Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

Истински случай от днес.Ходих до село за 12 часа днес и чак на гарата видях,че съм си забравил смартфона.Не ми се е случвало друг път и чувството е болезнено да гледаш всички си гледат в техните,а ти се чудиш какви са новините,а и никой не може да ти се обади.

преди 26 минути , Otnesen каза:

- Какво четеш?

- Електронна книга.

- Опитваш се да ги откажеш, а?

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 9 часа, tch каза:

А интернетът безплатен ли ще е и с каква скорост? 

Хич не им се връзвай, само лъжат! 🙃 Толкова игли си сложих,  а швейцарците пак са ми пляснали едни 25лв за "Добър ден", защото съм се закачила  за тяхна мрежа за няколко секунди. 😛 Вместо те да ми плащат задето съм рутер?!

• Харесвам 3
  • Смея се 9
Публикувано:
преди 13 часа, Lyubina каза:

297988744_10224200296047641_7941354643996847618_n.jpg.64de16bd9ef072ce193166cd8cabea7b.jpg

Имам брутална картинка по темата за б@стерите от виден британски еколог.

На нея Зоя Деянова "изрева на умряло" и ме блокира. Не всеки, за когото мислиш, че е широко скроен, може да понесе жестоката действителност ..., Така че ако някой се интересува, бих му я пратила в л.с.

• Харесвам 3
Публикувано:

Да ви се оплача, че Благоверната от пет дни ми е сърдита, нито ми говори, нито готви, за секс да не говорим. Защо ми се сърди ли? Ще ви разкажа. По миналата седмица в петък, отидох в Коцето да изиграем един белот с него, Ванката и Пешо. Седнахме ние на масата, а на масата, както си му е реда - салатки, мезенца, а в чашите оня елексир на Коцето - двадесет годишна сливова. Блага, блага ... Раздадоха се картите, започнахме играта и по едно време аз - Апчих! Кихнах. Нещо настинал бях. Компанията учтиво каза " Наздраве" и аз вдигнах чашата. 

После, не знам заради истинската ли, заради нещо друго ли ама такава кихавица ме хвана. А другарите на всяко "Апчих" викат "Наздраве" и аз да не ги обидя вдигам чаша и пия.

Та така неусетно станало понеделник. Събуждам се от дрънчене на тигани. Не помня добре ама май шеф Ангелов сънувах. Отварям очи и що да видя - Благоверната бие с черпака по един тиган и същевременно надува една свирка. Като видя, че си отворих очите, извади една табела с надпис " Ставай пияницо мръсна и отивай на работа"!

Та от пет дена се мъча да и обясня, че това заради кихавицата се получи, ама не ще да ме чуе. 

Пък Коцето, Ванката и Пешо ще ги замоля друг път като кихам да ми казват - " със здраве" 

• Смея се 7

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Gentleman Basta
    • nadia
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.