Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

2458 г. Урок по български език: - Ученици, моля помнете, че след емотиконата не слагаме запетая 😀

- Мъжът ми ми каза, че ако поръчам още нещо по Еконт ще ме изхвърли... - А ти?!? - Ще поръчвам по Спиди... за тях нищо не е казал... 😀

• Харесвам 1
  • Смея се 10
Публикувано:

image.jpeg.7d6f6a617832312f7caf0a6c19dbb2ae.jpeg

В детската градина:
- Деца, от какво най-много ви е страх?
Иван:
- От чудовища!
Стела:
- От акули!
Марийка:
- От бързия ход на времето, който бавно и упорито ни влачи към неизбежна смърт...
Петър:
- От Марийка!!

• Смея се 12
Публикувано:
Преди 1 час, Gentleman Basta каза:

Тази шега май ще е рекордьор в темата с 3 пускания (към този момент)

Точно затова и воден от вечен стремеж да създавам качествен мат'риал, ще пусна оригинална шега, която току-що ми хрумна.

892983826_.jpg.356d95af23d0c56031a8f50611c28904.jpg

Публикувано:
преди 6 часа, Gentleman Basta каза:

Тази шега май ще е рекордьор в темата с 3 пускания (към този момент)

Тези двамата ги направиха на пух и прах, сякаш са единствените, хванати в изневяра. Стана банално 🤐

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 23 минути , chandni каза:

Тези двамата ги направиха на пух и прах, сякаш са единствените, хванати в изневяра. Стана банално 🤐

Нивото на мисленето в света малко или много - хляб и зрелища … *

* Дайнърс и глеТки, ако трябва да перефразирам за т. нар. “пътуващи хора”

Публикувано:
преди 3 часа, chandni каза:

Ама тия, дето не са хванати, са много повече. Нормално е да злорадстват на техен гръб.

• Смея се 5
Публикувано:

Понякога, като ми е много скучно, влизам в бг мама и намирам някоя много разгорещена тема. 
Намерих си пак една такава "Домашна помощница" - ама коя каква помощница имала, ама коя какъв робот с AI, E.T. миел, перял, прах бършел, само дето на мъжа и св*рка не направил. И реших да се отбележа и аз в тази велика тема, сега съм си отворил бира и чакам отговорите:

image.png.f00812fb18a92a3945c8e0512d0e004c.png

• Браво 1
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 13 часа, ivailo_radev каза:

ама коя каква помощница имала, ама коя какъв робот с AI, E.T. миел, перял, прах бършел, само дето на мъжа и св*рка не направил.

Виж какво, така или иначе четеш там, моля, ако нещо излезе свиркай тук, че нещо ме заинтригува прогресията... 😛 

• Смея се 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Zdravko Nestorov
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.