Argentique Публикувано: 1 април, 2023 Публикувано: 1 април, 2023 преди 1 час, Фил каза: Всъщност, според квантовата механика, книгата може да е едновременно в две състояния - и направо и наобратно! Нещо като това Или хем съм в Антарктида, хем не съм. 😉 2 15
Фил Публикувано: 1 април, 2023 Автор Публикувано: 1 април, 2023 преди 9 минути , Argentique каза: Нещо като това Или хем съм в Антарктида, хем не съм. 😉 Точно! -------------------------------- преди 20 минути , oli_mali каза: Морската градина в Пловдив 🙂 Тц, това е античният театър във Варна! 2 2
neuromancer Публикувано: 1 април, 2023 Публикувано: 1 април, 2023 да не е Бургас? ("моста" гледам, ама сигурно от 20тина години не съм го виждал)
EmoKrastev Публикувано: 1 април, 2023 Публикувано: 1 април, 2023 преди 6 минути , neuromancer каза: да не е Бургас? ("моста" гледам, ама сигурно от 20тина години не съм го виждал) Той е, не е мръднал от както си го видял последно. Само един асансьор сложиха накрая ама една буря го разби преди 5-6 години 3
Иван Попов Публикувано: 2 април, 2023 Публикувано: 2 април, 2023 преди 21 часа, Фил каза: Всъщност, според квантовата механика, книгата може да е едновременно в две състояния - и направо и наобратно! Това не го знаех и никъде не го бях срещал 😄
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега