crazyhorse Публикувано: 17 септември, 2021 Публикувано: 17 септември, 2021 - Тате, дай ми пушката да ходя в гората за лов на мечка! - Няма! Аз съм ходил на лов за мечка с копие, дядо ти е ходил с копие, а ти с пушка! - Тате, 2017 г. сме, стига с тези копия! Дай ми пушката! Дал му бащата пушката. Отива в гората сина и изведнъж като му изскочила мечката, като се изправила на задни крака и изревала той хвърлил пушката и избагал до къщата.. Баща му го пита: - Сине, къде е пушката?! - Ами.. Като изскочи мечката я изпуснах и я загубих! - Заеби. Сега в гората хич вече не можем да отидем. Доскоро мечката имаше само две копия, а сега и една пушка.... 4 7
Иван Попов Публикувано: 18 септември, 2021 Публикувано: 18 септември, 2021 На 15.09.2021 г. в 21:40, master_of_germs каза: Безкрайно много математици влизат в един бар. Първият поръчва една бира. Вторият половин, третият четвърт, следващият осминка и т.н. Барманът слушал, слушал, накрая му писнало и им казал: "Достатъчно, ето ви две бири за всички, оправяйте се помежду си" 🍻 😃 Доста се смях за тези математици 😂 Айде сега нещо и от мен 😉 4 2
ven62 Публикувано: 18 септември, 2021 Публикувано: 18 септември, 2021 На 15.09.2021 г. в 21:40, master_of_germs каза: Безкрайно много математици влизат в един бар. Първият поръчва една бира. Вторият половин, третият четвърт, следващият осминка и т.н. Барманът слушал, слушал, накрая му писнало и им казал: "Достатъчно, ето ви две бири за всички, оправяйте се помежду си" 🍻 @master_of_germs, много се е набутал този барбан. Евентуално може да спести от чаши - Един ще маа от бутилката. 1 1 3
Iliyan Minchev Публикувано: 19 септември, 2021 Публикувано: 19 септември, 2021 Тягостно дело за изнасилване на баба. Съдията към потърпевшата: - Кога Ви беше най-тежко? Бабата: - Кат ми вдигна краката и всичката пръст от галошите ми се изсипа в очите... 1 8
Костов Публикувано: 20 септември, 2021 Публикувано: 20 септември, 2021 преди 5 часа, stotan каза: Тоя или е гей, или жена му е зад него. Дори и най-верният мъж ще погледне, дори и да трябва да установи, че партньорката му е мнооого по секси 3 1
tougherty Публикувано: 20 септември, 2021 Публикувано: 20 септември, 2021 А ако е истински майстор, може и да дръпне ципчето със зъби. 4 1
Zaro Публикувано: 20 септември, 2021 Публикувано: 20 септември, 2021 преди 2 часа, Костов каза: Тоя или е гей, или жена му е зад него. Дори и най-верният мъж ще погледне, дори и да трябва да установи, че партньорката му е мнооого по секси Древна житейска мъдрост е, че това, че си на диета не означава, че не можеш да разгледаш менюто. 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега