macf1an Публикувано: 6 ноември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 6 ноември, 2014 Ааа ще ги разбреш, в този форум сме ги разчепкали надълго и нашироко Стига да ти се чете, разбира се .. 5 Връзка към коментар
Венцито Публикувано: 17 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2014 (редактирано) Възможно ли е на теория?Въпросът ми е за 10 - 15 минути ...А засадите в " НИСКИТЕ ЦЕНИ " СА ОПАСНИ, НО ЩЕ СЕ ХВЪРЛЯМЕ. Редактирано 17 ноември, 2014 от Венцито Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 17 ноември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 17 ноември, 2014 Възможно ли е на теория? Въпросът ми е за 10 - 15 минути ... А засадите в " НИСКИТЕ ЦЕНИ " СА ОПАСНИ, НО ЩЕ СЕ ХВЪРЛЯМЕ. Кое дали е възможно ? Питай смело. Връзка към коментар
Венцито Публикувано: 18 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2014 Да успея да се кача в самолета при разлика от 15 минути.Благодаря за отделеното време. Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 18 ноември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 18 ноември, 2014 Ако може да се купи билет, който включва прекачване между два полета с разлика от 15 минути - значи инфраструктурата на летището го позволява. Както споменах, това е възможно само на много малки вътрешни летища, с общ терминал за пристигане и заминаване. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 18 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2014 А, ако комбинираш нискотарифни полети, както подозирам заради темата, в която си писал, директно забрави Връзка към коментар
Krum4ov Публикувано: 15 март, 2015 Сподели Публикувано: 15 март, 2015 Дали има такива търсачки, примерно за Азия или Африка. Някой да е засичал? Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 15 март, 2015 Автор Сподели Публикувано: 15 март, 2015 Skypicker и wegolo поддържат Азия и частично Африка. Връзка към коментар
Krum4ov Публикувано: 15 март, 2015 Сподели Публикувано: 15 март, 2015 Да, но skypiker е доста ограничен откъм компании май, а wegolo няма вариативност при датите и както си отбелязал в ревюто си за тях, си трябва доста търпение. Интересно ми е дали има по-гъвкави търсачки за Азия специализирани. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 15 март, 2015 Сподели Публикувано: 15 март, 2015 Изтече ми абонамента за Азуона и още ме мързи да го подновя, но по идея уж поддържаха Азия. Последния път, когато гледах преди няколко месеца имаха огромни дупки, но сега пуснах в демо версията Сингапур - Тайланд и изглежда, че добре ги хваща. Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 15 март, 2015 Сподели Публикувано: 15 март, 2015 Дали има такива търсачки, примерно за Азия или Африка. Някой да е засичал? За Азия: https://12go.asia http://tiket2.com 4 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 15 март, 2015 Автор Сподели Публикувано: 15 март, 2015 Прегледах ги.. тикет2 има що-годе приемливо покритие. Обичайните заподозрени за Азия излизат в http://utiket.com 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 4 юни, 2015 Сподели Публикувано: 4 юни, 2015 Аз ли нещо не правя както трябва, или Madeira / Funchal са извън обхвата на airixo.com ? Връзка към коментар
Sju Публикувано: 4 юни, 2015 Сподели Публикувано: 4 юни, 2015 Миналата година за Коледа и НГ имаше и Мадейра. Може да е временна липса. Връзка към коментар
vorbis Публикувано: 27 януари, 2016 Сподели Публикувано: 27 януари, 2016 Скоро темата не е допълвана по същество. Затова аз слагам друга нискотарифна търсачка: http://www.momondo.com/ Някои от възможностите на търсачката са: - директни полети или с прекачване - търсене на близки летища - мултидестинации - нещо много полезно - времеви интервал за излитане/кацане - графика с цените за цял месец - Trip Finder - подобно на Fare Finder-а на RyanAir. Хареса ми как са го направили. Все още не съм го изпробвал за купуване на билети, но ме впечатли. Включително имат и мобилно приложение за Андроид. Някой ако има преки впечатления от momondo, нека да сподели. 1 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 28 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 28 януари, 2016 Момондо не е стриктно нискотарифна търсачка, а съвсем обикновена мета такава, с малки разлики спрямо kayak, skyscanner и т.н, Реално, тя индексира полетните графици на големите агенции, както и на някои от нискотарифните компании, които продават директно. 1 Връзка към коментар
vorbis Публикувано: 30 януари, 2016 Сподели Публикувано: 30 януари, 2016 Прав си, че Момондо не намира само нискотарифни компании, а и обикновени АК. Обаче както казва Мечо Пух "колкото повече, толкова повече". А и ценовите граници между двата типа компании във високия сезон са много размити, даже понякой път да летя с Wizz излиза по-скъпо от колкото с ТИМ-аджийската флотилия. Важното е, че предоставя много опции за търсене. Например пробвах за края на юли да намеря билет Лондон-Бургас. Намери ми за 69 паунда с 2 прекачвания, като едното беше в Демодедово, Русия. Така че първоначалните ми впечатления са добри. Airixo.com в началото много ми допадаха също, но постепенно май спряха да я поддържат тази търсачка. По едно време дори полетите Лондон-Бургас на Уиз не ги показваше, а и няма възможност да се избира часовия диапазон. Връзка към коментар
pepit Публикувано: 20 април, 2016 Сподели Публикувано: 20 април, 2016 http://www.secretflying.com/ При тези ако имаш абонамент за нови промоции ще получавате най новите и ниски цени за определени периоди , които може и да не съвпадат с вашите намерения за пътуване. При тях съм намирала едни от най ниските цени:примерно за Ангола в момента е в на цена 296 Евро в две посоки с приложени дати за отиване и връщане. За Мароко от Букурещ през Милано до Маракеш 03.04.2016г- 09.04.2016г. ми излезе на цена 121 евро в двете посоки 1 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 20 април, 2016 Сподели Публикувано: 20 април, 2016 http://www.secretflying.com/ При тези ако имаш абонамент за нови промоции ще получавате най новите и ниски цени за определени периоди , които може и да не съвпадат с вашите намерения за пътуване. При тях съм намирала едни от най ниските цени:примерно за Ангола в момента е в на цена 296 Евро в две посоки с приложени дати за отиване и връщане. За Мароко от Букурещ през Милано до Маракеш 03.04.2016г- 09.04.2016г. ми излезе на цена 121 евро в двете посоки http://magelanci.com/topic/4617-как-да-открием-и-споделим-топ-оферта-за-самолетн/?p=94941 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 1 юни, 2016 Сподели Публикувано: 1 юни, 2016 (редактирано) http://skypicker.com Skypicker вече са Kiwi Да не ги е купил някой от НЗ? Редактирано 1 юни, 2016 от Фичо 4 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 1 юни, 2016 Автор Сподели Публикувано: 1 юни, 2016 И даже си имат приличен апликейшън за смартфони. 2 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 10 юни, 2016 Сподели Публикувано: 10 юни, 2016 (редактирано) а някой да има опит при закупен билет през kiwi как мога после да си видя резервацията в сайта на авиокомпанията - конкретно за Ryanair ми е питанката Редактирано 10 юни, 2016 от wiliko Връзка към коментар
chandni Публикувано: 10 юни, 2016 Сподели Публикувано: 10 юни, 2016 Kiwi е новото име на Skypicker. Те са удобни за търсене на полети, но не и за закупуване. При тях няма отстъпка, дори напротив - леко натоварват цената на превозвача като комисион. Можеш да търсиш полет чрез тях, а след това със същата дата и дестинация да резервираш билета директно в сайта на превозвач (Wizz, Ryan, BG Air...) на малко по-ниска цена. 1 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 10 юни, 2016 Сподели Публикувано: 10 юни, 2016 (редактирано) Ми аз си купих билети от тях при това на по изгодна цена отколкото от Ryanair не че голяма разликата но все пак е нещо Редактирано 10 юни, 2016 от wiliko 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 7 септември, 2016 Сподели Публикувано: 7 септември, 2016 Azair може ли да филтрира резултатите по авиокомпании? Не намерих такава възможност. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега