Прескочи до съдържание

Профилактика против малария

FlyTraveler

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 18 часа, EmoKrastev каза:

В момента в тази гръцка аптека няма маларон, някаква идея откъде другаде може да се намери?

Последно от аптека на летището в Атина ми донесе един магеланец преди някой месец беше. Ако някой минава скоро от там, може да провери.

Преди това се снабдявах от един грък, но не знам дали още прави доставки.

Публикувано:

не че съм критерии, ама в Южна Америка не бих се занимавал с маларон, само в Африка

ходили сме в Амазония без това, а жената е лекар и доста стриктна

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 8 часа, Marisha каза:

В Европа не намерих, донесоха ми аналог на маларон от Русия. Търсихме и в Индонезия, но и там не продават.

Как се казва руския аналог? 

Публикувано:
На 27.07.2026 г. в 16:04, EmoKrastev каза:

В момента в тази гръцка аптека няма маларон, някаква идея откъде другаде може да се намери?

Имам останала една опаковка от Гърция. До 07.27 г. Ако ти свърши работа ще ти я дам. 

Публикувано:
преди 13 минути , zory каза:

Имам останала една опаковка от Гърция. До 07.27 г. Ако ти свърши работа ще ти я дам. 

Супер, пиша ти на лично

Йосиф Милчов
Публикувано:

Вчера проверих за Маларон в 4-5 аптеки в Корфу таун, че на мен ще ми трябва за Мали. Всички се чудеха буквално какво искам и нямаше никъде. Една единствена аптека ми каза, че мога да поръчам за следващ ден, но нямахме време, че вечерта се прибирахме в София.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.