Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

На интервю за работа:

- Образование?

- Основно и още три години съм живял с една учителка. 😅

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 14
Публикувано:

😉  Старо, дори много старо, но все още поучително - и не само за "Класически щрайхисти"

След цигулков конкурс, проведен някъде в Италия, към белокаменна Москва се връщат с влак двамата съветски участници.
Единият се е класирал на второ място и горчиво плаче през целия път.
Другият е заел почетното последно място и през целия път си подсвирква.
Накрая този вторият не издържа и подвиква откъм горното легло:
– А стига вече си ревал! Второто място е голяма работа!
– Ти не разбираш! – хлипа другият отдолу – Ако бях се класирал на първо място, щях да свиря с цигулката на Паганини!
– Е много важно! – възразява онзи отгоре – Цигулка като цигулка!
– О, Боже! – изпищява второкласираният – Нищо не разбираш!... За мен да свиря с цигулката на Паганини е все едно ти да постреляш с пистолета на Дзержински! 

308149281_10209911288896883_5881456909091255382_n.jpg

• Харесвам 4
  • Смея се 2
Публикувано:

Публикацията на @Anna Kalinovska ми припомни следния анекдот:

През 50-те години, още когато Сталин е бил начело на СССР, американците канят спортистите на СССР на бейзболен мач. Членовете на политбюро са категорично против, знае се какъв ще е резултата от срещата. Но, лично другаря Сталин нарежда новосформирания съветски отбор по бейзбол да замине за САЩ. Мачът естествено завършва с разгромна победа на САЩ. На следващия ден всички съветски спортни издания излизат със следният материал за срещата:

"Вчера 5. октомври 1952 годинина, славния съветски отбор по бейзбол участва в турнир в столицата на САЩ. Следвайки заветите на нашия вожд и учител другаря Сталин нашите славни спортисти заеха второто място и взеха сребърни медали. Другарите Сталин и Берия лично се срещнаха с нашите спортисти, които след срещата обещаха следващия път да се върнат със злато. В турнира взеха участие и бейзболистите на САЩ, които се класираха предпоследни."

• Харесвам 4
  • Смея се 9
Публикувано:
Преди 1 час, boogy83 каза:

image.png.58f0c6919b791334df76cf9941113b7d.png

Наскоро ми се наложи да летувам на това място, потвърждавам - хотела беше до плажа! През няколко стъпала само ..

C2DDB5FA-2061-4D16-9318-9BCF507FDD3C.jpeg

• Харесвам 5
  • Шок 1
  • Смея се 8
Публикувано:
преди 10 часа, Двуцветко каза:

Наскоро ми се наложи да летувам на това място, потвърждавам - хотела беше до плажа! През няколко стъпала само ..

C2DDB5FA-2061-4D16-9318-9BCF507FDD3C.jpeg

И на теб ли тази стълба ти се стори странно позната? 🙃

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Как да устоя на офертата на booking:

Здравейте, Ven62,
Още ли си мечтаете за пътуване до Айндховен? Ето няколко препоръки специално за вас.
  Айндховен

10 Genius оферти
Най-евтините BGN 1 065
3 звезди BGN 1 065
5 звезди BGN 1 909
Заведи ме там

Да. Мечтая и явно ще си изпълня мечтата.

• Смея се 11
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 34 минути , master_of_germs каза:

Screenshot_20221007-093354_Facebook.jpg.c0adbbe9fdbf2ae5ab34a74ec9df248d.jpg

Screenshot_20221006-193353_Facebook.jpg.e32045e96b05525539fe307c5f644ef1.jpg

Хубаво е народът в чужбина да разполага с чушкопек...
Имам си приятелка от четвърти клас. От онези, дето са за цял живот, че и повече. За мое съжаление от над двайсет години живее в Германия.
Преди три петилетки ми съобщава, че ще се заженва, и ме кани на сватба в България. Директно питам какъв подарък иска. Дългите ни отношения са изпълнени с безброй глупости и щуротии, затова изобщо не се учудвам на спонтанния ѝ отговор – розов чушкопек на червени точки...
Повече не коментираме темата.
Идва сватбата. Не знам как е сега, но тогава в началото на ресторантската вечер всички гости минаваха през младоженците, за да ги поздравят – с думи, подаръци и пликове. Умишлено съм последна на опашката. Подавам си подаръка. Булката ме гледа дяволито, едвам сдържайки смеха си, и задава риторичния въпрос – чушкопекът ли е? 🙂
Така розовият чушкопек на червени точки се превръща в звездата на сватбените подаръци и повод за дългогодишна веселба на цялата близка рода. Пък и се ползва по предназначение след това. 
Точките губят цвета си след дълга употреба, но явно не съм кой знае какъв специалист по обработка на чушкопеци с термоустойчива боя... 🙂

• Харесвам 3
  • Браво 6
  • Смея се 12
Публикувано:

Една сутрин той стоеше неумит и несресан. В ръката си държеше чаша с ябълков сок, който напомняше на уиски. По лицето му се четеше ненавист към целия свят и му се искаше да изкрещи: Ама само как сте ми омръзнали с тая ваша отвратителна детска градина!... Но не го направи, защото все още не можеше да казва "р".

-----------------------------

Някой: Боли ме коляното.
Навсякъде: Отиди на ортопед.
В България: Ше вАли дъжд.

------------------

- Отче, съгреших!

- Е браво ма, тебе па те имах за толкова залупена.

--------------

Починал самотен нигериец. В дома му намерили 280 милиона долара. Човекът се е опитвал да ги раздаде в продължение на 20 години, но никой не отговорил на имейлите му.

• Харесвам 1
  • Смея се 19
Публикувано:
🙃 🤣 🙃
Чужденец лети с български самолет. Приближава се стюардесата:

– Сър, желаете ли да обядвате?

– А какъв избор имам?

– Или Да, или Не!
  • Харесвам 3
  • Смея се 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.