Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 13 минути , stanislavpp каза:

Българи може да се замести и с варненци 😎 :

78132780-A71A-40BB-91FF-B1BA81FF3109.jpeg.44ac321e4ebd08322a775101e73b1f34.jpeg

Ееееееее, в този случай, и въпреки че не съм варненец:

"КолЮ напусна държавата"

Публикувано:

Путин вытаскивает из моря золотую рыбку.
Рыбка смотрит на него подозрительно.
- Владимир Владимирович?
- Да.
- Лучше зажарь…

И несръчния ми превод

Путин вади от морето златната рибка

Рибката гледа подозрително към него

- Владимир Владимирович?
- Да.
- По-добре печи

• Смея се 1
Публикувано:
преди 9 часа, Брани каза:

Чел ли си я?

Да, чела съм я. Даже, доколкото си спомням, ни караха да я четем задължително. Затова се колебах дали да го публикувам. Даже беше карикатура, но аз взех текста, че в карикатурата имаше български политици, а тук не се коментира директно политика. 

Публикувано:

Е по-нагоре са Зеленски и жужето. Са и тук ако не може да се помайтапим с политици сме го закъсали 🙂

Иначе тоя дето би трябвало да го е казал след 2часа няма да е политик, а офицер от резерва 🙂

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 56 минути , stotan каза:

Да, чела съм я. Даже, доколкото си спомням, ни караха да я четем задължително. Затова се колебах дали да го публикувам. Даже беше карикатура, но аз взех текста, че в карикатурата имаше български политици, а тук не се коментира директно политика. 

И аз защо грешно си мисля, че си момченце, а не момиченце. Извинявам се. 🙂

Публикувано:
преди 9 минути , Брани каза:

И аз защо грешно си мисля, че си момченце, а не момиченце. Извинявам се.

Значи досега съм била в нелегалност и днес (в решителния момент) се разкрих. 😄😉

Само че мина доста време, откакто бях момиченце.

• Смея се 4
Публикувано:
преди 3 минути , stotan каза:

Значи досега съм била в нелегалност и днес (в решителния момент) се разкрих. 😄😉

Само че мина доста време, откакто бях момиченце.

Последното изречение директно попада в категорията Хумор, понеже може да бъде интерпретирано по много начини 😄

• Харесвам 2
  • Смея се 10
Публикувано:
преди 24 минути , Zlia каза:

Е по-нагоре са Зеленски и жужето. Са и тук ако не може да се помайтапим с политици сме го закъсали

В този форум ми е толкова приятно сред съмишленици- магеланци, че не исках (именно заради съдържанието на книгата) да стана причина за конфронтации.

В момента, ivailo_radev каза:

Последното изречение директно попада в категорията Хумор, понеже може да бъде интерпретирано по много начини

Точно се чудех как да го формулирам, за да не реши някой, че съм на гребена на модната джендър -вълна. 😝

• Харесвам 1
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 4 минути , Zlia каза:

Аз пък се замислих, кога и къде “Война и мир” е била задължителна за изучаване

Значи не си спомням дали я изучавахме, но имаше списък с книги, задължителни за четене през лятото- седемдесетте години на миналия век. Боже, учила съм през миналия век! 🤪

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 14 минути , Zlia каза:

Аз пък се замислих, кога и къде “Война и мир” е била задължителна за изучаване 🙂

В СМГ преди 41 години при другарката Димитрова.:biggrin:

Имаше си специално съкратено издание - помагало за милиционерското училище в Пазарджик. Ние също го ползвахме.

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 20 минути , stotan каза:

В този форум ми е толкова приятно сред съмишленици- магеланци, че не исках (именно заради съдържанието на книгата) да стана причина за конфронтации.

Точно се чудех как да го формулирам, за да не реши някой, че съм на гребена на модната джендър -вълна. 😝

А не, аз нещо друго имах предвид, а не конфронтация, ама ще си го оставя за мен, че да не вземе и то да стане погрешен повод за конфронтация. 🙂

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.