KrumKrumov Публикувано: 25 август, 2025 Публикувано: 25 август, 2025 След приключване на жътвата от Земеделска кооперация "Урожай" наградили бай Иван комбайнера с нови цървули, 20 лв. и еднодневна екскурзия до София. Върви си бай Иван из столицата, разглежда разните чудесии, но нищо не му лови окото - вече бил виждал всичко по телевизията. По едно време гледа надпис "Маникюр - педикюр". "Те тука ще е", рекъл си той и влязъл. Разгърнал портофелчето: - Момиче, искам да си купя един маникюр-педикюр! Видяла го маникюристката, че е от село, бръкнала по-надълбоко в портфейла му, па му казала: - Иди, чиче, в оная кабина, съблечи се и ме чакай. Съблякъл се той, тя дошла, натаковала го едно хубаво и го пуснала да си ходи по живо - по здраво. Харесало му на бай Иван, решил следобяд да иде пак там. На смяна било друго момиче, ама той - нали вече знае какво е - смело поискал маникюр-педикюр. Момичето му оправило ноктите на ръцете и краката, взело му таксата и го изпроводило. След това бай Иван обяснява на село какво е видял в столицата: - София - град като град, малко по-голям от Дряново. Шарении много, ама сме ги гледали по телевизията. Само "Маникюр - педикюр" не бях виждал. - Е, па що ще е т'ва? - Остави се, брате! Предобед ми насадиха дамски пеперудки; следобед ми орязаха ноктите, та не може и да се почеша... =========================== Журналист пита Лили Иванова: - Кога ще приключите кариерата си? Тя го потупала по рамото и му отговорила: - Момче, ти няма да доживееш, за да разбереш! =============================== Вълчо, Зайо и един хамстер решили да играят в една пиеса. Вълчо им казал, че трябва да си измислят театрални имена. - Ето например аз ще бъда Вуйо, заекът - Зуйо ... В това време хамстера се обадил: - А, аз се отказвам да участвам! ================================ Полицай спира кола за проверка. В колата се возят мъж, жена и малко дете отзад. - Добър ден,старши сержант Костадинов. Поради зачестилите акции МВР е решило да награждава произволни водачи на пътя. Току - що спечелихте 500 лв. Какво ще направите с парите? Шофьора: - Ами на първо време мисля да си купя книжка! Жената: - Ами, господин полицай, той като е пиян не знае какво говори! Отзад се надигнало детето: - Ами ние с тая крадена кола далече няма да стигнем. А от багажника се чуло само дум-дум-дум: "Аре ве, ние границата минахме ли я вече" ?! ============================= Един журналист интервюирал овчар. Питал го: - Абе твоите овни по колко вода пият на ден? - Кои - белите или черните? - Да кажем, белите? - Ами по 3 литра. - А черните? - И те 3 литра? - Ами по колко време ходят на паша? - Кои - белите или черните? - Да кажем, белите? - По 4 часа. - А черните? - И те по 4 часа? - А по колко време спят? - Кои - белите или черните? - Да кажем, белите? - По 8 часа. - Ами черните? - И те 8 часа? Тогава журналистът се ядосал и го питал: - Защо постоянно ме питаш белите или черните, като е едно и също? - Защото белите са мои. - Ами черните? - И те са мои. 1 9
Костов Публикувано: 25 август, 2025 Публикувано: 25 август, 2025 Момиче с име Пътка е много притеснено как ще го пишат на латиница в паспорта. Дали Patka или Putka?!? 6
Martin Публикувано: 26 август, 2025 Публикувано: 26 август, 2025 Маструбирането подобрява паметта. Четох го в Паралели, през 1996, на 20.06 в 14:09. 1 4
bay_kolio Публикувано: 27 август, 2025 Публикувано: 27 август, 2025 Смях в аптеката. * "Стриптийз" с мед и лимон имате ли? /стрепсилс/ * "Бастун" гел имате ли? /Фастум гел/ * Искам един "Хот-дог" на прах. /Тайлол хот/ * Един аспирин узо може ли? * Едно "Бинго Билоба" може ли? * Дайте ми някакви хапчета за изрусяване на мозъка. * Дайте ми един "Седалгин ООН". * Аспирин "протест" имате ли? /протект/ * Може ли един "Тубоцин" 150-милиметров? * Един аспирин от оня, дето му правят рекламация по телевизията. * Може ли едни хапчета за успокоение "Динамит". /Деанксит/. * "Парацицамол" имате ли? 8
Polina Публикувано: 28 август, 2025 Публикувано: 28 август, 2025 Приказват си англичанин, французин и българин. - При нас е трудно с произношението. Казваме "Инъф", а пишем "Enough". - казал англичанина. - Ой-ля-ля! При нас пък колко е сложно... - казал французина. - Ние казваме "Бордо", а пишем "Bordeaux". - Това вашето е нищо работа. - казал българина. - Ниe казваме "А?", а пишем "Извинявам се, бихте ли повторили!" 1 15
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега