stanislavpp Публикувано: 17 февруари, 2022 Публикувано: 17 февруари, 2022 Едно време забремяваха от вятъра , ако духаше откъм казармите, а сега 🙁 1 16 1
Фил Публикувано: 18 февруари, 2022 Автор Публикувано: 18 февруари, 2022 В Индия, още като се родиш и ти намират жена. Не като тука - по цял ден "zdr ko pr". 20
Фил Публикувано: 18 февруари, 2022 Автор Публикувано: 18 февруари, 2022 От серията Life hacks Ако носите анцуг вкъщи, всичко, което вършите, автоматично се смята за тренировка! 4 1 14
ven62 Публикувано: 18 февруари, 2022 Публикувано: 18 февруари, 2022 преди 4 минути , Фил каза: От серията Life hacks Ако носите анцуг вкъщи, всичко, което вършите, автоматично се смята за тренировка! Да му се невиди. Все няма късмет с фитнеса - и вкъщи не ходя с анцуг. (Няма да казвам как ходя, че @Георги ще се появи да ме скастри пак, че форума трябва да си остане family-friendly ) 4
Фил Публикувано: 18 февруари, 2022 Автор Публикувано: 18 февруари, 2022 преди 2 минути , ven62 каза: (Няма да казвам как ходя, че @Георги ще се появи да ме скастри пак, че форума трябва да си остане family-friendly ) Ама ти и през зимата ли си нудист вкъщи? Какво правиш ако комшийка звънне да поиска сол/пипер/захар ? 3
ven62 Публикувано: 18 февруари, 2022 Публикувано: 18 февруари, 2022 "Президентът на Руанда Пол Кагаме е споделил пред Петков, че пътят, по който българският министът-председател е тръгнал е много верен и е дал пример с Руанда, че вече са на 52 място по този показател, а страната е била на 152 място. Кагаме е казал на Петков, че не се таргетират малките хора, които правят корупция, а се таргетират големите босове, защото всичко тръгва отгоре." ---------------- Намерих я Руанда - до Бурунди е. 4
Lyubina Публикувано: 18 февруари, 2022 Публикувано: 18 февруари, 2022 преди 2 часа, Valentina 19 каза: А бе то това не е за хумор (особено в определени случаи), ами си е направо мъдрост (и често житейски факт) И за да не съм извън темата на темата: България ще гради имидж на дестинация за здравен туризъм 2
Fori14 Публикувано: 18 февруари, 2022 Публикувано: 18 февруари, 2022 преди 18 минути , Lyubina каза: А бе то това не е за хумор (особено в определени случаи), ами си е направо мъдрост (и често житейски факт) И за да не съм извън темата на темата: България ще гради имидж на дестинация за здравен туризъм В смисъла ... "Българи пътуват по света за да се лекуват ?"
neuromancer Публикувано: 18 февруари, 2022 Публикувано: 18 февруари, 2022 преди 2 часа, Фил каза: Ама ти и през зимата ли си нудист вкъщи? Какво правиш ако комшийка звънне да поиска сол/пипер/захар ? После ще има: Жената звъни вкъщи - Отвори, забравих си ключа! - Не мога сега, гол съм. - Голяма работа, сама съм. - Е да, ама аз не съм... 19
Duke Публикувано: 18 февруари, 2022 Публикувано: 18 февруари, 2022 преди 4 минути , neuromancer каза: После ще има: Жената звъни вкъщи - Отвори, забравих си ключа! - Не мога сега, гол съм. - Голяма работа, сама съм. - Е да, ама аз не съм... Пак е по-добре от: - Много си хубава без очила. - Но, аз не нося очила?! - Да, но аз нося... 4 7
neuromancer Публикувано: 18 февруари, 2022 Публикувано: 18 февруари, 2022 Има голяма доза истина в това 😄 А и обратното го има, късогледите ако не носят очила имат един такъв влажен кравешки поглед, който може да се интерпретира малко погрешно от противоположния пол... 2 2
Lirea Публикувано: 18 февруари, 2022 Публикувано: 18 февруари, 2022 Срещат се двама приятели. Единият посинен, унил. Другият го пита: - Какво става, брато, кой те подреди така? - Ми, търся да сваля някое гадже. По едно време гледам надпис: "Жени". Влизам, пък то да се окаже тоалетна. Цяла година тренираш упорито във фитнеса. Вдигаш тежести, щанги, правиш бицепси, трицепси, плочки, бъхтиш се здраво, правиш тяло мечта. Идва лято, отиваш на плаж и се оказва, че мацките харесват яхти. И в този ред на мисли един цитат, фалшиво и закачливо приписван на бившия президент на Зимбабве Робърт Мугабе: No woman will choose 6 pack over 6 cars, so stop training and go to work. 3 9
Lirea Публикувано: 18 февруари, 2022 Публикувано: 18 февруари, 2022 Най-скучната поза в с*кса - ти отдолу, а отгоре няма никой. Когато се събудиш 2 часа след алармата, ти не си се успал, а си се наспал. 4 1 9
Иван Попов Публикувано: 18 февруари, 2022 Публикувано: 18 февруари, 2022 Две блондинки си говорят: - Вчера токът спря за три часа и нямаше как да си сготвя! - Това не е нищо. Онзи ден токът спря за 3 часа, а аз бях на ескалатора! Знаеш ли колко е скучно 3 часа да стоиш там? 😃 1 7
Otnesen Публикувано: 18 февруари, 2022 Публикувано: 18 февруари, 2022 - Здравейте, аз съм Минчо и правих секс с пандата в зоопарка. - Това е клуб на анонимните алкохолици... - Е, според Вас, трезвен ли бях? - Здравей, Минчо. 1 17
muchachote Публикувано: 18 февруари, 2022 Публикувано: 18 февруари, 2022 Alugalug Cat X The Kiffness (Soulful Singing Cat Remix) Това ме изкефи 2 2
Боян Димитров Публикувано: 18 февруари, 2022 Публикувано: 18 февруари, 2022 след като се върна от пазар, жорко оскуба канабиса, който тайно беше засял в градината на баба си, и зарови семена за краставици 2 15
funny Публикувано: 19 февруари, 2022 Публикувано: 19 февруари, 2022 Какво означава АЕЦ Козлодуй ? - Авио Електро Централа !!! - (естествено, какво друго да е) ( Една от участничките в "ергенът" ) 11
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега