Anna Kalinovska Публикувано: 5 август, 2022 Публикувано: 5 август, 2022 преди 2 минути , Георги Матеев каза: Ще си услужа, чат-пат ми се налага 🙃 1
bobole4e Публикувано: 6 август, 2022 Публикувано: 6 август, 2022 Пътуват две блондинки в самолет и изведнъж осветлението изгасва. Едната бързо се досетила: - В тунел сме! 4 9
Otnesen Публикувано: 6 август, 2022 Публикувано: 6 август, 2022 - Какво четеш? - Електронна книга. - Опитваш се да ги откажеш, а? 4 24
dimitrov6 Публикувано: 6 август, 2022 Публикувано: 6 август, 2022 Истински случай от днес.Ходих до село за 12 часа днес и чак на гарата видях,че съм си забравил смартфона.Не ми се е случвало друг път и чувството е болезнено да гледаш всички си гледат в техните,а ти се чудиш какви са новините,а и никой не може да ти се обади. преди 26 минути , Otnesen каза: - Какво четеш? - Електронна книга. - Опитваш се да ги откажеш, а? 2
Гост Публикувано: 7 август, 2022 Публикувано: 7 август, 2022 Когато една хубава империя гостува на друга хубава империя!
tch Публикувано: 7 август, 2022 Публикувано: 7 август, 2022 преди 4 часа, Lyubina каза: А интернетът безплатен ли ще е и с каква скорост? 5 2
Lyubina Публикувано: 8 август, 2022 Публикувано: 8 август, 2022 Ам, и аз това се чудя И при толкова много рутери, да му мислят производителите .... от сега са фалирали. 3
iMari Публикувано: 8 август, 2022 Публикувано: 8 август, 2022 преди 9 часа, tch каза: А интернетът безплатен ли ще е и с каква скорост? Хич не им се връзвай, само лъжат! 🙃 Толкова игли си сложих, а швейцарците пак са ми пляснали едни 25лв за "Добър ден", защото съм се закачила за тяхна мрежа за няколко секунди. 😛 Вместо те да ми плащат задето съм рутер?! 3 9
Anna Kalinovska Публикувано: 8 август, 2022 Публикувано: 8 август, 2022 преди 13 часа, Lyubina каза: Имам брутална картинка по темата за б@стерите от виден британски еколог. На нея Зоя Деянова "изрева на умряло" и ме блокира. Не всеки, за когото мислиш, че е широко скроен, може да понесе жестоката действителност ..., Така че ако някой се интересува, бих му я пратила в л.с. 3
Костов Публикувано: 8 август, 2022 Публикувано: 8 август, 2022 Да ви се оплача, че Благоверната от пет дни ми е сърдита, нито ми говори, нито готви, за секс да не говорим. Защо ми се сърди ли? Ще ви разкажа. По миналата седмица в петък, отидох в Коцето да изиграем един белот с него, Ванката и Пешо. Седнахме ние на масата, а на масата, както си му е реда - салатки, мезенца, а в чашите оня елексир на Коцето - двадесет годишна сливова. Блага, блага ... Раздадоха се картите, започнахме играта и по едно време аз - Апчих! Кихнах. Нещо настинал бях. Компанията учтиво каза " Наздраве" и аз вдигнах чашата. После, не знам заради истинската ли, заради нещо друго ли ама такава кихавица ме хвана. А другарите на всяко "Апчих" викат "Наздраве" и аз да не ги обидя вдигам чаша и пия. Та така неусетно станало понеделник. Събуждам се от дрънчене на тигани. Не помня добре ама май шеф Ангелов сънувах. Отварям очи и що да видя - Благоверната бие с черпака по един тиган и същевременно надува една свирка. Като видя, че си отворих очите, извади една табела с надпис " Ставай пияницо мръсна и отивай на работа"! Та от пет дена се мъча да и обясня, че това заради кихавицата се получи, ама не ще да ме чуе. Пък Коцето, Ванката и Пешо ще ги замоля друг път като кихам да ми казват - " със здраве" 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега