Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

Не знам коя infoolencer-ка прочу толкова много Биркенсток и подобни, но като комбинират с такива чорапки и рокли на цветенца, някак си очаквам да ми запеят поне някоя тиролска песничка, пък все оставам разочарована...

(Снимано преди малко)

20250716_1005542.JPG.b408813870419809ab343988852fdbf4.JPG

• Харесвам 2
  • Смея се 8
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 9 часа, searus каза:

Не знам коя infoolencer-ка прочу толкова много Биркенсток и подобни, но като комбинират с такива чорапки и рокли на цветенца, някак си очаквам да ми запеят поне някоя тиролска песничка, пък все оставам разочарована...

(Снимано преди малко)

Когато края на миналото лято една прителка от САЩ ми се оплакваше, че синът ѝ ходи на училище в джапанки с чорапки, на мен ми беше смешно. 

Когато това лято го видях на няколко европейски плажа под формата на газене в пясъка с чорапки и чехлички, първо си казах "хитро, пясъкът и камъните парят", обаче тези итлианци и други туристи си изтупаха чорапките и си дадох сметка, че е обикновен фешън. 

Може би има все пак някакво практично приложение тази мода? Например не ти се изпотяват кратака и не ти се пукат петичките? 😁

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 4
Публикувано:

И аз се впечатлих  от тази мода. Тук съм снимал двама младежи във влака. Но много ми харесват рошавите кифленски чехли, имам снимки, но не ги откривам.🙂

20250703_055301.jpg.8af7c30a2dccb3e0e2ffc522353d17b0.jpg

20250703_055251.jpg.09aea866fc2d61f9c4022f16d56e7ad7.jpg

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:

А не, тези са за "простолюдието". Важно е да са поне Биркенсток и да струват минимум 150£:

https://www.birkenstock.com/gb/boston-braided-suede-leather/bostonbraided-suedebraided-suedeleather-0-eva-w_27.html

преди 56 минути , Coo каза:

Може би има все пак някакво практично приложение тази мода? Например не ти се изпотяват кратака и не ти се пукат петичките? 😁

Ами те по принцип са си много удобни обувките, просто сега биват преоткрити, но на мен винаги са ми приличали на галоши 🤣🤣🤣 За чорапите обаче трудно намирам обяснение 😁 Трудно намирам такова и за ботуши на над 30 градуса, но ей на, тия дни и такива видях в Лондон, и то с много дебела козинка отвътре...

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:

Аз веднъж имах едни с розова перушина, но си ги носех без чорапи, за да ми се виждат лакираните нокти...  Загубих ги при едно местене. 🫣  Тази мода да си криеш броката по ноктите не я разбирам... 🥰

преди 17 минути , searus каза:

Ами те по принцип са си много удобни обувките, просто сега биват преоткрити, но на мен винаги са ми приличали на галоши 🤣🤣🤣 За чорапите обаче трудно намирам обяснение 😁 Трудно намирам такова и за ботуши на над 30 градуса, но ей на, тия дни и такива видях в Лондон, и то с много дебела козинка отвътре...

Чехлите - да. Чорапите под тях не ги разбирам съвсем  и аз... затова предполагах практическо приложение за разпространиението на тази мода.

Ботушите с козинка - ей до там я докарахме с тези климатици на минус 19 през лятото 🤣

• Браво 1
Публикувано:
преди 36 минути , searus каза:

ботуши на над 30 градуса, но ей на, тия дни и такива видях в Лондон

Ооооо, колко съм се чудила на подобни модни писъци, когато преди години идвах до Лондон: лятото с ботуши, зимата по джапанки.

• Смея се 3
Публикувано:

Една жена има любовник, който я посещава у тях, когато мъжът и е на работа. Един ден 9-годишният и син се скрива в гардероба по време на нейните лудории. Неочаквано мъжът и се връща от работа и тя скрива любовника в гардероба.
Детето:
- Тук е тъмно.
Любовникът:
- Да, така е.
Детето:
- Имам бейзболна бухалка.
Любовникът:
- Много хубаво.
Детето:
- Ще я купиш ли?
Любовникът:
- Не, благодаря.
Детето:
- Отвън е баща ми.
Любовникът:
- Добре, колко искаш?
Детето:
- 250$.
Скоро това се повтаря и детето и любовникът отново са заедно в гардероба.
Детето:
- Тук е тъмно.
Любовникът:
- Да, така е.
Детето:
- Имам ръкавица за бейзбол.
Любовникът си спомня миналия път и пита:
- Колко искаш?
Детето:
- 750$.
Любовникът:
- Става.
След няколко дни бащата казва на детето:
Вземай бухалката и ръкавицата, излизаме да поиграем.
Детето казва:
- Не мога, продадох ги.
Бащата пита:
- За колко ги продаде?
Детето казва:
- За 1,000$.
Бащата казва:
- Ужасно е да продаваш толкова скъпо на своите приятели. Това е в пъти повече, отколкото струват тези неща. Сега ще те заведа в църквата и ще се изповядаш.
Отиват на църква, бащата води детето в изповедалнята и затваря вратата.
Детето казва:
- Тук е тъмно.
Свещеникът:
- Аааааа, Не започвай отново...

• Харесвам 2
  • Смея се 14
Публикувано:
преди 21 часа, searus каза:

(Снимано преди малко)

Аз има бележки и по този "шлифер" дето придружава девойката с налъмите - и по панталончето и по обувките с грайфери, като за ледена пързалка, когато са били нови.

Единственото смекчаващо вината обстоятелство е, че крачетата на девойката са запознати с някой от процесите по епилация.

:biggrin:

• Смея се 4
Публикувано:
преди 33 минути , Фил каза:

Такава хубава дискусия за еврото и валутите имаше, ама гледам - темата заключена :grin:

image.png.160b0bd9cb9ce0171985ffb83560dc41.png

Честно казано не е далеч от буквалната истина в заключението, само леко е сбъркал понятието... 😛 

Публикувано:
преди 52 минути , Iliyan Minchev каза:

FB_IMG_1752859838796.jpg

Мен са ме блокирали за много по-странни неща. Примерно защото съм забавен, начетен, велик …

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Zdravko Nestorov
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.