Еминко Публикувано: 28 февруари, 2022 Публикувано: 28 февруари, 2022 Аерофлот пуска нови полети - Домодедово - Внуково с прекачване в Шереметиево 1 1 7
Zaro Публикувано: 28 февруари, 2022 Публикувано: 28 февруари, 2022 На 24.02.2022 г. в 7:58, stanislavpp каза: 7 1
stanislavpp Публикувано: 28 февруари, 2022 Публикувано: 28 февруари, 2022 преди 12 минути , Zaro каза: Българи може да се замести и с варненци 😎 : 6 7 1
КолЮ Публикувано: 28 февруари, 2022 Публикувано: 28 февруари, 2022 преди 13 минути , stanislavpp каза: Българи може да се замести и с варненци 😎 : Ееееееее, в този случай, и въпреки че не съм варненец: "КолЮ напусна държавата"
Климент Публикувано: 28 февруари, 2022 Публикувано: 28 февруари, 2022 Путин вытаскивает из моря золотую рыбку. Рыбка смотрит на него подозрительно. - Владимир Владимирович? - Да. - Лучше зажарь… И несръчния ми превод Путин вади от морето златната рибка Рибката гледа подозрително към него - Владимир Владимирович? - Да. - По-добре печи 1
Гост Публикувано: 28 февруари, 2022 Публикувано: 28 февруари, 2022 На 27.02.2022 г. в 9:23, stotan каза: Знаете ли, че "Война и мир" на Толстой вече ще се казва "Операция и мир"? Чел ли си я?
stotan Публикувано: 1 март, 2022 Публикувано: 1 март, 2022 преди 9 часа, Брани каза: Чел ли си я? Да, чела съм я. Даже, доколкото си спомням, ни караха да я четем задължително. Затова се колебах дали да го публикувам. Даже беше карикатура, но аз взех текста, че в карикатурата имаше български политици, а тук не се коментира директно политика.
Zlia Публикувано: 1 март, 2022 Публикувано: 1 март, 2022 Е по-нагоре са Зеленски и жужето. Са и тук ако не може да се помайтапим с политици сме го закъсали 🙂 Иначе тоя дето би трябвало да го е казал след 2часа няма да е политик, а офицер от резерва 🙂 4
Гост Публикувано: 1 март, 2022 Публикувано: 1 март, 2022 преди 56 минути , stotan каза: Да, чела съм я. Даже, доколкото си спомням, ни караха да я четем задължително. Затова се колебах дали да го публикувам. Даже беше карикатура, но аз взех текста, че в карикатурата имаше български политици, а тук не се коментира директно политика. И аз защо грешно си мисля, че си момченце, а не момиченце. Извинявам се. 🙂
stotan Публикувано: 1 март, 2022 Публикувано: 1 март, 2022 преди 9 минути , Брани каза: И аз защо грешно си мисля, че си момченце, а не момиченце. Извинявам се. Значи досега съм била в нелегалност и днес (в решителния момент) се разкрих. 😄😉 Само че мина доста време, откакто бях момиченце. 4
ivailo_radev Публикувано: 1 март, 2022 Публикувано: 1 март, 2022 преди 3 минути , stotan каза: Значи досега съм била в нелегалност и днес (в решителния момент) се разкрих. 😄😉 Само че мина доста време, откакто бях момиченце. Последното изречение директно попада в категорията Хумор, понеже може да бъде интерпретирано по много начини 😄 2 10
stotan Публикувано: 1 март, 2022 Публикувано: 1 март, 2022 преди 24 минути , Zlia каза: Е по-нагоре са Зеленски и жужето. Са и тук ако не може да се помайтапим с политици сме го закъсали В този форум ми е толкова приятно сред съмишленици- магеланци, че не исках (именно заради съдържанието на книгата) да стана причина за конфронтации. В момента, ivailo_radev каза: Последното изречение директно попада в категорията Хумор, понеже може да бъде интерпретирано по много начини Точно се чудех как да го формулирам, за да не реши някой, че съм на гребена на модната джендър -вълна. 😝 1 7
Zlia Публикувано: 1 март, 2022 Публикувано: 1 март, 2022 Аз пък се замислих, кога и къде “Война и мир” е била задължителна за изучаване 🙂 2
stotan Публикувано: 1 март, 2022 Публикувано: 1 март, 2022 преди 4 минути , Zlia каза: Аз пък се замислих, кога и къде “Война и мир” е била задължителна за изучаване Значи не си спомням дали я изучавахме, но имаше списък с книги, задължителни за четене през лятото- седемдесетте години на миналия век. Боже, учила съм през миналия век! 🤪 2
ven62 Публикувано: 1 март, 2022 Публикувано: 1 март, 2022 преди 14 минути , Zlia каза: Аз пък се замислих, кога и къде “Война и мир” е била задължителна за изучаване 🙂 В СМГ преди 41 години при другарката Димитрова. Имаше си специално съкратено издание - помагало за милиционерското училище в Пазарджик. Ние също го ползвахме. 1 5
Гост Публикувано: 1 март, 2022 Публикувано: 1 март, 2022 преди 20 минути , stotan каза: В този форум ми е толкова приятно сред съмишленици- магеланци, че не исках (именно заради съдържанието на книгата) да стана причина за конфронтации. Точно се чудех как да го формулирам, за да не реши някой, че съм на гребена на модната джендър -вълна. 😝 А не, аз нещо друго имах предвид, а не конфронтация, ама ще си го оставя за мен, че да не вземе и то да стане погрешен повод за конфронтация. 🙂
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега