Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 19 минути , Otnesen каза:

IMG-65fe816b10277d68c5f7ff34a8ef6215-V.jpg.7d1c6c0d086ce80d23ce5700901c2f2e.jpg

Вчера на обяд един колега сподели, че най-голямата глупост, която е правил, е преди две години в началото на ковид шока да чака на опашка за бензин. А днес ми стана смешно възмущението на Бойко Борисов, че по негово време не е имало опашки😛

• Харесвам 5
  • Смея се 2
Публикувано:

А бе има и по-зле:

Невиждана паника заради войната: Пловдивчани търсят като луди хапчета за радиация, в аптеките няма

https://www.marica.bg/plovdiv/zdraveopazvane/nevijdana-panika-zaradi-voynata-plovdivchani-tarsqt-kato-ludi-hapcheta-za-radiaciq-v-aptekite-nqma

• Харесвам 1
  • Шок 4
  • Смея се 1
Публикувано:

Средата на 90те години. В Москва пристига делегация от американското министерство на отбраната. По график ги водят на посещение в командната зала и започват да оглеждат. По едно време развеждащият ги руски генерал започва да крещи:
– Кой идиот си е метнал куртката върху пулта за управление?
В командната зала цари тишина.
– Абе, не чувате ли какво ви питам, кой скапан идиот си е хвърлил куртката върху пулта за управление?
Тишина. От американската групичка се чува глас:
– У нас, в Америка подобно нещо не може да се случи!
Генералът:
– Ква Америка, бе, няма я вече вашата Америка.

Публикувано:
преди 52 минути , iMari каза:

А бе има и по-зле:

Невиждана паника заради войната: Пловдивчани търсят като луди хапчета за радиация, в аптеките няма

https://www.marica.bg/plovdiv/zdraveopazvane/nevijdana-panika-zaradi-voynata-plovdivchani-tarsqt-kato-ludi-hapcheta-za-radiaciq-v-aptekite-nqma

Като знам какви хора пишат новините и как тези дни пишеше за опашки по бензиностанциите... надали и тук е така случаят.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:

руски трол: това не е война, това е специална военна операция

Украински остроумник: Това не са санкции, това е специална финансова операция

• Харесвам 7
Публикувано:
На 25.02.2022 г. в 10:38, master_of_germs каза:

Малко вариации по темата...

И оригиналът:

Брежнев кани Швейк на гости в Кремъл и го въвежда в зала с команден пулт и три червени копчета.
- Виждаш ли, Швейк, оттук зависи съдбата на света. Ако натисна първото копче, Западна Европа отива на кино. Ако натисна второто копче - Северна Америка отива на кино. А ако натисна третото, едновременно отиват на кино Западна Европа, Северна Америка и Китай!
Швейк кима с разбиране, замисля се, почесва се по темето и отвръща:
- Другарю Брежнев, аналогичен случай при нас, в Ческе Будейовице - госпожа Храличкова миналата година си построи голяма  къща с три клозета. Но веднъж тъй яко я напъна, че тя додето се усети и се н@ср@ в коридора...

...... 
И един от 1968г. :
Отива някакъв чех  в райнно управление на милицията да подаде жалба и леко притеснен как точно да я формулира, заявява:
- Един швейцарски войник ми открадна руския часовник.
- Как така, да не е обратното? - пита униформеният.
- Е, вие го казахте! - отвръща успокоен човекът с жалбата.

• Браво 1
  • Смея се 13
Публикувано:
преди 16 минути , Брани каза:

И от тук ли искате да ме изгоните 🙂

аз не съм те гонила още отникъде

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• vladko
    • VIadi
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.