bibi Публикувано: 13 август, 2025 Публикувано: 13 август, 2025 В петък, денят на майстора, парфюмеристи от Шанел смесват аромата на тревен жасмин и сантифолия. Франция, Лазурен бряг 1 1 12
Martin Публикувано: 14 август, 2025 Публикувано: 14 август, 2025 Мисля, че имам алергия към крем карамел, след 14-тата купичка взе да ми става лошо… 14
Martin Публикувано: 14 август, 2025 Публикувано: 14 август, 2025 Гостоприемни сме си... Яли сандвичи и се веселили След три месеца пиене на топла вода с лимон и мед сьм,минус шест кила: Минус пет кила лимони и едно кило мед. 1 6
Гост Публикувано: 14 август, 2025 Публикувано: 14 август, 2025 Предварително се извинявям* за елитарщината, но това е специфичен хумор, който без гугалтранслейт ще схванат само френскоговорящи … * шегувам се разбира се - не се извинявам за това, че съм начетен 🙂
Zaro Публикувано: 14 август, 2025 Публикувано: 14 август, 2025 преди 11 часа, Martin каза: Яли сандвичи и се веселили След три месеца пиене на топла вода с лимон и мед сьм,минус шест кила: Минус пет кила лимони и едно кило мед. Такса бушон ми е интересно какво е. 1
crazyhorse Публикувано: 14 август, 2025 Публикувано: 14 август, 2025 - Разбира се, че няма да се смея - казала медицинската сестра. - Аз съм професионалист. За повече от двадесет години не ми се е случвало да се смея на пациент. - Ами, добре тогава... - казал Андон и си свалил панталона, разкривайки най-малкото мъжко достойнство, което сестрата била виждала. На дължина и дебелина бил почти идентичен с батерия ААА. Сестрата опитала да се сдържи, но не успяла, и се разсмяла с глас... Постегнала се, и чувствайки се ужасно, че е реагирала така, казала: - Ох, извинявам се, толкова съжалявам... Наистина не знам какво ми стана, обещавам да не се повтори. Моля, кажете какъв точно е проблема? Пешо, изчервен до уши, изрекъл с треперещ глас: - Ами... нещо се е подул... 10
Миланка Публикувано: 14 август, 2025 Публикувано: 14 август, 2025 преди 6 часа, Zaro каза: Такса бушон ми е интересно какво е. Предполагам, че е тирбушон - за внесени напитки, като таксата за внесена и нарязана торта. 2
KrumKrumov Публикувано: 15 август, 2025 Публикувано: 15 август, 2025 Той: - Къде ли се крие душата на човек? Тя: - Как къде? В гърдите! Той: - Ми че ти тогава.... нямаш душа, ма!!! 1 5
Martin Публикувано: 15 август, 2025 Публикувано: 15 август, 2025 "От много писане файда няма." Паисий Хилендарски 1 9
ivailo_radev Публикувано: 15 август, 2025 Публикувано: 15 август, 2025 преди 8 часа, Dreamm каза: Айде стига бе. Това жена ми, ако го види, как да обяснявам за "гаража" на тригодишния ни син 😄 😄 😄 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега