвам, че е на границата на преувеличението и преиграванетом но в крайна сметка нали се бори за гледания 🙂 В случая ревюто му изглежда обективно, защото летя по няколко пъти годишно с тях и мога да потвърдя, че в последно време доста са вдигнали нивото и като изключим чия компания са и какви функции изпълняват се справят доста добре в последно време. 6 Връзка към коментар
logist13 Публикувано: 17 септември Сподели Публикувано: 17 септември Все пак си е малко на късмет на какво ще попаднеш с Бг Ер. Мен наскоро ме возиха с антиката LZ-BOO. Не, че имах нещо против де 🙂 Но им постъпи във флотилията преди 20-на години, и то не нов, а на 10-15 годинки. Значи е над 30-годишен вече 🙂 1 Връзка към коментар
Звелина Публикувано: 17 септември Сподели Публикувано: 17 септември Как се добавя куче към полет в сайта на БГеър? От телефона ми е трудно да видя. Някой друг да предлага превоз на дребни животинки до Рим и обратно? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 17 септември Сподели Публикувано: 17 септември Сигурно е с обаждане. То и багаж не може(ше) онлайн... 1 Връзка към коментар
Jenbel Публикувано: 17 септември Сподели Публикувано: 17 септември С обаждане или имейл им пишеш и те извършват услугата. 1 Връзка към коментар
makler Публикувано: 17 септември Сподели Публикувано: 17 септември преди 1 час, Звелина каза: Как се добавя куче към полет в сайта на БГеър? От телефона ми е трудно да видя. Някой друг да предлага превоз на дребни животинки до Рим и обратно? Кол център, офис Иван Вазов или но не съм сигурен гишето на Суиспорт Т2. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от vinidj,
Мейл за закупуване на багаж и връзка с FB
Препоръчано от chandni
1 реакция
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега