Anna Kalinovska Публикувано: 31 юли, 2022 Публикувано: 31 юли, 2022 преди 15 часа, Яничка каза: Случка от преди малко. Разговор със сервитьор в къмпинг в Намибия: Той: От къде сте? Ние: От България. Той: Оооо, имате един страхотен футболен играч! Сега играе за Лайпциг. Ние: ?!?! Той, осъзнал, че е казал някаква глупост: Ще проверя в Google и пак ще се върна... 😉 Младежът вероятно е от Google-поколението. И е по-съобразителен от един онлайн-ухажор от Мексико, който може, но не бърза да провери: En Sofía? Es una ciudad muy bonita despeja mi duda es la capital de Bucarest? 3
Яничка Публикувано: 31 юли, 2022 Публикувано: 31 юли, 2022 Ситуацията в Африка накратко: Ценоразпис в бар. @ven62, изглежда, че семейното щастие си има своята цена... 2 5 2
bay_kolio Публикувано: 1 август, 2022 Публикувано: 1 август, 2022 - Трябва да спрем да пием! - Да, да. Прав си. Ииии, къде ще спрем? 2 16
Lyubina Публикувано: 1 август, 2022 Публикувано: 1 август, 2022 Горкият Ал! Голяма драма. Пък аз си въобразявах, че Ханку ... е дъното. 1
bobole4e Публикувано: 1 август, 2022 Публикувано: 1 август, 2022 Внимателно с граматиката-има разлика между безумно красива и без ум, но красива. П.п. Не,че мъжете много ги интересува 😉 9 1 1
Anna Kalinovska Публикувано: 1 август, 2022 Публикувано: 1 август, 2022 Ами сега? 🙃 Сърби я Сърбия, сърби я! 3 4
chandni Публикувано: 2 август, 2022 Публикувано: 2 август, 2022 преди 15 часа, bobole4e каза: Внимателно с граматиката-има разлика между безумно красива и без ум, но красива. В този дух... Едно е да си простосмъртен, съвсем друго да си прост и смъртен, но някои хора така и не го разбраха. 11
Фил Публикувано: 2 август, 2022 Автор Публикувано: 2 август, 2022 На 1.08.2022 г. в 9:50, stanislavpp каза: Което ми напомня един любим - за статуите в парка 1
funny Публикувано: 2 август, 2022 Публикувано: 2 август, 2022 Ти да видиш .... едночленно семейство !?!?!?
bobole4e Публикувано: 2 август, 2022 Публикувано: 2 август, 2022 Да ми е честито! Знам, че тази публикация ще прозвучи като хвалба, но трябваше да споделя!!! Когато работите усилено през целия си живот и се справяте толкова добре, можете да си направите заслужен подарък!!! Не мога да изразя щастието, което изпитвам!!! Бялото беше единствения цвят, но това няма никакво значение! Току що закупих 4 от тези прекрасни градински столове... 3 1 19
iaia_mama Публикувано: 2 август, 2022 Публикувано: 2 август, 2022 Той я сграбчи и страстно я хвърли на спалнята. Но не уцели... 5 4 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега