Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 6 часа, stanislavpp каза:

F56E3323-0D69-4E08-B382-3B2EEF0B1F89.jpeg

Малко вариации по темата... 🙄

Байдън звъннал на Меркел и казал: 
- Ангела, моите хора от Пентагона ми инсталираха контролен панел за управление на системата HAARP. На панела имам три копчета - едно златно, едно сребърно и едно платинено. Ако натисна сребърното копче, с Африка е свършено; ако натисна златното, Азия ще я затрия, и ако натисна платиненото - край с Европа. 
Доволно се засмял Байдън, а Меркел му отвърнала: 
- Джо, ти си стар човек и знам, че това което ще ти кажа, ще го разбереш правилно. От баба знам, че имала вкъщи три нощни гърнета. Едно бяло, едно черно и едно старо от алпака, но когато дошли руснаците, тя се насрала в гащите си...

• Харесвам 5
  • Браво 1
  • Смея се 10
  • Замислям се 2
Публикувано:

- Какво е хайдушка ракия?

– Направена от крадени сливи, с крадени дърва и в нерегистриран казан!!!

• Харесвам 1
  • Смея се 11
Публикувано:

Министерството на отбраната ще бъде преименовано на Министерство на отбранителните операции. Министерството ще бере грижи за въоръжени туристи с амбиции за недобросъвестно придобиване и управление на чужди територии

• Харесвам 6
  • Браво 1
  • Смея се 3
Публикувано:

Три жени - омъжена (от 10 години), любовница и неомъжена (с гадже) решили да направят експеримент- да се облекат с кожено бельо, ботуши, бикини, сутиен и кожена маска и да видят реакциите на партньорите си.
След една седмица се срещат да споделят резултатите.

Неомъжената:
Сложих си аз коженото бельо и изчаках гаджето да дойде - като ме видя падна на колене, каза че аз съм неговата сбъдната мечта, помоли ме да се омъжа за него и после цяла нощ правихме бурен секс.

Любовницата:
Облякох аз коженото бельо, наметнах отгоре един шлифер и отидох при моя в офиса му- там влязох в кабинета, разтворих шлифера и му показах какво има отдолу. Без дума той отиде до вратата, заключи я, после извади кабела на телефона и правихме секс върху бюрото му в продължение на 5 часа.

Омъжената:
Сложих аз коженото бельо и застанах в коридора да изненадам мъжа си. Когато се върна от работа, затвори входната врата, погледна ме и каза "Здрасти Батман, какво има за ядене?"

• Харесвам 1
  • Смея се 19

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• galinazx
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.