Фил Публикувано: 9 септември, 2021 Автор Публикувано: 9 септември, 2021 Прекрасен е българският език! Например фразата: "Тук бяха български туристи!" - се пише само с три букви... ........................... До комшията с флекса: Закъсня - будни сме! ...... - Учителю, дай ни съвет за времената в които живеем... - Където и да отидете, не си забравяйте зарядното! ........... Богомолката погледна двамата самци, които я съзерцаваха похотливо, въздъхна и рече : - Не мога, пичове! Ще преям! .............. - Скъпи, искаш ли да ти направя една нова Бразилия с две бучки захар? - Мерси, мила моя. По-добре ми налей една стара Шотландия с две бучки лед... .......... - Но, ти си женен!?!?! На пръста ти има халка... - Това е една много тъжна история... Като малък ме заловиха орнитолози. ..... - Ваш ли беше оня плъх с червения нашийник? - Не е плъх - мини пинчер е! - Е ... котката го изяде, значи е плъх! ........................... Той беше галантен, решителен и дяволски очарователен... С една дума - пиян. ............ "Спре ли да си качва селфита, фанала си е гадже." Ошо ........................ Шеф към секретарката си: - Виж сега, нашите отношения не бива да влияят на правописа ти - аз не съм оправител, а управител... 4 23
master_of_germs Публикувано: 9 септември, 2021 Публикувано: 9 септември, 2021 преди 54 минути , Фил каза: До комшията с флекса: Закъсня - будни сме! В един магелански вариант би звучал така: "Закъсня! Взехме от билетите по 99 цента 😉 " 12
Светославов Публикувано: 9 септември, 2021 Публикувано: 9 септември, 2021 По Михаил Задорнов: "Книга за секса първа глава - въведение" 1 5
oli_mali Публикувано: 9 септември, 2021 Публикувано: 9 септември, 2021 преди 2 часа, Фил каза: До комшията с флекса: Закъсня - будни сме! Преди 1 час, master_of_germs каза: В един магелански вариант би звучал така: "Закъсня! Взехме от билетите по 99 цента 😉 " Аз пък го асоциирах с @AlexandraKo. Знам, че дори и в 6 часа да се събудя и да отворя Магеланци, то тя вече ще ме е изпреварила и прочела сутрешната преса 😉 2 4
stanislavpp Публикувано: 9 септември, 2021 Публикувано: 9 септември, 2021 Реклама на Дайхацу от 1996г 6 1 11
AlexandraKo Публикувано: 10 септември, 2021 Публикувано: 10 септември, 2021 В шотландско полицейско училище питат млад курсант: - Какво бихте направили, ако сте сам и се налага да разпръснете демонстрация? - Бих си свалил фуражката и ще започна да събирам пари за благотворителни цели. 1 2 9
Фил Публикувано: 10 септември, 2021 Автор Публикувано: 10 септември, 2021 В очакване на доктора: https://youtu.be/4IUrJy0lPEM 1 8
AlexandraKo Публикувано: 10 септември, 2021 Публикувано: 10 септември, 2021 Мами и татковци, стягайте се, че другата седмица…. 4 2 8
Otnesen Публикувано: 10 септември, 2021 Публикувано: 10 септември, 2021 - Ти си последният, с когото бих легнала! - Значи да им кажа да не се редят след мен? 1 7
master_of_germs Публикувано: 11 септември, 2021 Публикувано: 11 септември, 2021 На 10.09.2021 г. в 4:37, AlexandraKo каза: В шотландско полицейско училище питат млад курсант: - Какво бихте направили, ако сте сам и се налага да разпръснете демонстрация? - Бих си свалил фуражката и ще започна да събирам пари за благотворителни цели. Старият Макдърмот е на предсмъртно легло. Жена му се доближава, за да чуе последните му думи: - Да знаеш, Макмилън ми дължи 13 паунда. - казва, задъхвайки се, Макдърмот. - Тъй, тъй, добре, няма да забравя. - му отговаря жена му. - А на Макинли дължа 10 паунда... - продължава Макдърмот. - Ей на, пак започна да бълнува! - си мърмори жена му. 1 8
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега