Doctor Who Публикувано: вчера в 14:32 Публикувано: вчера в 14:32 преди 2 часа, Martin каза: Къде е този лукс ? Постнах в темата "Общи промоции за хотели" - все пак цената е 23 % off. П.П. Цената вече се е повишила на 6295 лева, а отстъпката е паднала на 15 %. Динамично е, определено! 1
Иван Попов Публикувано: вчера в 16:54 Публикувано: вчера в 16:54 преди 5 часа, Doctor Who каза: Море в България - 5 нощувки със закуски в август за двама: Хайде, време е да отивам на Българското черноморие, то това без пари направо 😃 Вчера темата беше за Велинград, а днес за морето 😃 1
Lyubina Публикувано: вчера в 17:47 Публикувано: вчера в 17:47 преди 3 часа, Doctor Who каза: Постнах в темата "Общи промоции за хотели" - все пак цената е 23 % off. П.П. Цената вече се е повишила на 6295 лева, а отстъпката е паднала на 15 %. Динамично е, определено! А, на мен ми излиза под 5000. Истинска далавера 😜 3
Topfly Публикувано: преди 14 часа Публикувано: преди 14 часа Репортер прави интервю със 100 годишен мъж, който е женен от 80 години: - Колко често сте имали несъгласие със съпругата ви през живота? - Много често. - Тя как реагираше в такива ситуации? - Не реагираше, защото никога не знаеше за това. 1 6
Иван Попов Публикувано: преди 2 часа Публикувано: преди 2 часа Ей това само в Б-я може да се случи....... Само гледайте клипа тук. Трамвай 4 помага на закъсала на релсите кола. В София може всичко да се види, коментира авторът на видеото. Случката се разиграва на бул. "Цар Борис III" на кръстовището при жк "Красно село". Кадрите показват автомобил, оказал се върху релсовото трасе, което е отделено, повдигнато и оградено - както откъм булеварда, така и откъм локалното платно. В ролята на пътна помощ влиза ватманът, който изтегля колата на заден ход, докато автомобилът стигне до заравнения път на релсите с кръстовището. 1 1
crazyhorse Публикувано: преди 2 часа Публикувано: преди 2 часа - Наистина от самолет хората изглеждат като мравки! - Това са мравки, още не сме ИЗЛЕТЕЛИ!... 1
crazyhorse Публикувано: преди 46 минути Публикувано: преди 46 минути Когато бях малък и се смеех, тичайки гол по улицата, всички ми се радваха. Сега ефектът е съвсем различен...
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега