Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

Действително от днес.В магазин за втора употреба ,за мъжете имаше 3-4 тръби със закачалки,а за жени 7-8.Сега разбрах,че за нас мъжете дрехите са два пъти по-маловажни.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, dimitrov6 каза:

Действително от днес.В магазин за втора употреба ,за мъжете имаше 3-4 тръби със закачалки,а за жени 7-8.Сега разбрах,че за нас мъжете дрехите са два пъти по-маловажни.

Живея с две жени (съпругата и щерката) и от двата гардероба в къщи разполагам с два рафта и четири закачалки. Всичко останало е заето от жените. И пак нямат какво да облекат, особено малката. Така че, @dimitrov6 хич не се учудвай.

• Смея се 4
Публикувано:

Да не навлизаме в излишни полемики, ама вкъщи е точно обратното (живея с двама мъже, ако броя 7-годишното), та... 

преди 48 минути , Костов каза:

Живея с две жени (съпругата и щерката) и от двата гардероба в къщи разполагам с два рафта и четири закачалки. Всичко останало е заето от жените. И пак нямат какво да облекат, особено малката. Така че, @dimitrov6 хич не се учудвай.

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 13 минути , searus каза:

Да не навлизаме в излишни полемики, ама вкъщи е точно обратното (живея с двама мъже, ако броя 7-годишното), та... 

@searus, явно с теб сме дискриминирани.

• Смея се 2
Публикувано:
Дядо на 86 години бил изправен пред съда по обвинение за три изнасилвания. По време на делото, прокурорът се обърнал към него:
– На 27-ми, около 20:00 часа, 25-годишна дама е пуснала оплакване срещу Вас, за изнасилване в „Студентски град“. Около 20:30 часа, от Вас се е оплакала 24-годишна жена в квартал „Младост“, 21:00 часа, от квартал „Дружба“ е бил подаден сигнал за изнасилване на 28-годишна жена, отново от Вас. Нека за момент се абстрахираме от самите изнасилвания, но на мен ми е много интересно, как на 86 години, Вие успяхте да изнасилите три жени, в три различни квартала, с промеждутък от само половин час между деянията?
– Ами, имам си моторетка…
  • Харесвам 1
  • Смея се 11
Публикувано:
преди 10 часа, stanislavpp каза:

C48B3AE5-8C0F-4E7A-9B70-F731F79EB00A.jpeg

Преди години в родното първенство се подвизаваше футболист с името Набил Еженави, с ударение на и. Но коментаторите го произнасяха така, че се чуваше Набил е жена ви.

• Харесвам 2
  • Смея се 8
Публикувано:
преди 3 часа, Zaro каза:

Преди години в родното първенство се подвизаваше футболист с името Набил Еженави, с ударение на и. Но коментаторите го произнасяха така, че се чуваше Набил е жена ви.

Аз пък едно време, в ТУ, имах колега от Нигерия, който се казваше Адемилуи Ебебега  🙂  Дълго време не можеше да разбере защо, момчетата особено и преподавателите даже, се хилеха като си кажеше фамилията  🙂 ..... А пък беше мега сериозен, ученолюбив, почти отличник. И хубавец даже - все едно красив бял мъж боядисан в черно. Ама синьо-черно. И лъскав.

Сещам се и за още едни състудент пак от Африка, един черен дребосък, вечно с някаква тюбетейка върху голата си глава. Абсолютно си отговаряше на името - Иса Мамуни  🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 12 часа, T.E.Lawrence каза:

И китайският му колега Цун Кай Хуй.

Като сме започнали, нека отдадем заслуженото и на Путко Мафани (Ботсвана), италианеца с нигерийски корени Окака Чука, Ебе Санд (Дания),  Куро Торес (Германия), Ляо Хуй (Китай), Тайсън Гей (САЩ), Лиза Мишпека (Израел), Дюкян Разпран (Азербайджан), Оран Готанян (Армения), Юрган Съдран (Афганистан), Банго Шимпанидзе (Грузия), Диване Пешленгирван (Бангладеш), Курцигани Караманджара (Казахстан), Свиркулет Чикиджи (Киргизстан) , Ко Ша Ям (Тибет), Бабун Пръдлигащар (Малдиви), Ядамсран Ужилен (Монголия), Алексей Куропаткин (Русия), Ду Пен Це (Северна Корея), Сульо Пулин (Таджикистан), Танашибай Танахакай (Туркменистан), Айрян Млекан (Узбекистан), Бабанка Джанка от Шри Ланка, Хатамото Харакири (Япония),Хайле Насралсие (Етиопия), Роберто зе'Пишльо (Кабо Верде), Н'коно Гъзоно (Камерун), Мече Кучекуче (Кения), Саид ал-Кромид (Либия), Камил Убил (Мавритания), Счупанапук Керемидана (Мадагаскар), Хасан Грамадан (Мароко), Аре Магаренсе (Намибия), Абе Гомни (Сенегал), Самун ал-Салаад (Сомалия), Бунак Кривак (Ирак), Пресан Смазан (Иран), Уран Гъзан (Йордания), Цицо Гърдакис (Кипър), Лапни Шаран ((Ливан), Чепат Кърнат (Кувейт), Сайбин ал-Насра (ОАЕ), Хоасм Насран (Оман), Чадър Бабаит (Турция), Ханс Пръдлер (Австрия), Люка Джамтроша (Албания), Йошка Кокошка (Беларус), Башебал Газе (Белгия), Асан Алтънпъпкич (Босна), Тимо Путинен (Естония), Бараш Ташаци (Косово), Иванс Насранс (Латвия), Лайнюнанс Дъртофелас (Литва), Курт Педерсен (Норвегия), Боре Мечков (Македония), Илие Надупеску (Румъния), Лимоне Градинари (Сан Марино), Терличек Миризливчек (Словакия), Пишльо Чучуркович (Словения), Цицо Величкович (Сърбия), Павел Пишканенко (Украйна), Миклош Дупеш (Унгария), Сипе Лайнен (Финландия), Ян ван Анус (Нидерландия), Трошко Пръндачки (Хърватия), Гранитко Печковие (Черна гора), Гуцлав Свинчек (Чехия), Палма Смучитокурас (Куба) и т.н, и т.н....

• Браво 4
  • Смея се 10
Публикувано:
преди 52 минути , chandni каза:

нека отдадем заслуженото и на Путко Мафани (Ботсвана)

Хайде сега ще се обиждаме. Путко Мафани е южноафриканец

• Харесвам 5
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 2 минути , домосед каза:

Хайде сега ще се обиждаме. Путко Мафани е южноафриканец

Ами различните източници го водят южноафриканец или ботсванец... Реших, че тези, които са го писали южноафриканец, може да са визирали южната част на континента...

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 минути , chandni каза:

Ами различните източници го водят южноафриканец или ботсванец...

Той не е измислен. В Южна Африка е телевизионна знаменитост. Не заради името си.

https://www.24chasa.bg/Article/389476

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , домосед каза:

Той не е измислен. В Южна Африка е телевизионна знаменитост. Не заради името си.

https://www.24chasa.bg/Article/389476

Аз знам, че не е измислен.  Покрай него "изкопах" останалите... :girl_crazy:

• Харесвам 1
  • Браво 2
Публикувано:
преди 31 минути , chandni каза:

Аз знам, че не е измислен.  Покрай него "изкопах" останалите... :girl_crazy:

Путко Мафани си има и конкуренция 🙂

image.png.a3c5a136c8c385c25e91ed4218068383.png

Иначе от горните има страшни попадения 😄 Сипе Лайнен (Финландия) ,Свиркулет Чикиджи (Киргизстан) ,Айрян Млекан (Узбекистан),.

• Смея се 7
Публикувано:

Познавам човек, който нарочно си измисля такива имена, за да ги дава на разни онлайн магазини, защото не било тяхна работа да му знаят истинското...

• Смея се 6
Публикувано:
преди 4 часа, searus каза:

Познавам човек, който нарочно си измисля такива имена, за да ги дава на разни онлайн магазини, защото не било тяхна работа да му знаят истинското...

Аз познавам човек, който нарочно си измисля такива имена, защото не им е работа на ботсванските полицаи, въоръжени с кочан актове, да му знаят истинското 🙂
@FlyTraveler

• Смея се 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• lamerz1912
    • Бръмбар
    • charlotte
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.