Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 минути , searus каза:

Докато търсех нещо в мапс преди малко, попаднах на този ресторант:

582124452_Screenshotfrom2021-09-1514-34-11.png.f60fd30dd2942623304c377c25f05009.png

Е, какво очакваш от Indian Kitchen?

• Браво 2
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 1 минута , Duke каза:

Е, какво очакваш от Indian Kitchen?

Е именно, ти нали скоро щеше да пътуваш към Лондон 😉 Ако случайно се чудиш къде да пробваш индийско...

• Смея се 2
Публикувано:
преди 1 минута , searus каза:

Е именно, ти нали скоро щеше да пътуваш към Лондон 😉 Ако случайно се чудиш къде да пробваш индийско...

През лятото на 1995 г., бяхме гости на една индийска сватба в западен Лондон, около Уембли. Младоженците бяха индийци, израснали в Швеция, но работещи в Лондон от години. Семействата им бяха сравнително заможни и бяха наели една спортна зала, за да поберат над 5000 гости. Всичко беше изпипано до последен детайл. Булката цяла нощ я бяха изрисували, а церемонията беше изключително интересна и доста продължителна. Ние бяхме част от официалните гости, разположени на маса в близост до центъра на събитията и бяхме много впечатлени от всичко. След церемонията се премина към официален обяд, всичко на шведска маса с обслужващ персонал, който ти сипва каквото посочиш. За наше щастие бяхме с хора, които познаваха индийската кухня и общо взето нямахме проблеми с храната, но това което никога няма да забравя е, че само по желание се получаваха прибори. Всички праведни индийци ядяха директно с ръце. Говорим за хора, които пристигнаха с бентлита, пулмани, джагове и ролс-ройси на церемонията. Да ти призная честно, от тогава не съм близвал индийска храна... 

• Браво 2
  • Смея се 5
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 1 час, Duke каза:

сравнително заможни и бяха наели една спортна зала, за да поберат над 5000 гости.

Сравнително, не много 🤣

• Смея се 2
Публикувано:
преди 2 часа, Duke каза:

През лятото на 1995 г., бяхме гости на една индийска сватба в западен Лондон, около Уембли. Младоженците бяха индийци, израснали в Швеция, но работещи в Лондон от години. Семействата им бяха сравнително заможни и бяха наели една спортна зала, за да поберат над 5000 гости. Всичко беше изпипано до последен детайл. Булката цяла нощ я бяха изрисували, а церемонията беше изключително интересна и доста продължителна. Ние бяхме част от официалните гости, разположени на маса в близост до центъра на събитията и бяхме много впечатлени от всичко. След церемонията се премина към официален обяд, всичко на шведска маса с обслужващ персонал, който ти сипва каквото посочиш. За наше щастие бяхме с хора, които познаваха индийската кухня и общо взето нямахме проблеми с храната, но това което никога няма да забравя е, че само по желание се получаваха прибори. Всички праведни индийци ядяха директно с ръце. Говорим за хора, които пристигнаха с бентлита, пулмани, джагове и ролс-ройси на церемонията. Да ти призная честно, от тогава не съм близвал индийска храна... 

Преди 1 час, Zaro каза:

Сравнително, не много 🤣

Бях споменавал в една друга тема за това събитие :smile3:
Extravagant million dollar Indian wedding in the heart of Athens 

• Смея се 2
Публикувано:

Безкрайно много математици влизат в един бар. Първият поръчва една бира. Вторият половин, третият четвърт, следващият осминка и т.н.

Барманът слушал, слушал, накрая му писнало и им казал:

"Достатъчно, ето ви две бири за всички, оправяйте се помежду си" 🍻

• Харесвам 7
  • Браво 1
  • Смея се 6
Публикувано:

прИмоция от Qatar Airways за последните два мача от Световното първенство по футбол 2022.

включва билети за финала и за мача за 3 и 4 място, 4 нощувки в 5-звезден хотел в Доха и двупосочен билет София-Доха-София. 

САМО 9331 евро на човек!

image.png.4ded742483d35b07e101c9e4a663e847.png

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Смея се 4
Публикувано:

- Тате, утре в училище организират скромна родителска среща ...
- Какво значи "скромна", Иване?
- Аз, ти и директорката.

• Харесвам 3
  • Смея се 14
Публикувано:
На 15.09.2021 г. в 21:49, cybersimo каза:

прИмоция от Qatar Airways за последните два мача от Световното първенство по футбол 2022.

включва билети за финала и за мача за 3 и 4 място, 4 нощувки в 5-звезден хотел в Доха и двупосочен билет София-Доха-София. 

САМО 9331 евро на човек!

image.png.4ded742483d35b07e101c9e4a663e847.png

Като силвър мебър получих ексклузивна оферта за следващите две седмици. Цените са доста по-надолу:

qat.jpg

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 15 минути , T.E.Lawrence каза:

Като силвър мебър получих ексклузивна оферта за следващите две седмици. Цените са доста по-надолу:

qat.jpg

само на банера са такива, избери начална точка София и ще разбереш 🙂

Публикувано:
преди 17 минути , cybersimo каза:

само на банера са такива, избери начална точка София и ще разбереш 🙂

Тази, дето си дал е първата оферта с настаняване в Хаят и най-добрите места на стадиона, както скорлнеш надолу с по-евтин хотел или по-евтини билети от предната стъпка, цените са много по-различни.

Да постнем и нещо хумористично 🙂 

stu.jpeg

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 6 минути , T.E.Lawrence каза:

Тази, дето си дал е първата оферта с настаняване в Хаят и най-добрите места на стадиона, както скорлнеш надолу с по-евтин хотел или по-евтини билети от предната стъпка, цените са много по-различни.

При мен този екран е същия със същите цени, но като започнеш да резервираш самия пакет се стига да избереш начална точка за двупосочния билет. След избиране на София - цената става като на моя скрийншот

Публикувано:
В момента, cybersimo каза:

При мен този екран е същия със същите цени, но като започнеш да резервираш самия пакет се стига да избереш начална точка за двупосочния билет. След избиране на София - цената става като на моя скрийншот

Да, точно твоя скрийншот имах предвид, стигнах до края да проверя, ама не ми се влиза да го правя пак отначало да поставам нов скрийншот.  На предишната стъпка освен София, имаш и избор на билети. Ако оставиш най-скъпите и избереш само София начална точка, се стига до същата цена като в твоя скрийншот, но като скролнеш надолу излизат много по-евтини цени с настаняване в други хотели. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Какво е депресия по български: Когато дори и чуждото нещастие вече не ви носи радост.

=======

Две блондинки седят в просторната трапезария в дома на едната и пият кафе.

- Муцка, това кафе е страхотно, ма! – възкликва едната.

- Аха, жестоко е. Мъжът ми го донесе от Бразилия.

- Вярно ли? Направо е върха, муцка. От Бразилия и още е топло!

========

Една блондинка казва на друга:

- Знаеш ли, говори се, че твоят мъж е заминал за Холандия заедно със секретарката си!

- Това са клюки. Проверих: мъжът ми е заминал за Холандия, а секретарката – за Нидерландия!

========

Две циганки си приказват:

- Много ми е добър мъжът, 10 години сме заедно, един шамар не ми е ударил.

- Е-е-е, то па направо e срамота!

========

Петък вечер, гражданин пред входа на пернишка дискотека.

Охраната го пита:

- Огнестрелно оръжие носите ли?

- Ми, не.

- Нож, бокс, винкел?

- Ми, не.

- Пускам Ви, но на Ваша отговорност!

========

Първият случай на доставка на продукти при самоизолация е описан в "Червената шапчица".

• Харесвам 6
  • Смея се 10

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Маги
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.