Lyubina Публикувано: 4 август, 2025 Публикувано: 4 август, 2025 преди 2 часа, Doctor Who каза: Правила за шофиране: Какво да правим по улиците: Ама то това не е за "Хумор", то си е реалност (до голяма степен). Но трябва да се сътвори един такъв файл и за пешеходците, като напр. "Никога не се оглеждай, сложи си тъмни очила, слушалки, качулка и никога не вдигай поглед от телефона. Така се пресича улица. Пешеходните пътеки са за будалите. Аз ще пресека от тук, защото магазина/заведението/блока..... (или каквото и да е друго) ми е точно отсреща и няма смисъл да ходя до пешеходната пътека. ... и т.н. " 9
Гост Публикувано: 5 август, 2025 Публикувано: 5 август, 2025 А едно време какви уикенд-забеШки имаше!
Боян Димитров Публикувано: 5 август, 2025 Публикувано: 5 август, 2025 „В света има два типа хора – едните идват на летището 10 минути преди полета, другите са там преди самолетът даже да се сглоби.“ 9
KrumKrumov Публикувано: 7 август, 2025 Публикувано: 7 август, 2025 Костадин Костадинов: Вчера пътувах с метрото три спирки. Пълен вагон с цигани. Държаха се прилично, явно ги респектирах с вида си, но все пак ги държах под око и постоянно опипвах джобовете си. .... Група индийски туристи: Вчера посетихме Софийското метро. Попаднахме на самотен гей, който открито и закачливо ни заглеждаше и предизвикателно се опипваше. ===================================================================== - Петров!! - крещи ядосано шефът. - Вярно ли е, че вчера, пред колегите, си ме оприличил на женски полов орган? И ме гледай в лицето когато ти говоря! - Не мога, шефе ... надървям се ... 1 16
KrumKrumov Публикувано: 7 август, 2025 Публикувано: 7 август, 2025 Не бих казал, че е смешно, а по-скоро си е самата истина, ама не знам в коя тема да го сложа. 8 4
stanimir Публикувано: 7 август, 2025 Публикувано: 7 август, 2025 Това се предполага да е сред най-качествените родни медии. Мъка ми е за останалите 😞 7
KrumKrumov Публикувано: 7 август, 2025 Публикувано: 7 август, 2025 Женската интуиция е страшно нещо. Вчера ми падна батерията на телефона, звъннах на жена ми от телефона на свой приятел, да и кажа, че ще закъснея. А тя вдигна с думите: - Кажи, ненаситни ми жребецо! Та се чудя, как ме усети, че съм аз!? В покоите на папата плахо влиза един от кардиналите. - Свети отче, дойде един ангел при мен и ми каза, че ако папата не преспи с жена целият свят ще се взриви. Папата дълго мисли, после казва: - Добре, съгласен съм, но имам три условия. Първо, жената трябва да е сляпа. - Но защо? - За да не разбере с кого е спала. Второ - трябва да е няма. - Защо? - Даже и да разбере, да не може да разкаже. И трето - тя трябва да е с големи цици. - А това защо? - Така съм свикнал. Докторе, след операцията ще мога ли да правя секс? - Да, но само анален. - Знаете ли, жена ми не си пада много ... - Какво общо има жена ви? 2 11
bibi Публикувано: 8 август, 2025 Публикувано: 8 август, 2025 E , те така става, когИ го няма Асен да връща: п.с. Поздрав към всички левскари във форума и се надявам да се се надигне полемика, че ще ме модерират, а снимката е готЕна. 🙂 3 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега