Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

От рубриката малки обяви:
Търся омъжена и разочарована жена, която иска да отмъсти на съпруга си и е готова да продаде всичките му риболовни принадлежности на половин цена.

Кольо

..............

Двойка в бижутериен магазин.

Тя пробва скъпа гривна:

- Мили, как изглеждам с тази гривна?

- Прави те дебела.

• Харесвам 5
  • Смея се 17
Публикувано:

Киро и Пешо отиват на лов в гората. По едно време Киро се връща и влачи глиган.
- А къде остана Пешо?
- Припадна на километър от тук.
- И ти го остави там сам...?
- Е, то пък кой ще открадне Пешо...

• Смея се 14
Публикувано:

Някой може ли да познае какво е това? 
Отговорът - по-долу. :grin:

image.png.07f3efd8440fb46e84e1822f46398ab5.png

.

.

.

.

.

.

.

.

Спойлер
Най-обикновен капан за комари. 
Комарът каца върху солта, мислейки, че е захар.
Ожаднява за вода, но в капачката има ром.
Напива се, препъва се на пръчката, удря главата си в камъка и умира!

• Харесвам 4
  • Смея се 20
Публикувано:

На километър 484 032 000 от магистралата има дупка. Внимавайте!

За тези които не са прочели : Борисов: Изградихме над 500 000 000 километра магистрали. - за повече : ТУК

• Харесвам 4
  • Смея се 11
Публикувано:

Комплиментите са хубаво нещо, но никога не знаеш дали са искрени... Докато псувните - те са от сърце.

................................................................

Строителен работник се връща от Африка, където е работил три години. На летището го посрещат приятелите му. Слиза той от самолета, почернял, с корков шлем на главата, а на раменете му маймунка. - Здрасти, Пешо! Как беше в Африка? - Уф, много бачкане, направо се скапах. - Пешо, а мадамите в Африка как са? - Много е кофти с продуктите, пичове. Всичко трябва да купуваш от пазара, дефицит и т.н. - Пешо, кажи за мадамите, бе. - Голяма жега, ей. А нощем пък студ. Страхотия. - Абе, кажи за мацките, бе. Кво ни интересува жегата. Маймунката дърпа Пешо за едното ухо: - Тате, тате, кажи им за мадамите, бе…

.........................................................

- Прасчо, четох хороскопа ти. - Сериозно ли, къде? - В една готварска книга.

• Браво 1
  • Смея се 12
Публикувано:
преди 1 час, Eva eva каза:

Строителен работник се връща от Африка, където е работил три години. На летището го посрещат приятелите му. Слиза той от самолета, почернял, с корков шлем на главата, а на раменете му маймунка. - Здрасти, Пешо! Как беше в Африка?

Което ме подсеща пък за онзи ловец, който бил на сафари в Африка, и като се прибрал, приятелите го разпитват и той разказва:
- Чакам аз в засада до едно дърво и насреща ми лъв. Стрелям с едната цев - засечка, стрелям с другата - пак засечка. И тъкмо лъвът да ме улови, една голяма черна ръка ме сграбчи и ме дръпна на дървото!
- Е, отървал си се! Кой беше това???
- Какво да ви кажа ... оказа се една голяма горила и като ме почна - с*кс, с*кс, с*кс...
- Е, поне си останал жив!
- А бе жив ... то това живот ли е!? Тя там, аз тук ... нито пише, нито се обажда...

• Смея се 14
Публикувано:
преди 9 часа, funny каза:

На първа среща жената се води на кино,за да се види дали може да мълчи два часа....

Тцъ... На басейн, за да се види какво има под "шпакловката"... 😋

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • Браво 1
  • Смея се 10
Публикувано:

Срещнали се испанецът 🇪🇸и бай Ганьо.🇧🇬
Южнякът казал:
- Ние,в Испания - никак не бързаме!
Когато някой ни попита кога ще стане нещо,отговаряме:" Маняна!" Това в свободен превод означава:
" Може би утре,може би - друг ден! Все някога!
За къде да бързаме? Животът е кратък,а работа ще има винаги! Нека най-напред да се насладим на красивите жени,ароматното вино и веселото слънчице! А работата - може да почака!"
Бай Ганьо кимнал:
- А пък,нас,българите,когато ни попитат кога ще свършим нещо,отговаряме:
" Е*а ли му мамата!" Това е нещо като вашето "маняна", ама не като при вас - с толкова много стрес и напрежение!"

• Смея се 18
Публикувано:
На 23 години съм и работя в супермаркет.
Обичам, когато на касата ми дойде някоя мила майчица и изцепи на детенцето си:
"Мами, дай на леличката да го маркира." с най-широката си усмивка да върна рестото на отрочето и да кажа:
"Заповядай... Дай го на баба."
Лицата им са безценни.😄
  • Браво 1
  • Смея се 21

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• VIadi
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.