Ivko Публикувано: 31 юли, 2017 Сподели Публикувано: 31 юли, 2017 (редактирано) Ами аз бях август миналат година и на информация тогава ми казаха,че не мога с тази карта да ходя до лвтището а трябвало да си взема билет до там който бе 4 или 5 евро Не знам как сте пътували с тази карта до там като на машинките като си дадеш дестинация аеропорт и ти изкарва отделен билет на цена 4 или 5 евео е Редактирано 31 юли, 2017 от Ivko Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 31 юли, 2017 Сподели Публикувано: 31 юли, 2017 От Август миналата година до Януари 2017 съм пътувал над 6 пъти в различни месеци, нещо са те излъгали или говорили за L9 , въпроса е за Rodalies. Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 31 юли, 2017 Сподели Публикувано: 31 юли, 2017 преди 1 минута , edbloom каза: От Август миналата година до Януари 2017 съм пътувал над 6 пъти в различни месеци, нещо са те излъгали или говорили за L9 , въпроса е за Rodalies. Не знам възможно е и да съм в грешка. Иначе в петък заминавам за Барселона,но ще се придвижвам с авробус само и няма да мога да дам прясна информация 1 Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 31 юли, 2017 Сподели Публикувано: 31 юли, 2017 Да най-вероятно за метро е ставало въпрос Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 31 юли, 2017 Сподели Публикувано: 31 юли, 2017 Т10 за Rodalies от летището съм ползвал над 20 пъти, това е цена за L9, но здраве да е, скоро и аз ще разбера. Весело изкарване на теб 1 Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 31 юли, 2017 Сподели Публикувано: 31 юли, 2017 (редактирано) Преди 1 час, edbloom каза: Т10 за Rodalies от летището съм ползвал над 20 пъти, това е цена за L9 А то от летището мисля,че автоматите не продават T10 или..? Редактирано 31 юли, 2017 от Ivko Връзка към коментар
liuboo Публикувано: 31 юли, 2017 Сподели Публикувано: 31 юли, 2017 Миналата седмица Т10 си важеше за влака от Т2 до Passeig de Gracia 3 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 31 юли, 2017 Сподели Публикувано: 31 юли, 2017 Преди 1 час, Ivko каза: А то от летището мисля,че автоматите не продават T10 или..? Продават 1 Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 1 август, 2017 Сподели Публикувано: 1 август, 2017 (редактирано) преди 7 часа, edbloom каза: Продават преди 8 часа, liuboo каза: Миналата седмица Т10 си важеше за влака от Т2 до Passeig de Gracia Да прави сте, но мисля,че този T10 билет от летището,който се купува е различен от картата T10, която се купува от различни автомати в града с нея също може да пътуваш до летището,но от града. At BCN airport you can purchase the T10 ticket at the RENFE train stop at Terminal 2B. Once in the city centre you can purchase the T10 travel card (offering 10 metro, train or bus journeys within a zoned travel area) at any metro entrance. Редактирано 1 август, 2017 от Ivko Връзка към коментар
Ерика Публикувано: 1 август, 2017 Сподели Публикувано: 1 август, 2017 Голям зор е да се запази 1 нощувка в Барселона на място, което да не е със споделена баня или стая. Всичко е тип хостел, а търсих вече на 100 места. Преди години, когато ходихме ползвах сайт, който вече не съществува. Сега пробвах homeaway, homelidays, only-apartments... и нищо. Дайте моля съвет от къде да търся? Трябва ми само една нощувка, тъй като ще ми е междинна спирка. Връзка към коментар
margarettod Публикувано: 1 август, 2017 Сподели Публикувано: 1 август, 2017 преди 15 часа, edbloom каза: Т10 Т10 важи за RENFE влаковете от летището 1 Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 1 август, 2017 Сподели Публикувано: 1 август, 2017 (редактирано) преди 39 минути , margarettod каза: Т10 важи за RENFE влаковете от летището Да но това е T10 ticket /и струва 4.50 евро на посока/, което е различно от T10 card / която е 9.95 евро и е за 10 пътувания/ Това ме интересува The T10 Zone 1 ticket will cover your transport cost from the Barcelona airport on the RENFE train to the city centre and it will count as only one journey Редактирано 1 август, 2017 от Ivko Връзка към коментар
