Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

В петък, денят на майстора, парфюмеристи от Шанел смесват аромата на тревен жасмин и сантифолия.
Франция, Лазурен бряг

IMG_5478.jpeg

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 12
Публикувано:

Гостоприемни сме си...

532182328_17920576644107695_2950952433838133328_n.webp

Яли сандвичи и се веселили
Може да бъде изображение с чай, квитанция за билет, чаша, кръстословица и текстово съобщение

След три месеца пиене на топла вода с лимон и мед сьм,минус шест кила: Минус пет кила лимони и едно кило мед.

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:

Предварително се извинявям* за елитарщината, но това е специфичен хумор, който без гугалтранслейт ще схванат само френскоговорящи …

image.png.10ac35ce3878565f55a8cba24f1d2ec5.png

* шегувам се разбира се - не се извинявам за това, че съм начетен 🙂 

Публикувано:
преди 11 часа, Martin каза:

532182328_17920576644107695_2950952433838133328_n.webp
Яли сандвичи и се веселили
Може да бъде изображение с чай, квитанция за билет, чаша, кръстословица и текстово съобщение

След три месеца пиене на топла вода с лимон и мед сьм,минус шест кила: Минус пет кила лимони и едно кило мед.

Такса бушон ми е интересно какво е. 

• Харесвам 1
Публикувано:
- Разбира се, че няма да се смея - казала медицинската сестра.
- Аз съм професионалист. За повече от двадесет години не ми се е случвало да се смея на пациент.
- Ами, добре тогава... - казал Андон и си свалил панталона, разкривайки най-малкото мъжко достойнство, което сестрата била виждала. На дължина и дебелина бил почти идентичен с батерия ААА. Сестрата опитала да се сдържи, но не успяла, и се разсмяла с глас... Постегнала се, и чувствайки се ужасно, че е реагирала така, казала:
- Ох, извинявам се, толкова съжалявам... Наистина не знам какво ми стана, обещавам да не се повтори. Моля, кажете какъв точно е проблема?
Пешо, изчервен до уши, изрекъл с треперещ глас:
- Ами... нещо се е подул...
  • Смея се 10
Публикувано:
преди 6 часа, Zaro каза:

Такса бушон ми е интересно какво е. 

Предполагам, че е тирбушон - за внесени напитки, като таксата за внесена и нарязана торта.

• Харесвам 2
Публикувано:

Той: - Къде ли се крие душата на човек?
Тя:    - Как къде? В гърдите!
Той:  - Ми че ти тогава.... нямаш душа, ма!!!

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 8 часа, Dreamm каза:

FB_IMG_1755262110409.jpg

Айде стига бе. Това жена ми, ако го види, как да обяснявам за "гаража" на тригодишния ни син 😄 😄 😄

Qd7F0_Tt.jpg

• Смея се 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Martin
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.