stanislavpp Публикувано: 6 септември, 2021 Публикувано: 6 септември, 2021 Мъж се разхождал 400 км, искал да се успокои след скандал с жена си... 1 1 8
AlexandraKo Публикувано: 7 септември, 2021 Публикувано: 7 септември, 2021 До тия, дето носят камуфлажни дрехи в града... Да знаете, че се виждате.. 1 11
AlexandraKo Публикувано: 8 септември, 2021 Публикувано: 8 септември, 2021 преди 5 часа, oli_mali каза: Уф, някои, съвсем изперкаха. Ама, пак медиите са забъркани. Моята мама, на 85 години, вчера се върна от море - беше с приятелки, на ол инклузив, за седмица. Изкараха си чудно, голяма компания баби - ни телевизия гледали, ни радио слушали. Снощи ми звъни притеснена - по телевизията казали, че веднага, трябвало да се преброяваме, щото, видиш ли - ако се забавиш - глоба. Та днеска ще я преброя първо нея, да няма драми:( 5 1
AlexandraKo Публикувано: 8 септември, 2021 Публикувано: 8 септември, 2021 ******************************* **************************************** Щеше да е смешно, ако не беше тъжно... 8 1 1
master_of_germs Публикувано: 8 септември, 2021 Публикувано: 8 септември, 2021 - Скъпа, къде е бутилката с ракията? - Обработих си раната. - Коя рана? - Душевната. 3 17
neuromancer Публикувано: 8 септември, 2021 Публикувано: 8 септември, 2021 преди 4 часа, AlexandraKo каза: ******************************* **************************************** Щеше да е смешно, ако не беше тъжно... След като изтекоха данните от НАП останаха ли въобще лични данни в тая държава? 3 2
AlexandraKo Публикувано: 8 септември, 2021 Публикувано: 8 септември, 2021 Преди 1 час, neuromancer каза: След като изтекоха данните от НАП останаха ли въобще лични данни в тая държава? Ми, квото не изтече, ще го дооправят сега:)))))) ****************************** 3 8
Костов Публикувано: 8 септември, 2021 Публикувано: 8 септември, 2021 преди 5 минути , luba_rizova каза: Преди със съпругата ми се мажехме със сметана, сега с Волтарен. 3 20
Светославов Публикувано: 8 септември, 2021 Публикувано: 8 септември, 2021 преди 36 минути , jungfraujoch каза: Личи си безпорядъка, който само една жена може да внесе в кухнята! :))) 1 9
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега