chandni Публикувано: 15 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2018 (редактирано) преди 2 минути , kakadu каза: http://www.azair.eu/ работи ли ви в момента? Да. Всъщност страницата се отвори, но после при търсене не връща резултати. Редактирано 15 ноември, 2018 от chandni Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 15 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2018 преди 1 минута , chandni каза: Да. Уф, ми при мен не бачка. Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 15 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2018 Цял ден не работи. 2 Връзка към коментар
Spirit Публикувано: 15 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2018 преди 53 минути , kakadu каза: http://www.azair.eu/ работи ли ви в момента? Да, току що го отворих от тела. Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 15 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2018 Цитат Добре, ама като цъкаш за полети има ли резултат? Щото при мен е само тъмна Индия. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 15 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2018 преди 3 минути , kakadu каза: Да и при мен е така.Вероятно нещо временно. Връзка към коментар
vorbis Публикувано: 15 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2018 Дано наистина да е нещо временно. Това ми е любимата търсачка за нискотарифни А/К. 3 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 22 декември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 22 декември, 2018 Питането за Етихад е тук: Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 28 декември, 2018 Сподели Публикувано: 28 декември, 2018 (редактирано) Имаше един сайт за прогнозна цена при нискотарифните напред във времето въз основа на минали периоди. Не мога да го открия и не се сещам ни думичка от линка... Намерих го: https://www.airhint.com/ Редактирано 28 декември, 2018 от aleksandrina 2 1 Връзка към коментар
vorbis Публикувано: 31 декември, 2018 Сподели Публикувано: 31 декември, 2018 Някакви отзиви за https://www.airhint.com/? Идеята звучи много интригуващо, но как е реализацията? Аз си направих малко проба за полети Лондон Станстед-София. Полет на 13 март, сряда, много ранен, няма ваканции и празници, го показва, че е добре сега да се купува само защото имало на сайта отстъпка £2.60: Този полет, за хора гонещи най-ниската възможна цена, си плаче за дебнене. Така че не мисля, че сайтът за максимайзъри става, но за ориентиране за дестинации, за които не сме запознати, бива. 1 Връзка към коментар
Jem Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 Здравейте, знам че в САЩ нямат нискотарифни полети, но все пак надявам се има някакви "хитринки" и мета търсачки които да намират оферти или евтини вътрешни полети. Планирам 2 седмици на източното крайбрежие с 3-4 едноспосочни вътрешни полета и търся сайт(ове) с добри оферти. Лошото е че трабва на всичките полети да нося целия си багаж с мен т.е. ръчен багаж не е опция 😞 Благодаря предварително за съветите! Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 Няма хитринки, за съжаление - виж сайтовете на техните лоукостове : fly Frontier, Spirit airlines, Southwest airlines Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 13 юни, 2019 Сподели Публикувано: 13 юни, 2019 Имам въпрос, който вероятно е елементарен, но без ваша помощ не мога да се справя. Има ли търсачка, която да ми покаже всички полети от А до Б, вкл. и с прекачвания, но само с определена АК? Например: Имам бонуси от Wizz и искам само с тях да стигна от София до Осло, независимо от броя прекачвания? Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 13 юни, 2019 Сподели Публикувано: 13 юни, 2019 преди 25 минути , noshtna_ptica каза: Имам въпрос, който вероятно е елементарен, но без ваша помощ не мога да се справя. Има ли търсачка, която да ми покаже всички полети от А до Б, вкл. и с прекачвания, но само с определена АК? Например: Имам бонуси от Wizz и искам само с тях да стигна от София до Осло, независимо от броя прекачвания? Просто отмяташ само съответната авиокомпания. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 13 юни, 2019 Сподели Публикувано: 13 юни, 2019 Преди 1 час, noshtna_ptica каза: Имам въпрос, който вероятно е елементарен, но без ваша помощ не мога да се справя. Има ли търсачка, която да ми покаже всички полети от А до Б, вкл. и с прекачвания, но само с определена АК? Например: Имам бонуси от Wizz и искам само с тях да стигна от София до Осло, независимо от броя прекачвания? Google flights го прави това и колкото и да е странно показва и прекачвания с нискотарифни компании 1 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 13 юни, 2019 Сподели Публикувано: 13 юни, 2019 Благодаря, днес не ми е ден, но най-после видях къде се отмята в Google flights, но в azair така и не открих . Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 13 юни, 2019 Сподели Публикувано: 13 юни, 2019 ами в Azair няма, аз мислех, че има 1 Връзка към коментар
Jenbel Публикувано: 13 юни, 2019 Сподели Публикувано: 13 юни, 2019 Мисля, че тази възможност я няма в azair, и аз търсих там същото, но не открих. В Sky scanner има такъв филтър. 1 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 13 юни, 2019 Сподели Публикувано: 13 юни, 2019 Много, ама много благодаря! Мислех, че имам жесток бъг и само аз не виждам очевидното 🙂 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 18 юни, 2019 Сподели Публикувано: 18 юни, 2019 Искам да споделя нещо, което според мен може да е полезно, или поне не мен често ми върши работа. Става въпрос за следното - както повечето предполагам сме наясно, в някои търсачки като Azair.eu и Kiwi.com има опция след като се избере начална точка, за крайна точка да се зададе "anywhere". Удобно е, за случаите като например : "ходи ми се някъде следващия уикенд, ама не съм сигурен точно къде, я да проверим какви оферти се намират". Това добре, обаче на мен често ми е нужно обратното търсене, какво имам предвид - организирам си някакво пътуване, обаче се оказва, че за съответните дати или период прибирането до София е доста скъпо и имам нужда да видя откъде (anywhere) има подходящи полети до София, за да видя и да проверя дали не мога да сглобя нещо подходящо с включване на други видове транспорт като влак, автобус, фери и пр. И съответно много ме дразнеше, че не мога да сложа в търсачките "anywhere" като изходна точка, а София (или друго място) като крайна. Докато преди време не открих случайно как може да се надхитри системата, конкретно при azair Първо си задаваме "нормалното" търсене, например Sofia [SOF] to "anywhere [XXX] " натискаме "SEARCH" и след като излезнат резултатите, натискаме стрелката за смяна на начална и крайна точка натискаме отново "SEARCH" и ... готово! Вече имаме резултати за полети откъдето и да е към София. Воала! 17 1 9 6 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 18 юни, 2019 Сподели Публикувано: 18 юни, 2019 преди 17 минути , Фичо каза: Искам да споделя нещо, което според мен може да е полезно, или поне не мен често ми върши работа. Става въпрос за следното - както повечето предполагам сме наясно, в някои търсачки като Azair.eu и Kiwi.com има опция след като се избере начална точка, за крайна точка да се зададе "anywhere". Удобно е, за случаите като например : "ходи ми се някъде следващия уикенд, ама не съм сигурен точно къде, я да проверим какви оферти се намират". Това добре, обаче на мен често ми е нужно обратното търсене, какво имам предвид - организирам си някакво пътуване, обаче се оказва, че за съответните дати или период прибирането до София е доста скъпо и имам нужда да видя откъде (anywhere) има подходящи полети до София, за да видя и да проверя дали не мога да сглобя нещо подходящо с включване на други видове транспорт като влак, автобус, фери и пр. И съответно много ме дразнеше, че не мога да сложа в търсачките "anywhere" като изходна точка, а София (или друго място) като крайна. Докато преди време не открих случайно как може да се надхитри системата, конкретно при azair Първо си задаваме "нормалното" търсене, например Sofia to "anywhere [XXX] " натискаме "SEARCH" и като излезнат резултатите, натискаме стрелката за смяна на начална и крайна точка натискаме отново "SEARCH" и ... готово! Вече имаме резултати за полети откъдето и да е към София. Воала! Кратко допълнение и продължение на горния пост: Ако към София се добавят и съседни летища, заложи се филтър по часове и дни и се добави, че връщането може да бъде с прекачване в следващия ден резултатите стават още по-интересни. 🙂 П.П. Идеята на филтрите е да заложат рестрикции при търсенето, за да излязат резултати, които обикновено не се показват. 11 Връзка към коментар
Spirit Публикувано: 20 юни, 2019 Сподели Публикувано: 20 юни, 2019 Здравейте, Току що попаднах на една търсачка, която лично на мен ми видя доста интересна заради прекрасните фунцкии, които предлага. Сайтът на който можете да я намерите е Greatescape.co и определено може да ви изненада с многобройните си функции които тепърва разучавам. 5 1 1 Връзка към коментар
marte Публикувано: 8 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2019 Със сигурност не откривам топлата вода, но от вчера все още не мога да си обясня защо нито skyscanner,нито momondo,нито kiwi ми дадоха удобен маршрут Копенхаген-Варна за определени дати и часове след разочарованието ми от спрените директи полети на уиз.Вследствие на яда ми, една седмица ровя и правя какви ли не врътки, само и само да намеря нещо яко.Все на преден план излизаше прекачване в София с висене посред нощите на летището и то на цена надхвърляща психологическата ми граница. Но аз не,та не,това не ми харесва.И о, чудо - намерих! Не просто като задавам от А до Б, а с мултисити, като на практика въвеждам същите критерии, но просто чрез мултисити. Много ме озадачи тази работа.В крайна сметка цената остава същата, но с тази разлика, че времето за пътуване е по-комфортно и ще мога да направя още една дестинация за няколко часа.😏 1 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 26 септември, 2023 Сподели Публикувано: 26 септември, 2023 На 26.08.2022 г. в 9:13, deian каза: Здравейте, преди ползвах основно azair.eu, мисля, че беше препоръчан някъде тук във форума. Сега забелязвам, че често ми дава едни цени в търсенето, а като стигна до избор, дори полета не е същия, а е с променени часове и цени. Има ли еквивалентен, работещ сайт с опция Anywhere и избор на период, +- дни/фиксирани дати, по подобие на azair? Кой е най-подходящ за директни полети, без прекачвания, в Европа? Търся нещо лесно, нямам свободни часове и дни за ровене за оферти. Благодаря! Нещо не работи в момента azair.eu. Дано се оправи. Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 26 септември, 2023 Сподели Публикувано: 26 септември, 2023 @dimitrov6 при мен си работи 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега