Прескочи до съдържание

Барселона

Цвете

Препоръчани мнения

Ами аз бях август миналат година и на информация  тогава ми казаха,че не мога с тази карта да ходя до лвтището а трябвало да си взема билет до там който бе 4 или 5 евро Не знам как сте пътували с тази карта до там като на машинките  като си дадеш дестинация аеропорт и ти изкарва отделен билет на цена 4 или 5 евео е 

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар
преди 1 минута , edbloom каза:

От Август миналата година до Януари 2017 съм пътувал над 6 пъти в различни месеци, нещо са те излъгали или говорили за L9 , въпроса е за Rodalies.

Не знам възможно е и да съм в грешка.

Иначе в петък заминавам за Барселона,но ще се придвижвам с авробус само и няма да мога да дам прясна информация :) 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, edbloom каза:

Т10 за Rodalies от летището съм ползвал над 20 пъти, това е цена за L9:)

А то от летището мисля,че автоматите не продават T10 или..?

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар
преди 7 часа, edbloom каза:

Продават

преди 8 часа, liuboo каза:

Миналата седмица Т10 си важеше за влака от Т2 до Passeig de Gracia

Да прави сте, но мисля,че този T10 билет от летището,който се купува е различен от картата T10, която се купува от различни автомати в града с нея също може да пътуваш до летището,но от града.

At BCN airport you can purchase the T10 ticket at the RENFE train stop at Terminal 2B. Once in the city centre you can purchase the T10 travel card (offering 10 metro, train or bus journeys within a zoned travel area) at any metro entrance.

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар

Голям зор е да се запази 1 нощувка в Барселона на място, което да не е със споделена баня или стая. Всичко е тип хостел, а търсих вече на 100 места. Преди години, когато ходихме ползвах сайт, който вече не съществува. Сега пробвах homeaway, homelidays, only-apartments... и нищо. Дайте моля съвет от къде да търся? Трябва ми само една нощувка, тъй като ще ми е междинна спирка.

Връзка към коментар
преди 39 минути , margarettod каза:

Т10 важи за RENFE влаковете от летището :)

Да но това е T10 ticket /и струва 4.50 евро на посока/, което е различно от T10 card / която е 9.95 евро и е за 10 пътувания/ Това ме интересува :) 

The T10 Zone 1 ticket will cover your transport cost from the Barcelona airport on the RENFE train to the city centre and it will count as only one journey

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар

Т10 е карта за 10 пътувания и от 2007-ма я ползвам да пътувам до града от летището с влак Rodalies, не с метро ( до скоро нямаше L9 ) на цената на едно пътуване - 1 евро.

преди 14 часа, liuboo каза:

Миналата седмица Т10 си важеше за влака от Т2 до Passeig de Gracia

Благодаря :)

Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Имам запитване относно пътуването до Монтжуик, което се осъществява с кабинков лифт и предразполага за хубави гледки от високо. Въпросът ми е някой пробвал ли го е, от къде се хваща и каква му е цената?

Връзка към коментар
преди 19 минути , Salvuccio каза:

Имам запитване относно пътуването до Монтжуик, което се осъществява с кабинков лифт и предразполага за хубави гледки от високо. Въпросът ми е някой пробвал ли го е, от къде се хваща и каква му е цената?

От бул.Паралел има фуниколяр до станцията на Телеферика. Самото возене с лифта не е нищо особено. Кратно е, и за сметка на това е скъпо. За мен си беше туристически капан.

https://www.telefericdemontjuic.cat/en/tickets

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...
На 1.08.2017 г. в 10:59, Ерика каза:

Голям зор е да се запази 1 нощувка в Барселона на място, което да не е със споделена баня или стая. Всичко е тип хостел, а търсих вече на 100 места. Преди години, когато ходихме ползвах сайт, който вече не съществува. Сега пробвах homeaway, homelidays, only-apartments... и нищо. Дайте моля съвет от къде да търся? Трябва ми само една нощувка, тъй като ще ми е междинна спирка.

Аз започнах търсенето 3-4 месеца предварително и може би 20 дни преди пътуването ми изпадна много сгодна оферта за хотел в makemytrip. Иначе и тогава всички цени бяха много високи.

Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...
преди 29 минути , Deska каза:

Здравейте! Бихте ли ми помогнали, как да стигна от летището до адрес Carrer de Balmes, 161, 08008 Barcelona, Испания. Предварително благодаря!

Здравей, бих ти предложил влака от летището до Сантс, там хващаш метро линия 3 или 5 до спирка Диагонал :) Мисля, че адресът, който си посочил е на две-три минутки от тази метростанция :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Благодаря! А ако взема влак от терминал 2  мога ли директно да сляза на Passeig de Gràcia или някъде трябва да се прикачвам? не можах да се ориентирам директен ли е?

Връзка към коментар
преди 11 минути , Deska каза:

Благодаря! А ако взема влак от терминал 2  мога ли директно да сляза на Passeig de Gràcia или някъде трябва да се прикачвам? не можах да се ориентирам директен ли е?

Всъщност, да, директен е, можеш направо на Passeig de Grácia да слезеш. Но мисля, че самата спирка е малко по-далече от посочения адрес- на 15-20 мин. пеш може би :)

• Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Този уикенд (11-12 ноември), както и 2 уикенда през декември - 3 - 4 и и 16 - 17 линията на метрото до летището - L9 няма да работи, не помня вече защо, че се старах да запомня датите :)

• Благодаря 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.