Ерика Публикувано: 1 август, 2017 Сподели Публикувано: 1 август, 2017 1 hour ago, bad kid said: booking? първо го гледах - космически цени.... като чета, май като цяло в Барселона е така де. Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 1 август, 2017 Сподели Публикувано: 1 август, 2017 Т10 е карта за 10 пътувания и от 2007-ма я ползвам да пътувам до града от летището с влак Rodalies, не с метро ( до скоро нямаше L9 ) на цената на едно пътуване - 1 евро. преди 14 часа, liuboo каза: Миналата седмица Т10 си важеше за влака от Т2 до Passeig de Gracia Благодаря Връзка към коментар
Salvuccio Публикувано: 22 август, 2017 Сподели Публикувано: 22 август, 2017 Имам запитване относно пътуването до Монтжуик, което се осъществява с кабинков лифт и предразполага за хубави гледки от високо. Въпросът ми е някой пробвал ли го е, от къде се хваща и каква му е цената? Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 22 август, 2017 Сподели Публикувано: 22 август, 2017 преди 19 минути , Salvuccio каза: Имам запитване относно пътуването до Монтжуик, което се осъществява с кабинков лифт и предразполага за хубави гледки от високо. Въпросът ми е някой пробвал ли го е, от къде се хваща и каква му е цената? От бул.Паралел има фуниколяр до станцията на Телеферика. Самото возене с лифта не е нищо особено. Кратно е, и за сметка на това е скъпо. За мен си беше туристически капан. https://www.telefericdemontjuic.cat/en/tickets 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 17 септември, 2017 Сподели Публикувано: 17 септември, 2017 Мненията за транспорта между Барселона и Коста Брава са преместени тук Връзка към коментар
worldwide Публикувано: 18 септември, 2017 Сподели Публикувано: 18 септември, 2017 На 1.08.2017 г. в 10:59, Ерика каза: Голям зор е да се запази 1 нощувка в Барселона на място, което да не е със споделена баня или стая. Всичко е тип хостел, а търсих вече на 100 места. Преди години, когато ходихме ползвах сайт, който вече не съществува. Сега пробвах homeaway, homelidays, only-apartments... и нищо. Дайте моля съвет от къде да търся? Трябва ми само една нощувка, тъй като ще ми е междинна спирка. Аз започнах търсенето 3-4 месеца предварително и може би 20 дни преди пътуването ми изпадна много сгодна оферта за хотел в makemytrip. Иначе и тогава всички цени бяха много високи. Връзка към коментар
Deska Публикувано: 22 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2017 Здравейте! Бихте ли ми помогнали, как да стигна от летището до адрес Carrer de Balmes, 161, 08008 Barcelona, Испания. Предварително благодаря! Връзка към коментар
Storm Публикувано: 22 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2017 преди 29 минути , Deska каза: Здравейте! Бихте ли ми помогнали, как да стигна от летището до адрес Carrer de Balmes, 161, 08008 Barcelona, Испания. Предварително благодаря! Здравей, бих ти предложил влака от летището до Сантс, там хващаш метро линия 3 или 5 до спирка Диагонал Мисля, че адресът, който си посочил е на две-три минутки от тази метростанция 1 Връзка към коментар
Deska Публикувано: 22 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2017 Благодаря! А ако взема влак от терминал 2 мога ли директно да сляза на Passeig de Gràcia или някъде трябва да се прикачвам? не можах да се ориентирам директен ли е? Връзка към коментар
Storm Публикувано: 22 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2017 преди 11 минути , Deska каза: Благодаря! А ако взема влак от терминал 2 мога ли директно да сляза на Passeig de Gràcia или някъде трябва да се прикачвам? не можах да се ориентирам директен ли е? Всъщност, да, директен е, можеш направо на Passeig de Grácia да слезеш. Но мисля, че самата спирка е малко по-далече от посочения адрес- на 15-20 мин. пеш може би 1 Връзка към коментар
Deska Публикувано: 22 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2017 Storm, благодаря! Връзка към коментар
kali Публикувано: 8 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2017 Този уикенд (11-12 ноември), както и 2 уикенда през декември - 3 - 4 и и 16 - 17 линията на метрото до летището - L9 няма да работи, не помня вече защо, че се старах да запомня датите 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега