Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, bay_kolio каза:

IMG-9d867f2406aec2e118992e7a9aae600f-V.jpg

Не знам дали е военна комисия в ЕС, ама по мое време в казармата се провеждаше ритуалът "сватба", на който имаше куп шаферки от новобранците, декорирани по почти същия начин.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 10 часа, muchachote каза:

автобиография.jpg

Това не е хумор,това е трагедия.Налага ми се често да я изживявам.

Преди години като търсехме магазинерки имаше десетки желаещи.Бях направил един простичък тест,нещо от рода-100 броя струват 6,90 лв.,колко струва една бройка или колко струват 140 броя.Не знам дали ще ми повярвате,но тази задача е нерешима за поне 80% от кандидатите.Оплаках се на комшия начален учител.Той се учуди какви глупости ги карам да смятат и каза,че това и той не може да го реши.

Вече нямаме никакви изисквания,то просто няма кандидати.

• Харесвам 8
  • Шок 1
  • Смея се 2
  • Замислям се 2
Публикувано:
Преди 1 час, Emil Chakalov каза:

Това не е хумор,това е трагедия.Налага ми се често да я изживявам.

Преди години като търсехме магазинерки имаше десетки желаещи.Бях направил един простичък тест,нещо от рода-100 броя струват 6,90 лв.,колко струва една бройка или колко струват 140 броя.Не знам дали ще ми повярвате,но тази задача е нерешима за поне 80% от кандидатите.Оплаках се на комшия начален учител.Той се учуди какви глупости ги карам да смятат и каза,че това и той не може да го реши.

Вече нямаме никакви изисквания,то просто няма кандидати.

Само такъв народ може да очаква "спасител", който да го "оправи". А иначе обожаваме да се залъгваме, че сме сред най-интелигентните народи по света!

P.S. Извинявам се за спама, но не се сдържах. 🙊

• Харесвам 14
  • Браво 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Martin
    • VIadi
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.